Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ponth ogy nincs központi szerver
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).
U.I.: Utólag visszaolvasva amit írtam: ha ez alapján megérted, akkor csak gartulálni tudok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).