- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
behappy
aktív tag
No, van egy kis gondom, nem találok megoldást rá...
Tegnap kaptam két egyforma steppinges, dual lapban futott 850es P3-at. Külön-külön megy mindkettő tökéletesen, de együtt nem mennek valamiért. Prime95 külön-külön jo sokáig futott mindkét procival, semmi hiba, memtest lefutott külön-külön is és ugy is, hogy mindkettő benne volt a lapban.
A következő történik: Amint bejelentkezik a windows, elmegy az egér és a bill is, de ha csak 1 procc van bent (mind1 melyik, tehát külön jók) akkor megy rendesen (most is erről irok). A windowst is ujratelepitettem, méghozzá 2 procival, hiba nélkül lement, viszont az első inditásnál csinálta megint. Olyan, mintha elmenne az áram a bill és egértől... Párszor visszajött az egér, hogy kihuztam a PS/2 átalakitobol és USB-be csatlakoztattam, de a bill akkor sem ment, és az egér is csak max 1-2 percig. VISZONT: a windows nem fagy le, mert a ház kikapcsologombját röviden megnyomva szépen szabályosan kijelentkezik és leáll a gép.
Tápra gyanakszom, ami egy 300w -os, de ebben sem vagyok már biztos.
Most, hogy 1 proci van bent, rajta van a tápon: 30gb,160gb,200db HDD, pci-os kis vga (direkt, hogy ne zabáljon áramküot), alaplap, proci, 1db ventillátor és 1 dvdiro.
Amikor együtt beraktam a 2 procit és beugrott, hogy hátha tápgond, csak a 30as rendszer HDD-t hagytam rajta, meg a VGA-t, de ugy is csinálta... Nem hiszem, hogy 2 proci többet enne, mint mondjuk a 2 nagy winyo.
Már próbáltam a bios kisütést - ujra beállítást, optimized default-ot meg mindent, teljesen tanácstalan vagyok!
Mégegy: ugye a táp a gép bekapcsolásakor kapja a legnagyobb terhelést, és 1-1 alkalommal előfordult, hogy nem érzékelte a #2 procit, habár benne volt. Ilyenkor kikapcs-bekapcs és akkor felismerte megint.
Összegzés: a procik külön jol müködnek, de együtt vmiért nem. Minden eleme a gépnek jo. hibátlan.
SEGITSETEK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black RGB - 10 év gari!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest