Hirdetés
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Hidd el nekem, hogy nem elég.
Tehetség/ráérzés nélkül hiába van full csúcsprofi felszerelésed, attól még egy sima 180 fokos kormánnyal, 17"-os monitorral is elverhetnek... Viszont feelingben brutális a különbség. 
Mindkettőt átéltem, tudom miről beszélek.
A gtr-masters-en is az emberek 80%-ának G25-e van, mégis csak páran tudják velem tartani a lépést. És még nálam is vannak sokkal gyorsabbak...
Nagyobb szinten meg már ez a mindenkinek más fekszik dolog nem igazán állja meg a helyét, mert akik vérprofik azok mindennel gyorsak... Legyen az autó vagy hardver...Ma elmaradt, de majd fel akarok dobni egy kormány beállítós ötletelős témát, mert SRW fórumon láttam egy brutál idióta beállítást... Ha azt a képet valaki látta és nem elég rutinos akkor az tuti úgy állítja be és nem érti miért nem tud jól menni... Na majd a napokban részletezem, kivi vagyok ki mit ír rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 Év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehetség/ráérzés nélkül hiába van full csúcsprofi felszerelésed, attól még egy sima 180 fokos kormánnyal, 17"-os monitorral is elverhetnek... Viszont feelingben brutális a különbség.