- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
továbbra sem sikerült megoldanom a skype problémámat az új 7.2-es skype-al,leállításnál még mindíg dobálja a skype.exe hibát:
windows 8-as topicban már írtam hogy megoldódott a régebbi 7.1.105-ös verzió visszarakásával,de addig cseszegetett minden indításnál a frissítéssel,hogy végül is frissítettem,és így megint rossz minden leállításnál.
többen írtak megoldásnak ram hibát,memtest lement,ramot is cseréltem,nem az a gond,teljesen le lett gyalulva revo unistalerrel,ujra lett telepítve,úgy sem lett jó,már nincs több ötletem,hogy mi lehet a gond,régen valamit mókoltam benne a reklámok letiltása miatt,de már nem emlékszem hogy mit,nincsenek is reklámok,még arra tudok tippelni.
ötlet esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest