Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Üdv.
Tegnap végre rászántam magam hogy lecserélem a megkopott berúgótengelyemet,szerencsére apósom felajánlotta hogy megcsinálja nekem.
20-30 perc alatt meg is történt a szakszerű csere,de amikor rugnám befelé a motort,a berúgókar nem jött vissza,utána észre vettük hogy a váltókar is szorul mint állat.
K.b.4-5 óra kókányolás után sikerült tökéletesen megcsinálni hogy minden jó legyen rajta.

Ez az utángyártott tengely távolrol sem volt méretpontos,a hossza 2mm-el volt nagyobb,az 5mm-es lekerekítés a végén csak 2mm volt,és középen az a bordás bemarás is hosszabb volt 3mm-el,és a zégelygyűrű helye is majdcsak 2mm-el volt kintebb mint kellett volna.
Siralmas ez az alkatrész utánpótlás,komolyan mondom ha ez is elkopik inkább ráhegesztem a tengelyre a kart!!!
Ráadásul 2 fajta tengely volt a boltba,és direkt a drágábbikat vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest