Hirdetés
- iPad topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos fejegységek
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megosztanám tapasztalataimat az 1.06 szoftverrel kapcsolatban. Nekem egy g2v2-es van és immáron fél éve gyönyörűen működött az 1.04-el. Két gép megy általában az egyik egy asztali kábeles kapcsolattal a másik egy notebook wifi-vel. Mindkét gépen megy néha torrent és dc++ és semmi gondom nem volt. A netezés minden segédprogram nélkül ment akkor is ha bármelyik gépen ment közben letöltés. feltettem az 1.06-ot merhogy az emberfia ha minden ok. akkor gondoskodik róla hogy ki**sszon magával. No eredményül lett egy olyan routerem amilyennek az itt hozzászólók többsége lefesti ezt a smc cuccot. A net akadozott, a wifi alig kapott netet ha bármelyik gépen ment letöltés akkor böngészésileg teljes halál. Visszatettem az előző firmware-t és láss csodát újra minden klappol. Hát ennyi. Bocs ha már ki lett esetleg tárgyalva a dolog de most nem olvastam vissza és hátha valaki hasznát veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest