Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
Szia Milán
Ha olvasod a fórumot ezt csak neked.
Itt rengeteg orosz nyelvű csatornát találsz aminek 90% müxik is klikk a linkre: -
eFeMeR74
senior tag
-
fesii
aktív tag
Egy két poresz oldalnak az rss avagy élő adatfolyamát letudjátok írni?
Kiakarom próbálni milyen ha házimozin sikít a hölgy -
Tompie
őstag
Használ valaki serviidroid-ot? Új server hozzáadásnál mit kell megadni?
-
Flashget
félisten
Frissítették a plugint tegnapi dátummal.
Nem tudom mi változott. -
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
A videó, ha HD úgy fog elindulni a TVn mivel a minőség a forrástól függ ill a serviioban tudod állítani az online tartalomnál állísd a minőséget magasra.
Amúgy ez a film ugynúgy megjelenik a mappában ahogy azt előzőleg megadtam.
Ha konkrétan ezt a filmet keresed akkor a feltöltőt kell megadnod pl:
http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/19HUN87/uploads?v=2vagy igy
http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?v=2&q=WTA99DKG6LQ
Vagy igy
http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?v=2&q=Deja+Vu+2006+HUNhttp://gdata.youtube.com/feeds/api/users/19HUN87/uploads?v=WTA99DKG6LQ
[ Szerkesztve ]
-
ilgatto
tag
válasz
eFeMeR74 #255 üzenetére
Szia!
Köszönöm, de szerintem félreértettél.
Nem keresni akarok videókat, megvan konkrétan, hogy mit szeretnék nézni.
http://www.youtube.com/watch?v=WTA99DKG6LQDe úgy, hogy HD-ban, a lehető legjobb minőségben induljon el.
Ezért kellene a videó végére olyasmi, mint alapból &fm=18 -
Horvi
őstag
Sziasztok!
Felraktam az új update-t a serviiohoz (1.2.1) és olyan probléma jelentkezett, hogy amikor a megosztott sorozatok mappába bemásoltam egy új sorozatot be is frissítette meg minden azzal nem volt gond. Viszont amikor a tvn böngésztem a mappák között akkor az újonnan bemásolt sorozat mappája üres volt. A mappa maga ott volt de a fájlokat nem látta benne. Viszont a régebbi mappáknak látta a tartalmát amit még az 1.2 idejében osztottam meg. Valaki találkozott már hasonlóval az új verziónál esetleg a régbbieknél?
Előre is köszi. -
edemke007
tag
Sziasztok!
Olyan problémáém lenne, hogy van 1 Sony KDL-40HX751-es TV-m, és eddig nem sikerült semmivel sem DLNA-val filmet juttatni rá. Eme kis program legalább odáig jutott, hogy látja a straemet, de nem kapcsolódik a gépemhez. Mi lehet az oka?:/
-
Flashget
félisten
Thx.
majd a 2-3 futamokat így nézem 15 és 17 órától. -
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Flashget #274 üzenetére
Azért voltam kiváncsi, mert eddig a C,E seriásokkal is ez volt a probléma és most kiderült, hogy a D is ebben a cipőben jár.
A legjobb megoldás, ha a profilt A v. B re van állíta. (nálam Samu A
)
Itt irtam, hogy miért van ez: #239-#260
Erre oda kell figyelni, ha valakinek nem jelenik meg ill. nem játsza le a TVje
Igazából ezt a serviio nem bizti, hogy tudja majd orvosolni, ezért a tv firmware a hibás ill. csak a DLNA profil -
Flashget
félisten
Ezt az oldalt, hogy lehetne serviioba rakni? BTCC versenyek lesznek itt ma jó lenne tévén nézni
http://tv.onlinemoviesportsandtv.com/itv4-uk-live-streaming-watch-itv4-uk-tv-channel-online-free/ -
Flashget
félisten
válasz
eFeMeR74 #273 üzenetére
Én akkor félreértettelek, mert úgy értelmeztem, hogy pl. D szériás samun nem jelennek meg dolgok ha D-re van állítva a profil.
Egyébként A-ra állítottam és rögtön lejátszotta..valamilyen foci meccs megy német kommentárral.
Akkor ezentúl ezt is figyelni kell és profilt váltani ha szükséges. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Flashget #271 üzenetére
Igen élő adatfolyam és a legtöbb tvn csak profil váltásal oldható meg a dolog ezért vagyok kiváncsi rá, hogy nálad megy-e a saját Samu c,d,e-vel vagy csak az A vagy B seriás profilal
Nálam is csak profil váltásal megy AvB re állítva tökéletes minőségben szakadásmentesen müxik és nem ez az egyetlen rengeteg van ilyen. Ha a saját profilján van ami nálam C
akkor én is ezt a nem támogatott fileformátum
ot kapom .
Most az alap A seriáson gyorsan és szépen mindent megjelenít. Még a bélyegképek is secc pecc alatt otvannak
A tartalomról nem is beszélek.
Egyedűl a HD minőség szokott akadozni, de ez a routernak tudható beA telefonal készített fullhd is nézhetetlen, mert akadozik, de a felbontást visszavéve gyönyörűen akadásmentesen fut.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Carlos73 #266 üzenetére
Igen ezek után elképzelhető, hogy a XP vel lesz gondod, de csak a serviio miatt ne csinál egy komplett újratelepítést
Valamint, ha ezen gondolkozol akkor inkább már egy W7Ultimate tegyél fel
Esetleg egy teljes puceráj (registry is)(revouninstaller és ccleaner) után a frissítést kikapcsolva tegyél fel újra mindent (ffshow,java7 stb)Bár nálam is amikor behülyült a Xp és már más megoldás nem volt váltottam W7 re
-
Flashget
félisten
válasz
eFeMeR74 #262 üzenetére
nálam 1016fw van a samygo miatt..gyárilag a 1018-al vettem egyébként
és nem áll szándékomban frissíteni mert a samu 1017-től letíltotta ezt a funkciót.
A samu 6 seria amúgy is egy elég jó eresztés anno a B6500 is imádták
pontosítalak..nem a szám hanem a betű számít..mert a D6xxx jobb mint a ES6xxx (elég csak az ultra clear panelra gondolni)és az F6xxx közel sem biztos, hogy jobb lesz mint az ES6xxx. -
Pribi
senior tag
No, időközben sok minden megoldódott, megy a youtube lejátszás, a helyi tartalom lejátszása, és néhány online tv is. Most az a bajom, hogy nem jelenik meg minden a tv-n amit beállítottam a serviio-nak. Egy csomó eltűnik, és nem lehet kiválasztani. ez miért lehet? Vagy itt jön be az, hogy azért az O-Playom már 3 éves. Mondjuk a legfrissebb frimware van rajta, de akkor is. És még egy dolog. Tudom, hogy hülyeség, de ez a szépség szelektál. hibába mondom neki azt, hogy 50 videót jelenítsen meg, ő 25-nél többet nem hajlandó. Biztos, hogy van több is, mert a legnézettebb katagóriát tettem oda neki.
Pribi
[ Szerkesztve ]
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Tegnap tegnap telepítettem fel a serviio-t, de volnának kérdéseim. Nekem teljesen buta tv-m van, ezért úgy szeretném megoldani, hogy a gép egy Asus O-playre küldi az anyagot, az pedig tovább a tv-nek.
Az első kérdés az lenne, hogy csak úgy működik, ha a az állapot ablakban zöld pötty van a sor elején? Mert azt nem tudom elérni, csak a narancssárgát. Most "Generic DLNA"-ra van állítva, nem tudom máson talán jobb lenne?
A második kérdés. Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, de egy darab adás nem jelenik meg a tv-n. /Friss plugin pack bemásolva, és felvéve egy jópár adó. Mondjuk lehet, hogy az O-Play nem kezeli tökéletesen a dolgot, mert a sportcsatornás csomagnál megjelentek az adók, de utána kifagyott a lejátszó, aztán egyszercsak magától újraindult./
Az lehet e probléma, hogy a 1.2.1-es verziót használom?
Köszi: Pribi
-
Carlos73
csendes tag
És ami érdekesség, hogy ,most már a Samu okostelefonomat sem tudom összehozni a pc-vel. Viszont a telefon és a tv kommunikál egymással, vagyis a tv eszközlistájában ilyenkor megjelenik a telefon. Szóval a serviio nem működik sem a tévével, sem a telefonnal, viszont a tévé és a telefon látják egymást. Úgy gondolom tehát, hogy a szoftverfrissítés nem lehet gond, mert akkor a tévé a telefont sem látná. Megjegyzem, hogy kínomban felraktam a pc-re az allshare programot, de sajnos nem indul el. Egyre inkább az a gyanúm, hogy a géppel van a gond, esetleg az XP-vel. (pl. valamilyen frissítés bekavart) Lehet, hogy egy XP reinstall kellene?
