Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz
nylontacsko #3104 üzenetére
Miért kellene network share eléréshez bármilyen pro nem pro verziójú seervio? LAN on sima, kivülről meg dyn dns kell. Pc - Pc kapcsolatról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
cbyerdragon
csendes tag
válasz
nylontacsko #3093 üzenetére
Pro-t használok, régebbi és újabb verziókat is kipróbáltam már. Kipróbáltam Wifi-vel telefonos netről, 2 fajta win10-el, két különböző gépről.
Valamiért nem ítéli meg biztonságosnak a kapcsolatot. Ugyanevvel a setup-al, havernak megy mint karikacsapás...
Az ötletek erősen fogynak, már napok óta próbálkozunk
[ Szerkesztve ]
-
Wezuv9
újonc
válasz
nylontacsko #3064 üzenetére
Lehet, de jelenleg még próbaidőszakban van, igaz nem tudom ez teljes funkciót jelent-e, de a legtöbb programnál igen. De majd valamit kitalálok ennek ellenőrzésére!
-
nuri
aktív tag
válasz
nylontacsko #3041 üzenetére
Library / Online sources, erre gondol a kolléga, ha megfelelő formátumba van a stream akkor ki tudja tolni serviio. Van ami csak külön pluginnal megy, pl: twitch. De a plugin fejlesztés ellaposodott.
-
brucka
tag
válasz
nylontacsko #3041 üzenetére
Ki van pipálva minden,mégis csak a videó fájlokat mutatja.
Mondjuk vmiért usb-n ugyanez a helyzet,pedig a tv elvileg ismeri a formátumokat. -
venndi
csendes tag
válasz
nylontacsko #2457 üzenetére
Mi az amit nem értesz? Azzal a céllal jelöltem ki a mappát a HDD-ről, hogy ne kelljen állandóan átmásolni az SSD-re filmeket, mert csak 120GB...de amikor "/Volumes/.../"-t (HDD) beállítottam a serviio-n, akkor ennek a mappának a nagyságával, kb 50GB-al, kevesebb hely van az SSD-n, ezzel az erővel át is másolhatom a mappát.
[ Szerkesztve ]
-
venndi
csendes tag
válasz
nylontacsko #2453 üzenetére
1000 köszönet!
Az ellen tudok valamit tenni, hogy ne laggoljon a film? Vannak időszakok, amikor nagyon szaggat.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
nylontacsko #2415 üzenetére
Igen előfordulhat ill. csak néha megy ha a feltöltő futtatja a szerverén
Serviio Élő adatfolyam:
M1
http://212.40.98.166/intstreams/mtva/mtv1live.smil/chunklist.m3u8
M2
http://212.40.98.166/intstreams/mtva/mtv2live.smil/chunklist.m3u8
M4
http://212.40.98.161/intlivedrm/mtva/mtv4live_international.smil/playlist.m3u8
Duna
http://212.40.98.166/intstreams/mtva/dunalive.smil/chunklist.m3u8
DunaW
http://212.40.98.166/intstreams/mtva/dunaworldlive.smil/chunklist.m3u8Ezek vannak amik ált. sokáig vannak. Ezek a linkek már több mint 1 éve futnak és ha minden igaz most is
Van aki Így csinálja.
Apropó valaki próbálta már?[ Szerkesztve ]
-
grma
csendes tag
válasz
nylontacsko #2329 üzenetére
Hali!
Na majd igy is kipróbálom.
Köszi! -
Damage
senior tag
válasz
nylontacsko #2324 üzenetére
Kikapcsolt állapotban volt a TV a screenshot készítés pillanatában!
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
nylontacsko #2214 üzenetére
Sajnos a OSX távol áll tölem
Én is inkább droidos meg winfosos vagyok (ill.linux)
De itt egy kis segítség. Szerintem ezzel jobban jársz OSXre mint a serviioval -
eFeMeR74
senior tag
válasz
nylontacsko #2210 üzenetére
Nálam pedig BubbleUPnP/DLNA ez vált be
Próbáld ki. Természetesen én megvettem a licencet minden mobil (tablet,mobil)eszközömön ez fut. -
fant0mi
őstag
válasz
nylontacsko #2210 üzenetére
En Android alatt a ServiiGo appot hasznalom, az is a mediabrowserre epul. Persze megvettem a Pro licencet.
De zenet nem hallgatok rajta. -
rebelinside
tag
válasz
nylontacsko #2086 üzenetére
Mert nem volt tökéletes a működés, csak jobb, mint most. Mivel mindkettőhöz volt frissítés, bíztam benne valamelyik csak helyre rakja a dolgokat, de úgy tűnik nem.
-
Meghivott
addikt
válasz
nylontacsko #1994 üzenetére
1080p mind.
Ha szétdarabolom mkvmergevel és csak a kép+1 hangsáv marad, akkor simán megy az, ami amúgy akad. -
Meghivott
addikt
válasz
nylontacsko #1991 üzenetére
Nem értem, hogy miért akad 20 filmből kb 1. Mind mkv.
-
makoss
veterán
válasz
nylontacsko #1964 üzenetére
Nállam csak win 7 van
-
Qlty
tag
válasz
nylontacsko #888 üzenetére
Köszi. Még 1 kérdés, ha dlna adott és szeretnék a TVn nézni egy mkv-t mellékelt hozzáadott srt (átnevezve persze) felirattal, akkor azt hogyan tudom hogy ne a beágyazott feliratot (angolt) jelenítse meg? A beágyazottak között nincs magyar! Előre is köszi! (LA660)
-
bluobluo75
őstag
válasz
nylontacsko #848 üzenetére
Igen!
