Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Nah megnéztem neked a procikat, letakarítottam a pasztát róla éshááááát....azt kell mondjam szerintem mióta a Compaq gyárba összerakták szerintem énvok az első aki kivette a lapokból ezeket a szépségeket
Tökélestesen karcmentes a tetejük, szépen látszik hogy Intel Pentium w/ MMXtm tech ....
-
TommyGun
őstag
Elteszem neked akkor....küldök este mailban telefonszámot...sajna beljebb abszolute nem járok...főleg hogy kocsizok mert kint lakok BP határában most....
Megnézem a tetejüket deha jól tudom itt a serial meg a többi szám az a lábakhoz van írva....de nem voltak ezerszer cserélgetve de majd meghesszölöm neked... -
TommyGun
őstag
DEAL
Nem ragasztott bordásak...rendes borda van hozzá leszorítóval...igaz a bordák elég terebélyesek de azokat ajándékba adom melléjük mert ezek volta benne a compaq gépekben
166-200-233 MMX a tied akkor + bordák.......2,5k
Határ útra (europark) kitudok menni ma 19:15-20 fele ha az esetleg jó lenne neked...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest