- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/WBR14T-G/MSN_Messenger.htm hő én msn-t így lőttem be de igaza van shev7nek,hogy ez csak 1gépre müködik az enyémen faszásan megy általában(erre később kitérek) hugomén viszont dobál az msn ha én torrentezek de nálam stabilan fut ..... majd utobbi gépre kell valamit kitalálnom,hoyg ott ne dobáljon =/ kellene valami MSN buhera,hogy fixé tehessem a másik gépen is mert tényleg randomra válogat =/
a letöltési szálak nekem 70re vannak most állítva bitcometbe upnp aktív routerbe is belőve de azért a port is kiengedve az én gépemről.
Ellenben nálam olyat szokott csinálni a drága router (1.05öm van fent nekem is),hoyg egyszer csak az egyik gépről elmegy a net, az egyik lanosan kapcsolodik a másik Wlanon a wlannak stabil a jele 80%on általában,de úgy megy el,hogy IP-t oszt meg a router látja a gépet de a gépről nem tudok bemászni a routerbe se sehove ipconfig /release aztán /renew se segít neki csak a router tápkábel kibe huzogatása.... ellenben ha nem tévedek ezt olyankor csinálja amikor már 4-5napja fixen hajtom a drágaságot és sztem ilyenkor megunja vagy nem tudom =/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Maps
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest