Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
A sötét színű olaj a lamella kopásra utal. Állíts a kuplung karnál. annyira tudd behúzni a kuplungot, olyan feszes legyen, hogy ha berakod egyesbe, és meghúzod a kuplung kart, akkor meg tudd forgatni a kereket.
Szimpla rossz kuplung beállításnak tűnik.
Az olajat pedig engedd le, tegyél bele valami híg motor olajat, olcsót. Járasd meg vele pár percig, sebességben is, aztán tegyél bele váltó olajat (én pusztán ennyit szoktam mondani, a fene tudja a számát
Simsonhoz kérek váltó olajat, oszt hello
). A deknin keresztül pedig úgy tudod állítani, hogy berakod sebességbe, tekerj egy fordulatot befelé a kuplung állító csavaron, aztán húzd be a kuplungkart és próbáld megforgatni a hátsó kereket. Ha nem megy, akkor ismét egy fordulat befelé. Ha már elfordul a kerék, azaz old a kuplung sebességnél, akkor engedd ki a kuplungot, s próbáld megforgatni a hátsó kereket izomból. Ha nem tudod megmoccantani, mert viszi rögtön a blokkot (egyesbe tedd), akkor jó a beállítás.
Még valami: a kuplung beállítást meleg blokknál csináld, mert a hideg olaj túl nagy tapadást okoz a lamellák között!!!
Gyors vagyok, mint a Simson

Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Simsonhoz kérek váltó olajat, oszt hello
). A deknin keresztül pedig úgy tudod állítani, hogy berakod sebességbe, tekerj egy fordulatot befelé a kuplung állító csavaron, aztán húzd be a kuplungkart és próbáld megforgatni a hátsó kereket. Ha nem megy, akkor ismét egy fordulat befelé. Ha már elfordul a kerék, azaz old a kuplung sebességnél, akkor engedd ki a kuplungot, s próbáld megforgatni a hátsó kereket izomból. Ha nem tudod megmoccantani, mert viszi rögtön a blokkot (egyesbe tedd), akkor jó a beállítás.