Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asztrofotózás
- SSD kibeszélő
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupu500
tag
Tudja valaki mit kell a Serviio online felületébe beírni hogy keressen filmeket a youtube-n?
-
lupu500
tag
válasz
metalstorm #2688 üzenetére
Sziasztok, ha online youtu-bon akarok filmeket kerestetni a serviio 1.8-t használva mit kell pontosan neki megadni hogy működjön is? Valaki használta már? Dobja fel aki megoldotta már és lát is a Serviio 1.8 vagy régebbi klon segítségével valamit a tvjén. köszi
-
lupu500
tag
Sziasztok, segítséget kérnék a youtube-hoz való hozzáféréshez. A következő linket használtam https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?q=teljes+film&maxResults=50 A Serviio-n belül Web Resurce lett beállítva a youtube plugin letöltve és bemásolva a plugins könyvtárba. Régebben ebben a felállásban ez a link működött. A serviio 1.5.2 van feltéve, felktam a win 8.1-t régebben win7 volt. Vissza installáltam a Serviio-t a gépről olvas mindent de a netes elérés nem működik. Írja meg valaki mit nem csinálok jól vagy neki mi van másként beállítva. Üdv
-
lupu500
tag
Sziasztok, A youtubon hogyan lehet filmeket (pl. 2015-ös filmek) lekeresni az online felülettel? Milyen linket kell beírni az online részben. Aki már használta és van olyan linke ami működik azt kérném ossza meg velem is.Üdv
-
lupu500
tag
Sziasztok! Feltettem az 1.6-os Serviio-t és szükségem lenne egy kis segítségre. A régi változatomban az online keresési részben be kellet írni linkeket amikkel a youtubról témák szerint keresni tudott. Sajnos ezek a linkek mind elvesztek a frissítésel. Le tudna nekem írni valaki ide egyet - nem tudom pontosan hogyan néz ki. Az erőforrást minek kell beállítani (3 lehetőség van) Előre is köszi
-
lupu500
tag
-
lupu500
tag
válasz
lkristóf #2250 üzenetére
Szia lkristóf!
Mindent úgy csináltam amint leírtad Serviio 1.4.1.2, erőforrás: web recurce, az általad megadott plugint letöltöttem és bemásoltam a C:/Program Files/Serviio/plugins könyvtárba, és az egyik linkedet használtam a teljes+film rákeresést.
A tv-n a serviio online tartalomnál azt írja ki nincs megjeleníthető elem. Valami oknál fogva nem indítja el a keresést.
Most hogyan tovább? -
lupu500
tag
válasz
lkristóf #2250 üzenetére
Szia, köszi a gyors válaszod délután minden képen kipróbálom. Én is web resource-t állítottam be viszont ezt a grovy fájlt amit írtál még nem töltöttem le.
Az előző írásodban szerepel néhány link azok közül fogok kipróbálni egy párat. Később még jelentkezem hogy mire jutottam. Addig is köszi a segítséget. üdv -
lupu500
tag
Sziasztok! Lkristof fórumtársunk kicsit feneettébb azt írja hogy a Serviio-ban az rss megszűnt. Nekem az online tartalmakat teljesen korrektül szedte le. Serviio fórum oldalán van fent milyen linkeket kell használni. http://wiki.serviio.org/doku.php?id=you_tube_videos itt még az rss Serviio beállítás van ami működött is.
De az utobbi időben már nem megy pontosabban április végén csinált valamit a youtube. A fent említett fórumtársunk beírt egy pár link modellt de sajna azokkal sem megy. Akinek a Serviio le tud keresni online tartalmat az írja már ide hogy neki hogyan működik. Biztosan valami új beállításra van szükség de a hivatalos Serviio oldalon sem találtam egyelőre semmit.
Gondolom sokakat érdekelhet a téma mert az rss beállítás nem működik. -
lupu500
tag
válasz
mobilizmo #2242 üzenetére
Szia Mobilizmo! Köszi a válaszodat de ezek a mit küldtél nekem is mennek. Engem az online tartalom pontosabban a youtube-hoz való hozzáférés érdekel. Amint írtam az előbb ment de most nem megy. Valami új linket kell beírni, az rss állítólag nem működik már.
Na ez a beállítás érdekelne. üdv -
lupu500
tag
Sziasztok! Én is Serviio-val (1.4.1.2) küzdök a napokban. Pár hónapja még olvasta teljesen korrektül a youtub-ról az online tartalmakat de a napokban már nem hajlandó. Az online forrásoknál a következő formában beírt linket használtam: http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?v=2&q=teljes+film&start-index=101&max-results=50 , a forrás típusánál: Online RSS/Atom forrás volt megadva. Így lekeresett 50 db filmet ami a "teljes+film" gyűjtő néven volt.
Sajnos most már ez nem működik. A Serviio honlapján a beállításoknál is még ezt a beállítást adja meg az angol lap.
Hol a hiba ? hiszem minden normálisan működött. Amúgy a Serviio a megadott mappából ami a gépen található megfelelően minden fájlt olvas csak az online tartalom olvasása nem megy.
Ha valaki már találkozott ezzel a problémával kérem írja meg mit kell átállítani és hogyan. Üdv -
lupu500
tag
Magyar működő streamek engem is érdekelnének. Egyik fórumtársunk kicsit fennébb említ egy oldalt ahol vannak valóban magyar streamek de nem lehet a megfelelő linkeket kiszedni.
üdv -
lupu500
tag
Sziasztok! Serviio-t használok már régen de eddig csak a gép wincsién levő filmeket néztem. A fórum elején foglalkoznak online tartalmakkal is. Konkrétan a youtub-t szeretném a serviio segítségével a tv-re tenni.
Már kipróbáltam minden féle linket beírni de a tv-n nem jelenik meg semmi. Ami érdekes még sok online forrást adnak meg a fórumozók de nekem egyik sem megy.
Ha valaki sikerrel járt ebben a témában és sikerült főleg a youtubot megnyitni akkor ossza meg velem hova mit kell beírni hogy elinduljon. Azt is olvastam hogy pluginokat kell leszedni de a link ami meg van adva 2013-as adatokhoz visz. Szerintem kicsit régi nemde?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest