Hirdetés
- Apple MacBook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Riasztó topik
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Üdv.
Tegnap végre rászántam magam hogy lecserélem a megkopott berúgótengelyemet,szerencsére apósom felajánlotta hogy megcsinálja nekem.
20-30 perc alatt meg is történt a szakszerű csere,de amikor rugnám befelé a motort,a berúgókar nem jött vissza,utána észre vettük hogy a váltókar is szorul mint állat.
K.b.4-5 óra kókányolás után sikerült tökéletesen megcsinálni hogy minden jó legyen rajta.

Ez az utángyártott tengely távolrol sem volt méretpontos,a hossza 2mm-el volt nagyobb,az 5mm-es lekerekítés a végén csak 2mm volt,és középen az a bordás bemarás is hosszabb volt 3mm-el,és a zégelygyűrű helye is majdcsak 2mm-el volt kintebb mint kellett volna.
Siralmas ez az alkatrész utánpótlás,komolyan mondom ha ez is elkopik inkább ráhegesztem a tengelyre a kart!!!
Ráadásul 2 fajta tengely volt a boltba,és direkt a drágábbikat vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest