Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
A film nevének és a hozzá tartozó srt feliratnak egyeznie kell.
pl.:
Film neve:A.Walk.Among.the.Tombstones.2014.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE.mkv
felirat neve :A.Walk.Among.the.Tombstones.2014.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE.srtEzen felül az alábbi menüpontoknak kell kipipálva lennie:
Médiagyüjtemény/ feliratok
- Felirat engedélyezése: pipa
- Video fájlokba beágyazott feliratok kibontása: pipa
- Feliratok beágyazása : MindigKódolás: UTF-8
Ezenfelül sem megy akkor van egy mkvmerge nevezetű program aminek segítségével az adott mkv filmhez felirat rendelhető hozzá/ égethető be.
-
stigma
addikt
Sziasztok az alábbi problémám lenne Sony TV-el ( 42W815):
Serviio-t felismeri, filmeket látja de néha mindegy hogy már a listában szereplő vagy újonnan másolt filmet akarok elindítani, akkor az alábbi szöveg fogad:
A kiszolgáltató nem érhető el. Ellenőrizze a kiszolgáltató beállításait.A TV kábellel van összekötve a routerrel, a gép a routerrel kábellel van összekötve.
Routeren belül engedélyezve az UPNP, portokat a gép ip címével engedélyeztem (TCP 8895 és UDP 1900), valamint a TV ipcímét az IP filternél engedélyeztem.Serviio-n belül engedélyezve az átkódolás.
Azt nem értem hogy néztem a letöltött MKv fájlok kódolását hátha az a gond, de ha a filmet csak simán pendrive-ra másolom majd bedugom a TV-be akkor lejátssza minden gond nélkül.
Van valamit ötletetek?
ui.: Ip cím kötlse beállítava, a TV profilját is kiválasztottam Sony Bravia 2013/4-re.
-
stigma
addikt
Hát nem tudom, nekem 941ND-n N300-as van - 3 mimo antenna - ami a TV-vel egy ugyanilyen kiosztású wifi adóval(N300) csatlakozik, ami USB stick-nek nevezhető.
Én 720p-s filmeket lejátszok csont nélkül, 1080p-nél van gond, ami az általad írt bitráta.
Amúgy a wifi esetén a maximális sebesség a teljes fele szokott lenni, ennyi a max értéke ,ezt sajnos már tapasztaltam.
Kábellel szerintem mennie kellene még ha 100mbit-es,is.
Nem akarok konkurenciát ajánlani de próbálkozz úgy , hogy kábelen csatlakozol és egy PS3 media server nevű programot használsz. -
stigma
addikt
válasz
Flashget #548 üzenetére
Én nem tudom, most tesztelem mi lehet a probléma.
-eddig működött rendesen, volt néha mikor az 1080p-s filmek is mentek rendesen rajta igaz nem ilyen 18GB-os DTS-es változat.
Amúgy azt néztem már hogy a 720-as filmeket wifin simán viszi, igaz kell átkódolás, de az 1080p-s filmeknél olyan 20-30mp után élvezhetlenül akad.
Nekem 941ND van a kistesója. Kábeles megoldás nem megoldható sajnos.
Azért köszi a segítséget. -
stigma
addikt
Hát passzolom, de az tény hogy 5m nem sok, de ebben a dB-es jelerősségben nem vagyok otthon
És vajon ha átkódolást kikapcsolva vajon miért nem látom a Tv-n az mkv fájlokat?
Olvasgattam xml probléma lehet, mikor profilt váltok a tv-nél de kipróbáltam bármelyiket de semmit nem látok.
Ha átkodolást visszateszem no para megy minden.(Illetve ha Ps3 media server-t indítok akkor is simán visz mindent.) -
stigma
addikt
Megfordult a fejemben mert most nézem utána mi is az amit leszedtem.
Nem titok egy Olympus.Has.Fallen.2013.1080p.BluRay.DTS.x264... aminek 15500 Kbps bitrátája van.
Wifinél le kell felezni azt a 300-at akkor saccra reálisan,és akkor megkapom a tényleges maximumot amit tud a wifi kulcsom.Azért köszi a gyors hsz-t.
-
stigma
addikt
Hi, próbált valaki wifi-n streamelni 1080p-s video-t akadásmentesen?
Nekem egy 941ND-s routerem van, vezeték nélkül egy wifi kulcshoz csatlakozik ami 300mbps kapcsolattal rendelkezik, és kb 5 méterre vana routertől és az 1080p-s filmek akadni szoktak?
Van valami ötletetek?
Eddig 720p-s filmek nem szoktak gondot okozni, de most gondoltam "1 szinttel" feljebb lépek.
- K-lite kodek vana gépen (x264), router TV-vel összelőve, Tűázfal engedélyezve, portok rendben.
- Serviio-ban átkódolás kilőve, frissítési időbe nem írtam semmit, 1.21-es verzió vanValami ötlet?
Amúgy ha átkódolást kilövöm most pl megszűnik a TV-n a lejátszási lista, amiben az mkv filmeket látom.
Tv egy Sony Bravia 2011-es modell.Új 1.3.1-et kipróbáltam semmi változás.
Nézegettem wifi analizerrel és olyan 30db környéki a jel ott ahol a TV van, ha ez segít nektek.
Esetleg vegyek komolyabb router-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest