Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mik^

tag

válasz King Unique #50 üzenetére

Tehát azt mondod, hogy a flash drive az nem egy elektronikusan törölhető és újraprogramozható, nem felejtő memória?

Szereted a gyártói példákat. Hoztam egy Kingston cikket.
    Mit is írnak?

The ability to retain data when the power is turned off makes NAND a great option for internal, external and portable devices. USB drives, SSDs and SD cards all utilise flash
    technology, providing memory for devices such as your mobile phone or digital camera.

(Az a képesség, hogy az adatokat a tápellátás kikapcsolásakor is meg tudja őrizni, a NAND-ot nagyszerű választássá teszi a belső, külső és hordozható eszközök számára. Az USB-meghajtók, az SSD-k és az SD-kártyák mind a flash-technológiát használják, és olyan eszközök számára biztosítanak memóriát, mint a mobiltelefon vagy a digitális
    fényképezőgép.)

Tehát továbbra is az az álláspontod, hogy az USB flash drive az nem NAND? Pedig a Kingston azt mondja, hogy igen ;)
    Az általad hozott gyártói oldalak nem állítják, hogy az ott listázott USB flash driveok NAND meghajtók, de nem is cáfolják. Találomra megnéztem párat és nem láttam utalást az alkalmazott technológiára. (Sem a Samsung, sem a Kingston, sem az SP termék információknál nem érhető el ez az adat. Szuper lenne ha Te megtalálnád)

A Kingstonnál egyértelműen a sebesség a megkülönböztető az USB flash drive és external SSD között, de az nem derül ki, hogy melyik milyen technológia.

A Samsungnál nehéz eldönteni, néhány Portable SSD azt tudja, hogy 'up to 480MB/s' amit egy jobb nem SSD-nek mondott pendrive is tud. Az nem derül ki, hogy melyik milyen technológia.

Adata-nál az external SSD-nél szintén van minden is, de az nem derül ki, hogy melyik milyen technológia.

Szerintem az általad küldött linkek nem cáfolják (és nem is erősítik meg) azt amit én is mondtam ill a Kingston is:
    Az USB-meghajtók, az SSD-k és az SD-kártyák mind a flash-technológiát használják

Új hozzászólás Aktív témák