Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
Akkor megegyszer. Tegyuk fel ez megoldja a problemat. (Bar szerintem inkabb csak kozvetetten oldja meg, mivel explicite meg van mondva a nat szabaly, es nem kell ''eszben tartania'', igy ha nagyobb terheles eseten sem ''felejti el''). De a kerdesem attol meg mindig all. Hogyan oldod meg azt, ha otthon tobb geprol is MSN-ezni akarsz? Mert ugye mindegyik gepre nem forwardolhatod ugyanazt a portot. Ha nincs portforward a kovetkezo tortenik: Az elso msn bejelentkezeskor lefoglalja maganak az adott portot. Aztan bejelentkezik a masik msn. Mivel az adott port mar foglalt, veletlenszeruen foglal maganak egy magas sorszamu portot. De mivel ez a port veletlenszeru, nincs ra megoldas, hogy masik gepnek egy dedikalt msn portot forwardolj. Es nincs is ra szukseg. Mint mondtam nallam ha korlatozva van a letoltesi sebesseg es a szalak szama torrentben, akkor nincs problema, mindenfele portforward nelkul mukodik tobb gepen az msn, a halozat nem szakad. Ha nallad nem ez a helyzet, akkor szerintem tolj neki egy resetet, aztan allitsd be a szukseges dolgokat ujra. Ha megsem megy, akkor az egy hibas darab, csereltesd
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest