- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
-mi ez a szar szöveg hogy gtx275 től érdemes SLI? Tripla SLI meg fölötte?
-
redXIII
senior tag
válasz
fsb1000 #4295 üzenetére
Nállam pl benn a házban,vagy videók alatt majdnem full.De ahogy kimegyek a szabadba csak olyan 10-20%ot mutat az indicator.és fps-ben sem emelkedett annyit az sli után.Az az érdekes hogy nincs olyan nagy eltérés az fpsben ha lejjebb veszem a minöséget.1280-ban játszom,3.4 ghz-en megy a procim,de valahogy ennél az egy játéknál mégsem az igazi nállam az sli
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Nállatok GTAIV-ben hány százalékot mutat az sli indicator kb?Ennél az 1 játéknál nem igazán akar nállam jól dolgozni az SLI -
madmaxxx
senior tag
válasz
fsb1000 #4292 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek mindennel.Manapság a gyors fejlődésnek és a piacvezetőség megtartása miatt a gyártók igen nagy csatákat vívnak egymással.Nem igazán lehet már huzamosabb időre tervezni,mivel napról-napra jönnek az újabb és újabb procik,lapok,memóriák és vga-k!Az viszont elég dicséretes,hogy 7 évig is gép maradjon valami úgy,hogy még utána se csak internetezni legyen jó!
Ha "csúcskártyát" vesz valaki az azért valamennyivel időtállóbb,mintha egy gyengébb vga-val szenvedne és azzal próbálná meg követni a kort!Az SLI valamennyivel hosszabb ideig követi a játékokat és a "nagyobb terhelésű programokat",de az sem örök sajnos!!!
-
fsb1000
nagyúr
Tervező progikat nem ismerem, de mintha azokhoz spéci videokártyákat lehetne venni.
Szerintem nincs időtálló sz.gép, mert az extrém gyors avultációt a szoftverek gerjesztik.
Talán a szoftfvert használatot kéne 5-6 évre tervezni és akkor lehetne alatta egy stabil hardver.Ha munkához kell a vga, azaz munkaeszköz a státusza, akkro nem hezitálnák 20K-s használt kártyákkal, hiszen úgy is több évig menniük kell és megkeresik az árukat. Akár ergonomiában akár sebességben.
-
Kvazár
őstag
válasz
fsb1000 #4290 üzenetére
A DX11 fele azért kacsingatok, mert még csak most rakom össze a gépemet. (Már 4-5 hónapja.
) És ha kész lesz egy jó darabig nem akarok hozzá érni.
Csak példaképpen, előző gépemet 7 évig használtam, úgy hogy a 3.-ban be lett vizezve és kész. Igaz mára már a procija is lefáradt, meg az eredeti tápja is, de még ha mankóval is de működött. (Azért én nem az a fajta vagyok aki csak hétvégente netezik egy fél órát, nálam a gép kap rendesen.)És ezért szeretnék valami időtálló gépet összerakni. Én játszani, pont nem szoktam, de azonkívül mindenféle tervező porgit használok így igazából nekem arra kell a jó vidkari, hogy amikor 5-6 év múlva az MS megint újít ne keljen új konfig venni, mert socket A-s athlonom a Win7-et és azon a HD filmeket már igazán nem kedvelte. (De a kedvemért azért vitte.
)
Az ATI-sban nem hiszem, mert nagyon ATI ellenes vagyok a rossz tapasztalataim miatt.
Bár soha ne mond, hogy soha. Pár éve csak AMD-s gépek vettek körül, mára meg csak Intelesek. -
fsb1000
nagyúr
40K-ból max. 5770-et vehetsz.
Nekem volt az is, de kb. 2 nap alatt eladtam, mert a GTS250-nél is gyengébb volt...
Azt sejtem, alig lesz jobb a lapodban, mint egy 9800GT. Persze ez vitatható... és játékfüggő.
Viszont 2x9800GTSLI-ben tuti porba alázza az 5770-et - ahogy mondani szokás.
40K-ból inkább GTX260 SOC-ot vennék ismét. Kellemes VGA.Hogy kell a DX11? Azt mindenki maga döntse el. Nekem nincs olyan kedvenc játékom, amihez kellene.... Az 5870-et sem a DX11 miatt vettem, inkább a kiváncsiság, meg a csend.
(úgyhogy már 5850/5870 topicban is találkozhatunk.)Ahogy elöző hsz-emben írtam nem lesz hátrány a x8 PCIe-ből.
Nem is olyan rég megcsináltuk az idevágó tesztet és az i7-860 3%-val maradt le a i7-920-tól.
A lényegi különbség a PCIe sebesség 2 kártyás üzemmódjában lett volna, de gyak nem volt különbség.
Ezt egyébként a saját P55 alaplapommal is igazoltam, mivel x16 vagy x8 a vezérlő sebessége, attól függően hova teszem a VGA-t.
Meg mutattam pár linket is ahol ugyanez volt az eredmény. -
Kvazár
őstag
válasz
fsb1000 #4285 üzenetére
Köszi!
Te mindenhol ott vagy? víz, i5...
Már van egy 9800gt-m és a procim i5-750-es, a lapom meg:[link]
Igaz most is elég a kari, csak ugye mindenkiben ott van a kisördög, és hát fogyasztói társadalom vagyunk...
De az jó, hogy mondod, hogy ha 1 gigásat veszek, abból csak 512-t fog látni, mert akkor már semmi értelme az 1 gigásat venni.
Az/érték arány az nekem is fontos, de ha most veszek használtan egy 9800gt 17-20 körül és lesz egy sli-m az vajon jobb-e mintha eladnám a mostanit, és akkor 40e körül vennék dx11-es karit? (Csak nv-ben gondolkodom, ATI-t nem akarok, de ez az SLI-s topic, ezért gondolom ti is.)
Másik szemszögből: Az mennyit ront a sebességen, ha 16x helyett 8x-en megy? Gondolom, ha a felére venné akkor ez egésznek semmi értelme nem lenne.
És ugye így már jobban látszik az, hogy lehet egy újabb utaskészlettel rendelkező (dx11), gyorsabb és 16x-osan menő kari gyorsabb mint 2 kisebb együtt.
Vélemény?
-
fsb1000
nagyúr
A legjobb SLI-m a 2xGTS250 volt. Csöndes és GTX285-nél erősebb.
nem akadt, nem laggolt... tetszett. Ár/teljesítmény aránya kiváló.
De hakapeszi módon többet akartam...A 9800GT gyengébb, igy talán a GTX260-275 szintjét éred el.
Szerintem 9800GTX-vel nem menne együtt, bár volt aki azt írta igen.... egy próbát megérne
Inkább másik 9800GT kéne. Lehet más gyártó és lehet 512 vagy 1024 RAM-os is.
Mindkét esetben 512-öt fog látni, ha a jelenlegi 512-esvel.
Állítólag azonos órajelre beállnak, de ezt nen tudom tapasztalatból megerősíteni, mert csak azonos tipusokkal próbálkoztam.Ami szerintem biztos: elég x8 + x8 Pcie és a felső jobban fog melegedni, ezért a tuning szinte kizárt.
Többször leírták ebben a topicban hogy GTX275-től érdemes SLI-zni.
Én úgy gondolom hogy kisebb kártyákkal is érdemes, hiszen 30-70% gyorsulás várható játéktól függően. Az sem mindegy milyen erős a CPU oldal, az a jó, ha kb egyforma "erősek" a VGA-val... természetesen ez is játékfüggő.
Persze az árakat össze kell nézni, mert lehet, hogy egy használt GTX275 csak pár ezerrel drágább, mint 2db 9800Gt és kevesebb vele a kinlódás, 2D-ben pedig tuti kevesebbet fogyaszt.Tri SLI csak a nagyobbakkal megy és a 3. kártya már nem sokat számít, ráadásnak spec alaplap is kell, hogy a 3. SLI is legalább x8 legyen.
-
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy 9800gt-t érdemes sli-be kötni, vagy azt már inkább le kéne cserélni?
Nekem egy 9800gt 512 ramos van, és más gyártó 9800gt-jével is menne, vagy esetleg nem 512-es hanem 1 gigás változattal, vagy gtx-essel?
Nektek mi erről a véleményetek/tapasztalatotok?Vagy sli-t csak 2 teljesen azonos kairval lehet csinálni?
Thx. Üdv.
-
Entryy
aktív tag
Tudnátok segíteni GTX 295 BIOS frissítésben?
Valaki csinált már ilyet? Tapasztalatok? -
Entryy
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Skyline18 #4276 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy letöröltem a drivert, beraktam a #2 kártyát és driver ismét fel.
(gondolom, a lapod SLI ready és fenn van az SLI hid, és driverben engedélyezted az SLI-t)Gabor0007:
Szerintem nem......
Nézz utána a neten a nemlétező/márkijavított micro stuttering problémának.
PL: [link], [link2],
Esetleg az "input lag" problémának is: [link]Ha gondolod küldök egy leírást, amellyel a mostani rendszeredben is megnézheted 2 perc alatt. (furmark és fraps kell hozzá)
Többek között ezért adtam el a 2db GTX275-öt. Meg kicsit meleg is volt.... -
madmaxxx
senior tag
válasz
Gaboo007 #4277 üzenetére
Embere válogatja,kinek mi az igénye!Szerintem nagyon durva lehet teljesítményben és megjelenítésben egyaránt!!!
Nagy UP!!! a cuccoknak!!!
YouTube video -
Szerintetek van értelme a GTX295 Quad SLI-nek?
-
Skyline18
tag
hali
tudnátok segiteni abban hogy kell felrakni két 9600gt driverjét? van benne valami trükk?
felraktam a legújjab drivert. de a vantage be valamiért nagyon kevés fpst kap. mintha kb 1kártya menne.
szóljatok ha tudtok valamit -
madmaxxx
senior tag
válasz
fsb1000 #4274 üzenetére
A tesztjátékok már megvannak.1 PH!-s kolléga ajánlotta őket:
1-Need for Speed Shift
2-Call of Duty 6
3-Dirt 2
De ha valaki esetleg ajánl még valamit szívesen megnézem,ill. letesztelem!
Csak 1 kis érdekesség elöljáróban:a gépben lévő 2GB vagy annál több ram a Quad SLI idején lecsökken,pontosabban LEKORLÁTOZÓDIK!!!De erről majd bővebben a tesztben!! -
madmaxxx
senior tag
A Furmark 1.7.0-ban 4 gpu-val 6289,2 gpu-val 3252 pont lett a végeredmény!Akkor ez a program hogy kezelheti?
-
Yso
tag
Update: Far Cry 2 Bench 1920x1080 Ultra 4xAA - avg. 98,91FPS
Ez is hozta a "kötelezőt"
-
Yso
tag
válasz
fsb1000 #4203 üzenetére
Na most sikerült egy kis időt rászánnom a saját SLI tesztemre (ami késik, nem múlik
)
I7-920@3700 (185x20) Memók 1480 CAS 4-9-9-24-74 1T (legalábbis BIOS AUTO-n, CPU-Z meg ezt adja ki
Hmmm érdekes...... ) - 2db Gainward GTX280 alapon.
Unigine Heaven DX10 - 60,3 FPS
Crysis DX10 Very High - avg. 32,61 FPS (második futásra 36,54 FPS)
Resident Evil 5 DX10 High - avg. 129,5 FPS
Vantage GPU1 - 61,14 FPS
Vantage GPU2 - 59,33 FPS
Far Cry 2 - Épp letöltöm estére talán kész...
Dirt 2 - A full progiban van esetleg benchmark? Nem raknám el külön a demót...A GTX275 SLI tesztetekhez nem teljesen passzol a beállítások és vas különbsége miatt, de az eredmények így sem mutatnak túl nagy különbséget.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4263 üzenetére
A linkelt képeken be van kapcsolva mind a 4 gpu, tehát vagy XP alatt is megy vagy vista/win7 .
De akkkor meg a Vantage adott.Egyébként nagyon jó az a vantage.. tisztán kiméri a VGA teljesítményt, SLI-nél 90% felett.
Persze játékokban ez gyengébben alakul, de akkor is jó viszonyítási alap tud lenni. -
madmaxxx
senior tag
Ezek a mostani képek XP alatt készültek,a 3DMark Vantage nem támogatja ezt a kártyát!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
madmaxxx #4228 üzenetére
Eredmények mikor lesznek?
Tudom hogy macerás ilyen tesztet csinálni , meg fogyasztható állapotban tálalni, de a bevezetés után többeket is érdekelhet.
Számolgattam, de nem vagyok benne biztos hogy eléri a GTX260+ szintjét a quad SLI-d, de ez csak elmélet, a gyakorlat bőven rácáfolhat.
-
fsb1000
nagyúr
ÉS lőn csoda...
Csináltam egy 50GB-os particiót, felhúztam rá ua. Win7-et, installtam ua. drivereket és végül a RE5-öt is.És minden OK!!!! Az fps mégegy lehetletnyit feljebb is ment, mint eredetileg volt, és a VGA órajel visszavétel műxik.
A másik win7 partición nem. Az ok csak annyi hogy kivettem, majd beraktam a #2 VGA-t.
-
Navaze
tag
válasz
fsb1000 #4247 üzenetére
Itt : [link] regisztrálni kell hozzá, még én sem estem neki. Szerintem is jó minden laphoz, úgy vettem ki, hogy a vga driverhez kapcsolódik. De plusz támogatást csak a Supreme Commander 2 Demo-hoz ad, egyenlőre.
Nekem is volt ventillátor problémám nekem az 1. kártya ventillátora pörgött meg állás nélkül. Sajna csak rendszertelepítéssel oldódott meg a dolog. Ha esetleg még nem tetted volna meg próbáld meg vissza tenni azokat a drivereket, amik akkor voltak fönt míg jó volt, és csinálj egy rendszer vissza állítást egy olyan időpontra amikor még nem volt gond. Hátha bejön. -
-
viktor82
őstag
Hy,ma meghoztam az ultram párját,nagyon szép darab asus rog
Beleszereltem mindjárt nekiugrasztottam a 3dmark06,hát a karit nem húztam a proci 4ghz,de beszéljen a teszt! -
Navaze
tag
válasz
fsb1000 #4239 üzenetére
Jaj de jó ez, de jó hogy mondod. Ahogy utána olvastam ez kb. ugyan az, mint a nv sli patch. Kíváncsi leszek, menyire veszik komolyan az evga-nál. Így nem kéne seggelni az új nv driverekre, és ha valamiért visszább kell váltani, nem kell elbúcsúzni a sli támogatástól. Hólnap ki is próbálom az Sc2 demo-val.
-
Navaze
tag
válasz
memphis_19 #4242 üzenetére
Elég, Csak a kisebb kártya paraméterei lesznek a mérvadóak. Azaz ha egy 1024mb-os kártya mellé raksz egy 512-est, akkor az 1024-ből is csak 512-őt fog használni. Órajeleknél dettó.
-
memphis_19
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, ha vennék még egy 8800 GTS-t akkor teljesen meg kell egyeznie a jelenlegi karival(órajelek, memória) vagy csak elég az hogy G80-as chip???
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #4239 üzenetére
Nhancer-ben beállítottam, hogy mutassa az SLI bart (teszt)
Profilhoz hozzárendeltem az Re5DX10.exe-t meg a launchert.
Még a registrybe is ALL profilt beírattam.
Aztén még manuálisan is aktiváltam az RE5 priofilt, és müxik. De csak alig mozog az SLI barHogy kell használni ezt a nHanchert? Mit állítsak hogy jobban menjen az SLI, illetve a 2 gpu ne csak 50%-on menjen?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
tome.jr #4238 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, korábban minden OK volt RE5-vel (van képernyőm is a benchekről), sőt most is jó, ha nem a fixed benchet futtatom. Megvan a 130-140 körüli fps. Fixedben meg csak 70, azaz lassab mint 1 GPU-val. (asszem ugy 76?)
Az nHancert már leszedtem, mert nem tudtam mit kell vele csinálni.
A Konkrét gaméra valami profilt állitsak, vagy hogy kell vele módosítgatni?Az EVGA SLI update-t nem ismerem, az mit csinál?
Az SLI profilokon mit értesz? A driverben váltsam át a az ajánlott Nvidia defaultról a másik 3 lehetőség valamelyikére?
//
rup1u5: lehet igazad van, nem néztem meg a gépadtait a fórumtársnak.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
memphis_19 #4235 üzenetére
Konkrétan ilyen párosom nincs (nem is volt), de mivel mamár sokkal erősebb CPU-kkal hajtjuk mint a kártya megjelenése idejében, átlagosan legalább 30-50% fps növekményre számíthatsz. Játékonként változik és CPU függő is.
2xGTS250-ről nagyon jó tapasztalataim vannak, kezdem bánni, hogy eladtam.
Aki SLI-zni akar annak a mostani árakat figyelembe véve ez a legjobb ár/érték arányú megoldás.
Ráadásul nem melegedett és nem volt zajos.
A mostani 2xGTX275 hajlamos befűteni a szobát..... és 60fps felett már szubjektíven nem sokat javul a játék élmény, bár azért nem rosz hogy COD-ban megvan a 333fps is. -
memphis_19
tag
8800 GTS(g80) SLI rendszer szerintetek megérné?
Mekkora teljesítményplust hozna átlagban?
Akinek van ilyen karija sli-ben légyszi írjon vmit róla.
Köszi. -
fsb1000
nagyúr
Néha én is ezt gondolom....
További 2 órai szenvedés után, a helyzet változatlan.
A #2 kártya nem veszi vissza az órajelet, és RE5 fix benchmarkja lassú.
Minden más játékban 92-97% mindkét GPU kihasználtsága, a beleassult RE5 benchben csak 54%. valami lassítja.. de nagyon.A WIN7 saját driverével van órajelvisszavétel, illetve mindkét kártya singlében ok.
SLI kikapcsolásával is mindkét kértya visszaveszi az órajelet, csak SLI-ben nem.
Helycsere nem segít, RE5 reinstall nem segít, WIN7-et nincs kedvem újrahúzni, inkább játszom GTA4-vel meg COD-dal. -
fsb1000
nagyúr
Megint van egy kis gondom...
Kivettem az egyik gtx275-öt hogy 1GPU-val is elvégezzem azokat a teszteket, amiket legutobb csináltunk. Kipróbáltam 2 vs 4 cpu maggal is.
Meg is volt a pótteszt, aztán vissza a kártya. Drivert sem kellett cserelni egyből ment az SLI és x8+x8 beállt helyesen a P55 lapon. (legutóbb x8 + x4-vel szívtam)Félnapig elvoltam igy, de kezdett az #2 kártya hangoskodni és megnéztem az órajeleit: 2D-ben nem vette vissza a driver, felment a hőfok, meg a ventifordulat is.. Erre driver töröl, majd vissza.
Hiba megmaradt. Gyorsan leellenőriztem, hogy az SLI tényleg jól megy-e.
Minden OK, az fps-ek nem változtak, kivéve RE5-ben.
SLI indikátor bekapcs és látom alig mozog a bench alatt, a kapott eredmény pedig rosszabb mint 1GPU-val.Most jön a furcsaság: Az RE5 több pályás benchét elindítva az első 3 pályán fullra megy az SLI magas fps-ek, de a 4. pályán megint megáll. Alacsony fps....