[ Szerkesztve ]
-
Carlos73
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #260 üzenetére
A profilt hiába változtatom nem segít. A tévémen 1021-es firmware van és erre azért kellett frissítenem, mert a tévémmel korábban volt egy kis gondom, és az ügyfélszolgálat a frissítést javasolta. Hozzáteszem, nem vagyok benne biztos, hogy azóta nem működik a serviio. Egyéb megoldás esetleg?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Flashget #261 üzenetére
Majd lesz
ha esetleg te is frissited a tv softját
De volt itt már olyan probléma is, hogy bizonyos streamek nem jelentek meg a tv csak, ha a profilt átállították.És hidd el sok ilyen van.
Addig jó míg nincs semmi probléma
A samu 6 seria amúgy is egy elég jó eresztés anno a B6500 is imádták -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Carlos73 #258 üzenetére
Igen pont itt irtam erről
És mielőtt bárki megkérdezi ált a tv frissítéseknél a generic dlna profilal nem foglalkoznak és van, hogy visszaáll az alapra ezért van, hogy nem a tipusnak megfelelő profilal müxik a serviio. Van hogy a B vagy az alap A profilal érdemes kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Carlos73 #258 üzenetére
A Rendszer profil mármint a serviioban ahol ki kell választanod a tv tipusát állísd át a samu A seriára és úgy nézd meg. Pont nem sokkal előtted ezt tárgyaltuk, hogy a frissítések betesznek a programoknak. Nem győzőm hangsúlyozni, ha valami műxik minek frissíteni. Ha mindenképpen akarsz akkor meg érdemes megvárni milyen az új frissítés
-
Carlos73
csendes tag
válasz
Minstrel #257 üzenetére
Már próbáltam, de nem segített, sőt volt már serviio unistall és újratelepítés is. Mint leírtam, a Serviio látja a tévémet azzal nincs gond, de a tévémen a serviio nem jelenik meg forrásként, eszközként, és nem tudom megjeleníteni a megosztott könyvtárakat, mert azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatva eszköz.
-
Carlos73
csendes tag
Üdv!
A kérdésem a következő lenne. Samsung D6500-as tévém van, amellyel eddig nagyszerűen működött a Serviio. Néhány napja, hete gyanússá vált, hogy a Serviio elindulásakor a TV-m jobb alsó sarkában eddig mindig megjelenő kis Servvio ablakocska már nem jön fel. A tv Smart menűjébe belépve és abban kiválasztva a video menüt eddig mindig tudtam használni a gépemen lévő video fileokat, és a beállított online tartalmakat, azonban most a video menüre kattintva az jelenik meg, hogy "nincs csatlakoztatva eszköz. Hozzáteszem a TV-m source gombját megnyomva a források között sem található a Servvio. Az az érdekes, hogy a serviio program felismeri a tévémet (az eszköz előtt a pötty zöld színű), azonban a tévé nem látja a gépemet. Aki tudja mi lehet a gond, az kérem válaszolja meg nekem. Megjegyzem, hogy a tévémen néhány hete csináltam egy szoftverfrissítést. Ez lehet az oka?
Várom a lehetséges megoldásokat.[ Szerkesztve ]
-
ilgatto
tag
Sziasztok!
Azt már megoldottam, hogy egy tetszőleges youtube videót streamelhessek Serviio-val.
Próbáltam a videó végére tenni a &hd=1 tagot, de így nem tudta streamelni.
Hogyan lehetne a legjobb felbontással megnézni tv-n a videót?Köszönöm.
-
eFeMeR74
senior tag
900 csatorna a VLC nek .m3U file
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
eFeMeR74 #246 üzenetére
A telepítés idejére kapcsold ki a számítógépen az automatikus frissítést és a tűzfalon engedélyezd
TCP 8895 UDP 1900 ports protokollt.Bővebb infó: serviio hivatalos oldal
Elméletileg nem, csak a telepítő úgymond elfelejtette automatikusan
amit te most kézzel megcsináltál
Azért egy rendszer leállítás, újrainditás röviden restart sokat segíthet
[ Szerkesztve ]
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Neil Watts #245 üzenetére
Rosszul lett felrakva a serviio.
Rakd fel újra és lehetőleg a 1.1 verziót,mert jelenleg az a legstabilabb.
Telepítésnél folyamatosan fel kell ugrania a kis fekete ablakoknak cmd, ffmpeg, rtmp, stb.Valószínű nálad nem tette fel rendesen a ffmpeg.exe akkor kapsz ilyen üzit a serviiotól.
Megpróbálhatod kézzel is futtatni, de jobban jársz ha felteszed újra és lehetőleg úgy ahogyan itt a fórumon javasolva van.ffmpeg.exe a serviio lib mappában találod, de az összes exe filt lehet kézzel futtatni azok a bin mappában találod.
-
Sziasztok!
Windows 8 alatt a Serviio 1.2 az első indítás utáni bezárás után miért ad "cannot connect to serviio server it does not seem to be running. exiting" hibaüzenetet a program? Kerestem gugliban, de nem találtam konkrét megoldást rá. Mi okozhatja?
Köszi!
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
powers
tag
Nem túl jó üzletpolitika,ennyi szívás után már akkor se venném meg ha mostantól pöccre menne minden.
De egyenlőre nem megy,próbálgatom,de még mindig kb 1 perccel az aktuális videó vége előtt szakad meg a kapcsolat.pedig már a torrentet is kikapcsoltam.nem lehet hogy kb 1 perccel a vége előtt,mittomén elkezdi keresni a következő médiafájlt vagy ilyesmi,és ez tesz be neki?
-
eFeMeR74
senior tag
A kis terminator " I'm Back
"
Mindenki a 1.1 serviiot használja?
Nekem ugyan C szériás a SamuTVm, de amit itt megadok gond nélkül szépen fut.
Sokszor hallottam, hogy valahol ez-az nem müxik és igen a profil váltás szokott segíteni.
Ezek ált. a firmware frissitések miatt szokott problema lenni.
Ezért is hangsúlyozom, ha valami müködik jól akkor nem feltétlenül kell updatetelni,mert lehet rosszabb lesz
Érdemes megvárni míg vannak infók a frissítésekről.
lsd serviio 1.2a TVről nem is beszélve. Nekem még 2011 firmwarem van és eszem ágában nincs újítani bár lehet, hogy hivatalos már nincs is rá
-
Flashget
félisten
válasz
eFeMeR74 #228 üzenetére
Nem használja ha semmi le/fel töltés nem megy csak a gépet nem engedi aludni így nem szakad meg meg a kapcsolat.
de egyébként ha tölt is nem kavarbe..legalábbis nálam nem. Néztem a sorozat egyik részét közben jött le a másik. Az elképzelhető a több wifis cucc kapcsolódik közben az bekavarhat. -
forrest85
senior tag
http://livetvstreaming.ucoz.com/news/server_195_199_203_205_206/2013-03-21-5572
Itt is vannak csatornák, ahogy nézem elég sok működik közülük.
-
forrest85
senior tag
http://88.212.11.205:5000/live/67/67.m3u8 nekem nem játsza le a TV. A VLC-ben meg simán megy.
Javítás:
Átállítottam a Profilt Samsung B series-re és simán megy. Amúgy E szériás a TV. C,D,E series-re állítva a servio-t nem játszotta le a TV.
[ Szerkesztve ]
-
powers
tag
válasz
eFeMeR74 #228 üzenetére
Attól hogy fut a torrent kliens,még nem töltök le-fel 120/10-el,sőt,le most egyáltalán nem,a feltöltés meg korlátozott is.De ha nálam ennyi kompromisszum kell szerencsétlen serviiohoz,hát hagyom a fenébe,a lényeg hogy a gépet elérem róla és tökéletesen működik,a stream úgysem fontos,csak tetszett.
-
eFeMeR74
senior tag
Német Sport 1 - müxik
http://88.212.11.205:5000/live/67/67.m3u8
Van még ha valakinek kell: RTL2,VOX,SuperRTL,SIXX,Pro7,SAT1 stb
-
eFeMeR74
senior tag
Mivel a torrent használja a teljes sávszélességed ráadásul oda vissza (le-feltöltés)
Hacsak nincs korlátozzva
Nálam nem fut egyszerre, mert ez is lehet a probléma oka
Amikor minden futott volt hogy 100% ment a proci és rendszeresen szakadt, akadt a kapcsolat. Most már nincs ilyen a HD tart is ha jó és stabill a kapcs. akadásmentesen fut -
eFeMeR74
senior tag
válasz
kukucskad #220 üzenetére
sajnos ez a cím már nem elérhető ill nem mindig megy csak kimerevedik a kép. keresni kell másikat
Valamint tessék felrakni mindent ami az oldalon javasolva van.
VLC 2.0.5 is nyugodtan fellehet tenni, mert benne is vannak olyan pluginok amit esetleg a serviio is használhat:.)[ Szerkesztve ]
-
powers
tag
válasz
Flashget #222 üzenetére
Az 1.2.1 nálam ugyanúgy pörgeti a cpu-t,úgyhogy visszatettem az 1.1-et.viszont én eleve a gép előtt űlve nézem végig ahogy megszakad a kapcsolat,akár 4 perc után
.Ez miatt most nem pucolok gépet,amúgy is kb egy hetes a win,amit gépről osztok meg az nem szakad meg,youtube meg van a smartban is.
-
Flashget
félisten
-
eFeMeR74
senior tag
Pucolj le mindent a gépedről (codec,java,serviio, ha fent van vlc)
Utána csinálj egy nagytakarítást revo ill ccleaner progival, majd rakd vissza mindent de a serviioból az eddig legstabilabb 1,1 verziót és így nézd meg, hogy müxik-e. Mert ott nálad valami összeakadás vanill. lehet.
-
powers
tag
Újabb tapasztalatokkal gazdagodván,leírom most mi van.új router,tplink wdr3600.minden gyönyörűen működne de.... bármilyen videót néznék streamről,a videók vége előtt kb 1 perccel megszakad a kapcsolat! ha 5 perceset nézek akkor kb 4 percnél,ha 1 órásat akkor előtte,kb 58-59 percnél.tehát a hiba nem a routerben volt,de akkor ez mi lehet?
-
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
HaHa RTL KLUB
http://fms3.mediadirect.ro/live3/_definst_/rtlklub/chunklist.m3u8?publisher=portaltv.ro
-
eFeMeR74
senior tag
HD+ Streaming - kiváló minőség:
Fox sport HD+:
http://203.162.16.22/lives/origin01/bts-foxhd.isml/bts-foxhd-2096k.m3u8
bélyegkép:
http://1.bp.blogspot.com/-vRfSKjcPlR4/TZPWsRDRX4I/AAAAAAAAAC0/hz9OJarTJ-c/s1600/fox-sports-plus.jpgSkySport F1 (FormulaOne) HD+:
rtmp://109.163.236.88:1935/live/channel7
bélyegkép:
http://www.touchline.tv/wp-content/uploads/2011/11/skyf1hd.jpg -
Minstrel
senior tag
válasz
eFeMeR74 #197 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy lenne egy kis problémám is, hátha van ötletetek rá. Mostanában ezt a ustream közvetítést szeretném nézni [link] (csak hétvégén működik) minden jól beállítok meg is jelenik a tv-n, elkezdem nézni és kb. 5-10 perc múlva jön egy üzenet, hogy nem támogatott fájlformátum és megáll. Ezután pedig a tv-n ennél a stream-nél egy tilos jelzés lesz az ikonon ami utána már nem indul el, csak ha lekapcsolom a tv-t és újra megnyitom. Néha hibaüzenetet se ad, csak egyszerűen visszadob a menübe, de a tilos jelzés akkor is ott van.
Amúgy a stream hibátlanul megy pc-n, szerintem nem azzal van a baj. Plugin-ek újak és Serviio is az új van fent.
-
forrest85
senior tag
http://www.eric-beuque.com/freetuxtv/webtv-manager/
Itt is találtok sok csatornát ország szerint lebontva. Lehet szűrni.[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Minstrel #194 üzenetére
DISCOVERY SCIENCE
===================
http://211.79.36.141/iTV/segments/ch42/02.m3u8
===================
NATGEO ADVENTURE
===================
http://211.79.36.141/iTV/segments/ch72/03.m3u8