Néhány magyar HD csatorna streamot
Van? -
bluobluo75
őstag
válasz
nylontacsko #836 üzenetére
hogyne tudná csak épp nincs most ami elég nagy gond mivel így a Serviio annál kevesebbet ér
-
bluobluo75
őstag
válasz
nylontacsko #795 üzenetére
Ez a része működik, az online források kevésbé
A megnézett linkek alig 10%-a sajnos -
bodazo
tag
válasz
nylontacsko #795 üzenetére
Nálam csak egy könyvtár van, meg osztva abba vannak elrendezve a dolgok, külön könyvtárakba. Szerintem így is kellene kezelni-e. De ha így nincs rá valami megoldás, akkor lehet alkalmazni, fogom a te megoldásod.
-
bodazo
tag
válasz
nylontacsko #793 üzenetére
fesii : Kösz a tippet, de sajnos nem jött be.
nylontacsko: A sorozat kategóriát azért raktam be, külön mert jobban át tekinthetőbb, persze használom külön a mappa részt is, csak így kicsit jobb lenne.
-
bluobluo75
őstag
válasz
nylontacsko #784 üzenetére
és ez most hogy jön ide?
tudomásom szerint van vitafórum is ezen a prohardveren akkor miért nem oda mész?
a probléma ami korábban volt megoldódott csak épp újjabb lett azóta, hogy normálisabb legyen a program, használható link is kéne hozzá, ahelyett, hogy kotekednél, adj linket, működőt ...ennyi
van???
használhatatlan link nélkül nem is ér túl sokat, legalább is a HD csatorna része[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz
nylontacsko #784 üzenetére
Affene, milyen igaz, pedig most akartam bevágni a hazai HD HBO, Filmbox stb. stream linkeket, de így már nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz
nylontacsko #750 üzenetére
Meg lett a megoldás, hematomaI fórumtársnak hála, ő jött rá, hogy a Serviio képeket amiket belinkeltem ide a prohardverre a jobb alsó sarokban a mentés gombra kellett volna rányomni, most reggel néztem meg és úgy láttam mind az 57GBnyi adatot betöltötte, a töltésről képet nem tudok beadni mert nem sokáig tartott, de az eredményről igen: [link]
Mégegyszer köszönöm hematomaI fórumtársamnak, meg akik győzködtek azoknak is! -
bluobluo75
őstag
válasz
nylontacsko #750 üzenetére
a kényszerített frissítés nem így néz ki nállam, alapból be van nyomva
-
henesa
aktív tag
válasz
nylontacsko #682 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
BBalu
csendes tag
válasz
nylontacsko #682 üzenetére
Szia!
A tv-hez csatlakozik mindkét eszközt pontosan hogy is érted?
-
fesii
aktív tag
válasz
nylontacsko #683 üzenetére
Mert kimondva jobban hangzik szerintem
-
powers
tag
válasz
nylontacsko #668 üzenetére
kipróbáltam,nem oldotta meg sajnos,plusz az 1.1 helyett az 1.3 ast raktam fel,de semmi,a gépen látja a tévét,a tévén nem látja a serviiot.most keddig nem tudok vele foglalkozni,úgyhogy felraktam a mezzmot helyette,az tökéletesen megy.kedden majd kísérletezek,csak még fogalmam sincs mit....
-
RAMBÓ
aktív tag
válasz
nylontacsko #640 üzenetére
Egyszerűen nem értem. Nekem ez valahogyan nem akar összejönni.
Pedig nem tűnik bonyolultnak. -
RAMBÓ
aktív tag
válasz
nylontacsko #638 üzenetére
Igen meg. A mappát magát látja is, de ha megnyitoma a TV-n, azt írja, hogy "nincs megjeleníthető elem".
Ez az x264 kodek telepít is valamit, vagy csak be kell másolni a serviio/lib mappába?!
Vagy valami mást kell vele csinálni? -
Flashget
félisten
válasz
nylontacsko #626 üzenetére
Nálam is és nem gabalyodnak egymásba.
-
donceleger8
őstag
válasz
nylontacsko #560 üzenetére
Közben megoldódott a dolog, csak takarítanom kellett a gépről ilyen olyan kodekeket!
Viszont most valami más problémába ütköztem.
Igazából ma kezdtem a Serviioval és nagyon tetszik, főleg ez az online media dolog. Ki is próbáltam párat, konkrétan a Cool Sport és a Sport Live NET. Berakja szépen a csatornákat, el is tudom indítani, de kb 30-40 mp utána kiírja a tévém, hogy a hálózati eszköz leválasztva. Olyan szinten, hogy a hálózati eszközöknél nem is látja a serviiot, holott a gépen fut. Csak a tévé újraindítása után hajlandó ismét látni a Serviiot!
Mi lehet a gondja?
Köszi előre is, bárki is tud segíteni! -
donceleger8
őstag
válasz
nylontacsko #558 üzenetére
Sajnos az összesre igaz.
-
Ano
senior tag
válasz
nylontacsko #533 üzenetére
Mi az a "lejátszási funkció"? Én megosztásra használom ...
Továbbá kérdezném, hogy hogyan lehet iso fájlokat (ami eredetileg egy DVD) lejátszásra bírni a TV-n ... van erre lehetőség?
-
Flashget
félisten
válasz
nylontacsko #521 üzenetére
szinte éreztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Spórolós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...