Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ponth ogy nincs központi szerver
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).
U.I.: Utólag visszaolvasva amit írtam: ha ez alapján megérted, akkor csak gartulálni tudok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).