Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- E-book olvasók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hidd el nekem az az 5 tizedes szórás nekem sok.
Igazából pont ezért vagyok hosszútávon ütős versenyző. Mikor a többiek kezdenek szenvedni a kopott gumikkal, én még vígan tolom a hotlap közeli és egyenletes köröket. Ettől frászt kapnak mindig, hogy hogyan csinálom.
Egyszerű a magyarázat: minél kevesebb kormánymozdulat. Nem tépni nem fejni, hanem minimális kormánnyal és pedálokkal fordulni! Szerencsére ez nekem alapból megy, sajnos aki kormánytépős annak tudatosan kell (kéne) erre figyelni...
Viszont akinek nem multi turn-ös kormánya van az ezt nagy ívben baxhatja... Fel sem fogja hogy hol dob el időt, vagy hogy tépi a kormányt.
A napokban volt ehhez a dologhoz szerencsém, 3 napig nyüstöltem egy 180 fokos kormányt, mire hasonló köröket mentem mint a G25-el oval pályán! Tehát road-ra még több idő kell és még több szerencse.
Egyszerűen nem azt csinálom a verdával amit akarok, hanem amit a kormány akar/tud. :S G25-el úgy játszok az autóval ahogy csak akarom, akkor megyek a határon, akkor úsztatom/csúsztatom stb amikor én akarom. Ilyen hatalmas a különbség! Igaz a régi kb 200 fokos kormányommal is tudtam egyenletesen menni, ezt még onnan hoztam magammal + a G25 és máris ezerszer jobb a feeling, jobban bele tudom élni magam és onnantól minden jön magától... 
Szóval akinek 200 fok körüli kormánya van az meg van lőve, valamiben mindenképp kompromisszumot kell kötnie. Ettől még mehet üridőket, csak az élvezet gyengébb. És nehéz leszokni a túlkormányzásról/kormány tépésről.
Ezt már régebben le akartam írni, de most jött ki belőlem, egyrészt az írásodra válaszolva, másrészt hogy a napokban átéltem a 180 fokos kormányzás hátrányait... komolyan... borzalom.Csabulator!
1 hónapot kell várni mire kiértékelik és megkapom a zsét???
Akkor inkább befizetek pár dolcsit, annyit már nem akarok várni.
Aztán majd örülök mikor megkapom, mert addigra elszúrtam a sunday race-off-ba kerülésre.
Az autókról nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából pont ezért vagyok hosszútávon ütős versenyző. Mikor a többiek kezdenek szenvedni a kopott gumikkal, én még vígan tolom a hotlap közeli és egyenletes köröket. Ettől frászt kapnak mindig, hogy hogyan csinálom.
Egyszerű a magyarázat: minél kevesebb kormánymozdulat. Nem tépni nem fejni, hanem minimális kormánnyal és pedálokkal fordulni! Szerencsére ez nekem alapból megy, sajnos aki kormánytépős annak tudatosan kell (kéne) erre figyelni...
Az autókról nem is beszélve...