Hirdetés
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Nah megnéztem neked a procikat, letakarítottam a pasztát róla éshááááát....azt kell mondjam szerintem mióta a Compaq gyárba összerakták szerintem énvok az első aki kivette a lapokból ezeket a szépségeket
Tökélestesen karcmentes a tetejük, szépen látszik hogy Intel Pentium w/ MMXtm tech .... 
-
TommyGun
őstag
Elteszem neked akkor....küldök este mailban telefonszámot...sajna beljebb abszolute nem járok...főleg hogy kocsizok mert kint lakok BP határában most....
Megnézem a tetejüket deha jól tudom itt a serial meg a többi szám az a lábakhoz van írva....de nem voltak ezerszer cserélgetve de majd meghesszölöm neked... -
TommyGun
őstag
DEAL

Nem ragasztott bordásak...rendes borda van hozzá leszorítóval...igaz a bordák elég terebélyesek de azokat ajándékba adom melléjük mert ezek volta benne a compaq gépekben
166-200-233 MMX a tied akkor + bordák.......2,5k
Határ útra (europark) kitudok menni ma 19:15-20 fele ha az esetleg jó lenne neked...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tökélestesen karcmentes a tetejük, szépen látszik hogy Intel Pentium w/ MMXtm tech ....