Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
MSN szarul van megírva.... a live meg főleg....
na de tegnap én is sokkkot kaptam amikor a netem 3-4kb/secre esett le hirtelen azt mondom az én smc-m is behalt akkor jó lesz... erre nézem,hogy a modem villlog össze vissza... na mondom ilyet se csinált még a cabla lassan villogott aztán villám sebessen.... mondom jó router kiköt gépet közvetlen modemre de akkor is maradt a sebesség =/ haver felhív ő is ezzel kezdi,hogy nálam is ilyen a net =/ szóval aki t-fosline ott lehet ez lehet a baj,hogy vmit szerelnek de gondolom az adsl hülyeség miatt bár nekem cable van de lehet belekontárkodtak ide isde mostmár helyre állt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest