- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messiás
csendes tag
a polusban, de szvsz annyira nagy kulonbseg tenyleg nincs mivelh majdnem egy kategoriaban vannak.... amugy meg vagy 10 db füles van aminek ugyanilyen a formája
erdembeli hangzaskulonbseg nincs koztuk sztem az egy arkategoria miatt de azt nem is lehet tesztnek nevezni h a fejedre kapod es belehalgatsz, hangero, stilus, stb..... ha akarod egyszer osszeruccanhatunk es akkor elhozom es letesztelhetjuk -
Messiás
csendes tag
en eredetileg egy eh150et akartam csak asztan az eladasom utan messze lett ad emidamarkt es hazamentem es atbongesztem a redtower arlistajat. (lehet utca 2 perc)
ott lattam a hd202-t ami 5500 ft volt, nagy konnyelmuen modnom na az jo es mar szaguldok is a botba es vettem emg full vakon. de megérte. ezért a pénzért (5500ft)(az h a redtowerbe vannak eh fülesek fel sem tünt) szal, ezeret a penezrt nagyon nagyon szep hangja van (zene, cs) es gyarilag magasabbra van allitva a mely v mittudomen de tobb melyet ad le mint az eh150, mmbe kiprobaltam. aki meg a 10k-s fulesekbol keresett annak egy hd212pro vel esetleg lehet erdemes probat tennie. haverom hifihez hasznal olyat, es szep ahngja van , meghallgattam. vagy egy eh350ettobb szep szo van rola
[Szerkesztve] -
AVB
csendes tag
Na visszavittem a 201-est tegnap este. (MM Westend) Teljesen korrektek voltak. Nem kérdeztek semmit csak lepecsételték és mondták, hogy válasszak másikat nyugodtan. Odamentem újra a fülesekhez, és legnagyobb meglepetésemre nem szólt semmi. Én mindenesetre beüzemeltem a rendszert, mert most meg akartam hallgatni a választékot. Az eh250-nek tényleg sokkat teltebb hangzása volt mint az én általam visszavitt hd 201-nek. Végülis a hd 202-t hoztam el, mert a fekete színe jobban bejött mint a szürke EH sorozat.
A két füles specifikációjában valóban minden adat ugyanaz.
Most is hallgatom a 202-t, de sokkal több a mély az előzőhöz képest. Úgy tűnik jó vásárt csináltam... -
AVB
csendes tag
-
Sipi
addikt
No, megnéztem. Nekem van a dobozban garilevél. (Ez alapján az MM egy xyz cégtől vette a fülest.) Ezen szerepel az MM pecsétje és a 24 hónap garancia.
A garjegy a dobozBAN volt, a múanyag csomagolásban. A srác ki is bontotta az egészet.
Az MM-ben viszont úgy megy, hogy ha nincs garjegy, elég a blokk. A dobozon van egy cetli, hogy ki az importáló (nekem BaS*s Kft.), hívd fel, ők meg tudják mondani, mennyi gart adnak, és mi a megoldás, ha nem kaptál garjegyet. A garanciát a vásárlás helyén (MM) tudod érvényestíeni, de ha elzárkóznak előle, a forgalmazót keresve tudsz egyezkedni.
Nézd, én MM-ben vettem, kaptam garjegyet. Ha az MM elzárkózik ezelől, hívd a forgalmazót (amit tutira rajta van a csomagoláson), hogy mi a teendő.
Sipi -
ponti_ak
addikt
Ahogy Neten néztem specifikációt a HD 201-nek normál, pici, mp3 lejátszóba való jack dugója van nem? Tehát átalakító a hifihez kell. Vagy tévedek? Ezek szerint nem tévedsz.
Az előbbinél többet én sem tudok mondani, én sem hallgattam még 201-est, csak próbáltam összeszedni azt amit eddig hallottam róla, illetve ami szerintem előnye/hátránya lehet.. A döntést neked kell meghoznod, és bocs ha elbizonytalanítottalak, de én már csak ilyen körülményes vagyok, szeretek mindennek alaposan utánajárni, majd 5x átgondolni, mielőtt vásárolok, és másnak is ugyanezt tanácsolom általában...
üdv. -
ponti_ak
addikt
Mit értesz azalatt, hogy az mp3 lejátszó kimenő teljesítménye lesz kicsi? Nem lesz elég hangos a cucc?
Igen, valahogy így gondoltam. Az iAudio G3 névleges kimeneti teljesítménye pl. 2x13mW 16 ohm-on, de sajnos ez sem teljesen mérvadó... Az iRivereket például ennél kisebb értékkel árulják, mégis ''hangosabbak''...
Nézd, a lényeg az, hogy ne várj csodákat egy párezres bogyótól, még akkor sem, ha Sennheiser van ráírva. Az sem mindegy, milyen minőségű file-ban van a zene (mp3/ogg/wav, wma) a digitális tömörítés miatt ezen is sok múlhat (a lossless flac, ape,stb... már megint egy más kategória..).
Az is lehet hogy a lejátszó maga nem bír kiadni olyan minőségű jelet a kimeneten, amiért érdemes lenne drága fülest venni, igazán telt mélyeket, tiszta, szépen elkülöníthető magas és középtartományt nem tudsz varázsolni egy 100-ezres Shure-ral sem, ha nem elég jó maga a jelforrás..Mivel nem ismerem a Thomson lejátszókat (a Tiedet sem), így nem tudom megítélni, milyen mértékű javulást lehetne elérni (ha egyáltalán...) egy jobb fülessel.
Amit tudok, hogy a px200-asommal hallgattam már Clatronic playert is, és egész jól muzsikált (ahhoz képest, amire számítottam).
Átalakítót szerintem adnak hozzá, de ez rá van írva a dobozára is.
zabla: hívd fel a márkaképviseletet (holnap) [link] Szerintem ők kapásból megmondják Neked, hogy hogyan/hol/mennyiért cserélhető a mazzag...
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Nagyon OFF.
Én maximum 2000 forintot adok ki fülesre (sóherség).
Jelenleg egy 13k-s PX-200 boldog tulajdonosa vagyok.
Egyáltalán nem bántam meg, egy pillanatra sem.
Gondolj arra is, hogy 2 évig tutira működni fog (ha romlik, garanciás), de egybehangzó vélemények szerint is jóval tovább bírja.
Tudom, szubjektív. De még életemben nem tetszett ennyire füles.
Sipi -
ponti_ak
addikt
omx: _annyival_ nem jobb, hogy kétszer annyiért megvedd, mint egy 300-ast (szerintem).
cx300: igen, hamisítják, én nem vennék, csak boltban
201-es: jön a nyár, iszonyat meleg tud lenni fél óra után is már... (nekem már a px200-ban is eléggé izzadt a fülem), plusz elég sok helyet foglal...
Láttam a fejhallgatós topikba is írtál... keresővel onnan ezeket találtam: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest