Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dany27
őstag
nem mert én szabályos banki átutalást választottam és akkor írta hogy utaljak át 2798,63 HUF-ot erre a számlára meg h tegyem bele azt a számsort megjegyzésbe!
Ezt megcsináltam csak annyi különbséggel hogy kerekítettem és én 2800 HUF-ot utaltam!Ez gond lehet?? Kinek és hol szóljak??
-
dany27
őstag
máma kaptam egy üzenetet a skypetól hogy még nem utaltam át a kreditek árát holott ezt már megtettem csütörtökön. Nah ilyenkor mi a helyzet??
-
dany27
őstag
hi
Egy olyan kérdésem lenne hogy a skype oldalán lévő tarifák azok tök mind1 hogy melyik országból beszélek azok mindíg annyi amennyi oda van írva az ország mellé. Tehát magyar vezetékes akkor is 2cent hogy ha mondjuk afganisztánból beszélek magyarországra vagy Olaszországból??
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne h miért van az vlkivel beszélek skypeon és egyszer csak elkezd sisteregni elviselhetetlenűl?? -
dany27
őstag
hi
azt h tom megoldani h ha csak az egyik félnek van camja mondjuk akivel beszélek és h ő lásasam ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest