Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
dartanyan15 #2092 üzenetére
Kábelen nem kellene gondot okozzon, cseréld ki hátha...
-
M3kk
őstag
Nekem wifin is atmegy jol. St50 panasonic, 2.4g wifi (elegge terheltek a csatornak), 1080p ok, bar nem 3d. Kabel rendben van?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
dartanyan15 #2090 üzenetére
Wifin keresztül tolod át?
-
dartanyan15
csendes tag
Sziasztok!
Serviion keresztül néznék 3D-s filmet csak az a baj hogy nagyon akadozik és nézhetetlen a film. 720 p-s filmekkel nincs baj csak a nagyobb felbontásoknál fordul elő.Esetleg van valakinek valami ötlete azt megköszönném.
-
jimmyke_92
csendes tag
sziasztok!
adott 1 cryptobox 600hd 192.168.0.104 címen eléri a netet
serviion keresztül csatlakoztam a gépem címe 192.168.0.100 tehát egy alhálón vannak
ip cím kötés bepipálva, amiket könyvtárba rakor média mindent látok a tv-n
viszont médiagyűjtemény online erőforrásokban web erőforrás twitch.tv egyik csatija meg van adva
a twitch.goovy plugin fent van és az ffmpg is be van másolva ahova kell
a tv látja az online streamet minden felbontásban, de mikor rányomok a lejátszásra se kép se hang semmi hibaüzenet
valaki tudna segíteni mi lehet a baj? -
nylontacsko
senior tag
válasz
rebelinside #2087 üzenetére
Így érthető.
Nem "piszkáló" szándékkal írtam, hanem korábban volt itt szó róla, hogy ami jól működik azt nem kell frissítgetni, piszkálni.
A te eseted ezek szerint akkor más. -
rebelinside
tag
válasz
nylontacsko #2086 üzenetére
Mert nem volt tökéletes a működés, csak jobb, mint most. Mivel mindkettőhöz volt frissítés, bíztam benne valamelyik csak helyre rakja a dolgokat, de úgy tűnik nem.
-
nylontacsko
senior tag
továbbra sem értem, hogy minek frissítgetni azt, ami tökéletesen működik?
-
rebelinside
tag
Nálam ugyanez a probléma lépett fel tegnap előtt, azóta a Sony TV, routeren lévő külső winchester tartalmát nem látja serviio-n keresztül. Már frissítettem 1.5.1-re a serviio-t és a router firmware-t is, de még mindig ez van. Engem az őrületbe kerget ez. Tényleg megoldódott magától, nem csináltál vele semmit?
-
lupu500
tag
Magyar működő streamek engem is érdekelnének. Egyik fórumtársunk kicsit fennébb említ egy oldalt ahol vannak valóban magyar streamek de nem lehet a megfelelő linkeket kiszedni.
üdv -
Firka30
tag
Magyar sport streamek vannak?
sport 1-2,digisport 1-2? -
M3kk
őstag
Ha berakok egy youtube playlistet, a legkisebb felbontason (csunya nagyon) jatsza le a TV. Hogy tudom megoldani, hogy full hdn jatsza le a videokat (elerheto az adott felbontas).
-
Schaf
tag
sziasztok!
Lehet, hogy volt már róla szó, de nem nagyon találtam a 2000 hozzászólás átfutása közben erről érdemi infót.
A problémám, hogy a Serviio médiatárában, a beolvasott videók műfaj szerinti csoportosításnál, nem mindig a megfelelő mappába kerülnek... sőt van amit fel sem ismer. Ez utóbbi azért érdekes, mert adott filmek egyes részeit igen, míg másokat nem azonosít be műfaj szerint.
Van ennek valami beállítási oka, esetleg befolyásolható valahogy? Illetve van valami megoldás amivel én tudom javítani a médiák műfaját?
-
pjen
félisten
Üdv Urak.Kis help kéne.A laptop képét hogyan tudom átküldeni a serviióval Tv re.Horizon go t szeretném.
-
eFeMeR74
senior tag
Az ajánlott iptv link alatti fórumon
Ha van androidos telefonod és ismered az MXPlayert. abban a tulajdonságoknál megadja a stream forrást és ott megtudod nézni. Nem volt kedvem az összes csatornából kiszedni a linket, de ezek szerint müxik serviioval plugin nélkül igy. -
eFeMeR74
senior tag
http://streamserver.mno.netrix.hu:8080/hls_delayed/live_ep_512k.m3u8
-
eFeMeR74
senior tag
-
lupu500
tag
Sziasztok! Serviio-t használok már régen de eddig csak a gép wincsién levő filmeket néztem. A fórum elején foglalkoznak online tartalmakkal is. Konkrétan a youtub-t szeretném a serviio segítségével a tv-re tenni.
Már kipróbáltam minden féle linket beírni de a tv-n nem jelenik meg semmi. Ami érdekes még sok online forrást adnak meg a fórumozók de nekem egyik sem megy.
Ha valaki sikerrel járt ebben a témában és sikerült főleg a youtubot megnyitni akkor ossza meg velem hova mit kell beírni hogy elinduljon. Azt is olvastam hogy pluginokat kell leszedni de a link ami meg van adva 2013-as adatokhoz visz. Szerintem kicsit régi nemde?
Üdv -
M3kk
őstag
Hali,
ki milyen plugint hasznal, illetve milyen online sourcet? Esetleg van valami lista ezekrol? Koszi
.
-
Lacko84
aktív tag
Serviio 1.5 van fent és elindítottuk a filmet fél óra múlva leáll és kiírja hogy a memória megtelt.... Ez mi? Újra indítottuk és szintén ezt csinálta... mi a teendő ilyenkor?
-
stigma
addikt
A film nevének és a hozzá tartozó srt feliratnak egyeznie kell.
pl.:
Film neve:A.Walk.Among.the.Tombstones.2014.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE.mkv
felirat neve :A.Walk.Among.the.Tombstones.2014.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE.srtEzen felül az alábbi menüpontoknak kell kipipálva lennie:
Médiagyüjtemény/ feliratok
- Felirat engedélyezése: pipa
- Video fájlokba beágyazott feliratok kibontása: pipa
- Feliratok beágyazása : MindigKódolás: UTF-8
Ezenfelül sem megy akkor van egy mkvmerge nevezetű program aminek segítségével az adott mkv filmhez felirat rendelhető hozzá/ égethető be.
-
makoss
veterán
válasz
neo_xperia #2035 üzenetére
Akkor használd laptoppal
-
benny_
újonc
Sziasztok!
Van egy Samsung ue40h6500 tv-m és a gépen a serviio 1.5.
Olyan problémám akadt, hogy hiába van a mappában egy mkv és mellette ugyan olyan névvel srt fájl a feliratot nem jeleníti meg lejátszás közben.
Tudnátok segíteni, mit kellene beállítani vagy, hogy mit lehet ezzel csinálni???
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest