-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Az jogos, hogy egy újabb unboxing videó nem ad hozzá értéket az egész SJ4000 közösséghez, de ő legalább normális unboxing videót csinált, láttam - néztem már annyi magyar unboxing videót, azt se tudja "mit csinál" - mi mutogat - mi van a dobozba - nem is látszik az egész, egyszóval szar a videó!
Ő legalább normálisan csinálta meg, és teljeskörű leírással, linkekkel... egyedül tényleg ez a vám-os írást nem kéne kihangsúlyozni... lehet írni, hogy mittuomén 100$ volt a csomag és 3hét alatt megjött, az kész.
-
bareszsopte
csendes tag
Jól van, jól van, valami szöveg kell alá! Mivel EU-n kívüli országból érkezett, vagy fizettetnek vámot, vagy nem, szerencse kérdése is! Egyik barátomnak rendeltem korábban kamerát, csak nem ezt, egy teljesen más gyártmányt, na akkor megfizettették a vámot, hasonló ára volt!
Tudom, hogy nem érdekel mindenkit az unboxing videóm, de azért valami bevezető nem árt ha van fent! (Vannak olyan emberek akik megnézik!) Márcsak azért is, hogy mindenki lássa, hogy nem hamisítvány, meg mik jártak hozzá, egyáltalán nem mindegy melyik csomag van választva! Egyébként oda is beraktam az összes linket, a továbbiakban meg úgyis lesznek teszt felvételek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest