Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
szasz, megnéztem a chargeres futamon az időeredményeket... nem semmi
mármint a te eredményed: 20 kört nyomtál 5 tized másodperces eltérésekkel, ez előtt le a kalappal , komoly mutatvány folyamatosan ugyanúgy menni.
Nekem 7-8-9 tizedes szórás volt az ariel atommal, mert bizony tudtam menni egy lagg mentes futamot. Néztem az előtted álló pilótákat, az elég fals, maradjunk ennyiben, te nyilván keményebben fogalmazol. Remélem , a főnökség videóbírózik minden díjazás előtt, ebben bízzunk -
Rapido251
csendes tag
Egyébként a kormánybeállítás megosztásos dologban benne vagyok, rengeteget hozhat egy jól beállított kormány (tapasztalatból mondom).
Ezt használtam múltkor az F1 Mclaren M23-hoz. Érdekes, hogy a FFB-t nem éreztem olyan jónak, mint az előzőt, de már nem akartam vele sz*rakodni. Nem biztos, hogy ez egy jó beállítás, de nekem F1-be egész bejött. (203°-os kormányelfordulást használtam).
A Lancer Evo X-nél meg 422°-os kormányelfordulást használtam, de sebességérzékeny kormányzás nélkül. A digitális kormányzási arány ahogy néztem, itt nincs hatással a kormányzásra (az rF-ben igen csak fel tudta ez bolygatni az irányítást). Várom a véleményeket és tapasztalatokat ezzel a beállítással kapcsolatban!Egyébként: A kormány nekem is tökmindegy, csak annyi a követelésem, hogy ne ilyen Nintendo WII szerű legyen, hogy a levegőben kormányzol, hanem rögzítve legyen... Az autók terén se vagyok finnyás, mindegyikkel el tudom érni várt eredményt, Simracewayen meg gyakran azon felül is. Bár a négykerék-meghajtású autókkal sose voltam jóban, egy kis gyakorlás után könnyen "kijövünk egymással". A másik még a kormánnyal kapcsolatban, hogy én egy időben nem voltam oda az FFB-ért, mert anélkül kezdtem, anélkül is éreztem jobbnak, de aztán rF-be kipróbáltam ezt a Realfeel plugint, nagyon tetszett, és azóta használom is.
-
tutuhawer
őstag
sg fórumon is megy az ötletelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Macbok pro M2 13" hibátlan 2026.05.23.. Apple jótállás
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mármint a te eredményed: 20 kört nyomtál 5 tized másodperces eltérésekkel, ez előtt le a kalappal , komoly mutatvány folyamatosan ugyanúgy menni.