- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Nemcsak autóba hasznos... bármilyen lapos felületen... pl. fal - csempe... én múltkor a konyha csempéjére raktam... de fürdőszoba csempén is megáll, ha nem érdes a felület... bárhol! Más motoros sisakon hasznosította... (mondjuk ezen akkoris csodálkoztam... arra ottvannak a 3M-es tapadócuccok)
Egyszóval hasznos tud lenni ez is... vagy egy kis tripod is akár! (pl. gorillapod vagy annak másolatai)
Azért nehéz így tanácsot adni.. tudni kell a felhasználás célját... aki síelni használja... az nem vesz pl. lebegő markolatot... szemben azzal, aki medencében akarja használni, stb.
Ahogy egy ejtőernyős sem, stb.
Azért ki milyen "sport-ra" használja...Ahogy látom a legelterjedtebb itt a motoros felhasználók! Nem a tipikus "extrém sportolók"... sí - szörf - ejtőernyő
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Horizon: Zero Dawn
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest