Hirdetés
Aktív témák
-
alien8
csendes tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Remélem jók a ramok, nem azért akarsz szabadulni tőlük, mert valami gáz van velük.
(egy Abit NF7 lapba kerülnének) Amúgy így nekem elvileg OK, megvehetem. Írj az itt megadott emilemre, és megbeszéljük mailben. Amúgy felvettelek msn-re is a contactok közé. Mivel a ramok otthon vannak a gépemben, legkorábban úgyis holnap jó csak.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
ooo...most nem hiszem hogy van nala annyi kp igy is en penzelem szegenykemet
. csut camponanal leszunk, pentek este 7korul at tudnad dobni? lehet csak o lesz ott, de akkor odaadom a zset.
g450et dobd fel aprora, engem majdnem megoltek mikro ilyeneket hirdettem. a 8k jol hangzik, ne engedj
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ha neked mégsem felelnek meg sztornózhatjuk a boltot 1 hétig.

. na az van, hogy holnap megsem o jon ide, hanem en megyek hozza. szoval holnap 6-9kozott barmikor jo.