Gép újraindit, kártyákat felcserélem, SLI hid megfordít, minden woodoo várazslat +driver ismét le és fel.
Változatlan: #2 kártya órajelet nem veszi vissza és csak a Resident Evil5 fix benchmarkjában nem megy az SLI. A többi: Vantage, FC2, Crysis, GTA4 OK.Van valami tipp vagy ötlet? Mi lehet ez?
Most még reinstallom az RE5-öt, meg a drivereket, de ezek nagyon fura dolgok. -
viktor82
őstag
persze,nagyon kiváncsiak vagyunk minden sli tesztre főleg a régi karikra!
-
madmaxxx
senior tag
-
madmaxxx
senior tag
Egy kis kedvcsináló:
Ha megnézzük bacsis cikkjében az órajelek már nem egyeztek meg és az SLI sem ment!!!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
madmaxxx #4214 üzenetére
Csak most olvastam el a 2 linkelt cikket, de egyik sem a "hagyományos" SLI-ről szól.
Az egyik annak a leirása, hogy nem sikerült a beharangozott QUAD sli teszt, a másik meg arról szól, hogy GX2-ön 1 vagy 2 GPU használatával milyen eredmények érhetők el egy slotban.
Persze ezt is lehet SLI-nek nevezni, ahogy a "cikk"-ben ez meg is történik.Remélem Te több sikerrel jársz majd és be tudsz számolni (quad )SLI-s eredményekről.
Lehet hogy olyan lappal kéne próbálkozni, amiben már ment 1gpu-s SLI.
Nekem kételyeim lennének az X38-val kapcsolatban. Akkor is ha szoft moddolt. -
madmaxxx
senior tag
válasz
madmaxxx #4217 üzenetére
Sőt,ha tényleg sikerül egy köztes variációt is megoldunk:
Zugárus kolléga Gigabyte GA-M57SLI-S4 lapjában is futtatunk 1-2 tesztet!!! -
madmaxxx
senior tag
válasz
Zugárus #4216 üzenetére
Azért,hogy ne csak a régmúltat idézzük,Czundermaker kollégával egy X48-as chipsetes ASUS P5E3 Deluxe lapban is lemérjük a 2 vga tudását!!!
Köszönet Neki előre is az önzetlen segítségért!!! -
Zugárus
csendes tag
Szívesen. Én is kíváncsi vagyok az végeredményre. Hajrá!
-
madmaxxx
senior tag
Hamarosan jelentkezek!
Külön köszönet Zugárusnak,azaz Kozee-nak,hisz nélküle nem lehetne AMD-s Extreme OC!!!
Addig is a 2 "főszereplő": -
viktor82
őstag
hali,lehet hüly kérdésem van és már ezerszer elhangzott is,de sli-be szeretnék kötni 2db 8800ultrat 1 sli hid elég vagy 2db kell?
Nézegettem képeket valahol két darabot láttam valahol viszont csak egyet melyik a helyes? -
madmaxxx
senior tag
Tisztelt PH! tagok!
Remélem a 6 hónappal ezelőtti bacsis féle "quad sli" teszt sikeressége illetve sikertelensége nem szegte senki kedvét!Nagy írás volt a tuningmester részéről és éppen ezért remélhetőleg hamarosan megpróbálkozhatok Én is 1 quad sli teszttel.
Konfig:
ASUS A8N SLI Premium
AMD Athlon64 x2 3800+ s939 (?nemsokára FX-60?)
2xKingmax KTH-D530/1G
vga1:Albatron 7950GX2 1GB 512bit
vga2:XFX 7950GX2 1GB 512bit
Táp:HiPRO 700W(remélem elég lesz,ha nem megoldjuk máshogy)
Bízom benne,hogy az általam készített méréseket tükrözni fogják a valós eredmények!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest