Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
ponti_ak #2619 üzenetére
Teljesen elbizonytalanítasz, még a végén HD 201-et sem fogok venni. Azért szerintem egy Thomson lejátszó nem lehet annyira kaki, hogy egy jobb minőségű fej-, fülhallgatóval ne lehetne szép hangokat kicsikarni belőle. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne halkabb a HD 201. Mert most olyan fele-háromnegyede hangerőn hallgatom. Bár ha azt nézem a HD 201 lehet több zajt szűrne ki, így lehet, hogy elegendő lenne a kisebb hangerő is.
Azt tudom én is, hogy nem mindegy milyen formátumú zenei anyagot hallgatok. Nem vagyok audiophil, de azért szeretem a jobb minőségben tömörített mp3-akat: minimum a 192 kbps, de inkább a 220-230 vbr-es tömörítéseket preferálom. Azért ott már csak kijön egy jobb füles teljesítménye nem?
Egyébként sejtettem, hogy egy 5k-s füles nem a zenehallgatás csúcsa, bár azért én már ilyen árkategóriában is elvárok már egyfajta minőséget. Szóval azért nem intézem el annyival, hogy ''jó hát egy ötezres Sennheisertől mit várjon az ember?''. Azért ez is tudjon szépen szólni, ha csodásan nem is. Mint írtam tegnap pár percig hallgattam a HD 201-et és nem tűnt rossznak.
Az igazi az lenne, ha arra volna alkalmam, hogy a Thomsonommal kipróbáljam a HD 201-et. Mert igazából így lehetne összehasonlítani és konzekvenciát levonni, hogy érdemes-e befektetnem rá.
Gyári Thomson fülest mindenképp le szeretném cserélni, mert kényelmetlen számomra az agybadugós kivitel.
Ahogy Neten néztem specifikációt a HD 201-nek normál, pici, mp3 lejátszóba való jack dugója van nem? Tehát átalakító a hifihez kell. Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest