Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Legtöbbször nálam is az van, azért is vettem ezt fel, mint ritka pillanatok egyike

TannerHUN: Kösz
Most viszont nagyon felidegesített
Hülye városi pálya, 5. heyről indulok, de hiába fogom be őket az első kanyar előtt, valahol tuti visszaelőz a szemétje. Mert úgye ha én a patkára megyek, már ránt is neki palánknak, de az ai gyorsabban átmegy rajta, mint én aszfalton.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy visszapillantóval hozzámérnek, és úgy szállok el, mint egy 10g-os sport szelet

Bezzeg ha ők mennek előttem, sokkal lassabban veszik a legtöbb kanyart mint én, aztán ha meg véletlen nekimegyek, ugyan úgy én repülök, mert nekik 30000 tonnás kocsijuk van. Menjenek a fenébe..
Jah meg persze ha már kilöknek, ne legyen egyszerű az élet, és pörögjek vagy 60-at, had tudjon mind elmenni mellettem

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Synology NAS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hülye városi pálya, 5. heyről indulok, de hiába fogom be őket az első kanyar előtt, valahol tuti visszaelőz a szemétje. Mert úgye ha én a patkára megyek, már ránt is neki palánknak, de az ai gyorsabban átmegy rajta, mint én aszfalton.