Aktív témák
-
-:Renko:-
tag
Nah, itt a megoldás a nagy kérdésre: miért nem szól a center? SB kártyához a driver cd-ről pakolj fel mindent! Lesz közte 1 olyan progi, h creative play center - ez elvileg ''csak'' lejátszó. De van magán a kezelőfelületen a Creative felirat felett: ha rámész egérrel akkor ez van kiírva: Open Tray Window. Nos ha ezt kinyitod akkor ott lesz 1 CMSS feliratú kis gomb (az 1-9 számozás alatt). Ez legyen ON állapotban és akkor szól a center is.
-
Bala_
csendes tag
Na kipróbáltam azt is , hogy asub+center csatlakozóját, mindenféle variációban cserélgettem, hálisten volt itthon jack dugo+aljzat) de igy sem jó.
Még 1 tippem van:van egy Nettech dvd asztali player-em, arról megpróbálom meghajtani a Jazz-t, ha lehet.Asszem azon is rca-k vannak hátul. -
Bala_
csendes tag
Hááát lehet hogy tényleg visszaviszem.Mindent kipróbáltam, és mégse jó.Beállítások jók (bass redirect, ac3filter stb.)KXprojectes drivert is kipróbáltam, ott se volt jobb, de rádásul ott még a 2 hátsó sem szólt.
Végigolvastam a genius topicot, sztem valami a LIVE kártyával lesz,, de hogy mi az passz.
Leszedtem egy ac3test.avi-t. Ott se jön semmi a szubból, sőt 2 hátsó is a front sugárzókból szól.
Ahogy olvastam (igaz a Geniusról, de gondolom erre a jazz ra is igaz), a basszusnak erősen és jól kellene szólni.Nálam, minden a maxon, a master volume is a maxon és a sub csak zörög meg torzit , de azt is kurva halkan(a többi hangszóró lekapcsolva).
Lehet reinstall kell??? -
Bala_
csendes tag
Háát igy is vérszegény.Minden a maxon, és mégis alig szól.Pedig dübörögnie kéne....Passz tanácstalan vagyok
-
kocsonya
tag
Hi!
Nekem is egy ideig hasonlo felallas volt a gepemhez, nekem szerencsere ment minden elsore! Az SB Live es a Genius topicokat kell vegigolvasnod, ha valami nem megy.
par jotanacs, de lehet, hogy mar magadtol is rajottel dolgokra.
Surround mixerben, ahol az 5.1et kivalasztod, ott van egy olyan gomb, hogy settings ott pipal be mindent es a center es a sub hangerejet allitsd maxra a redirectiont meg szerintem 100Hz-re (nekem ez jott be a legjobban), nalam a master es a wave hangerok 66%ra voltak allitva es inkabb a hangrendszer erositojet hasznaltam hangositasra
mp3 alatt meg nem sikerult elernem, hogy a center is szoljon pedig en megcsinaltam mar mindent, amit forumokon irtak
ac3filter a legujabbat a ac3filter.sourceforge.com/download oldalrol toltsed le es allitsd be 5.1re, a DRC-t azt kapcsold ki mert az eltunteti a hangok felet, az automatrixon belul vedd ki az normalizet a tobbi pipa maradhat
asszem ennyi
jah es ne haragudj de ha ilyen beallitasoknal is keves neked ez a cucc egy kb 20m2 es szobaban, akkor mar egesz komoly gond lehet a hallasoddal:DD (nalunk albiban neztem a LOTR3-at haverom a masik szobaban ugyanilyen cuccon zenet hallgatott es atjott, hogy mi a fene van aprilisban is mar dorog az eg?:DD szoval szerintem a melye az boven eleg) -
Bala_
csendes tag
válasz
TrollBalint #12 üzenetére
Végülis szól.CSak lehet hogy sokat vártam tőle (megszoktam a kocsiban az erősítő + mélyláda kombót :) ).Mindensetre nincsenek azok a falrengető nagy mélyhangok.
Vagy kellene lenni????? -
Bala_
csendes tag
Hali!
Én is beruháztam egy SBLIVE5.1 re és egy JAZZ 5.1 es hangfalrendszerre(Sulinet :))).
NEkem minden jól működik , tesztben minden jó, csak efgy gondom van: a SUB valami iszonyt halkan, gyengén szól (ha szól).
Elvileg minden jól van beállítva (Redirection, 5.1 hangfalrendszer, stb)És mégis nagyon halk és gyenge.Szinte alig zörög:(((
Mi lehet a gond??? VAgy mivel lehetne jól kipróbálni a subot???? -
-
Trak
addikt
Mikor rendesen bedugva, és 5.1 beállítva, az Audio HQ ban mikor tesztelni lehet a hangfalakat, akkor ott sem szólnak?
-
kikka80
tag
csak segíteni akartam...
amugy egyik haveromnál ugyanez volt. kinlódott, kinlódott aztán kicserélték a hangkártyáját mer szar volt... -
Volkov
senior tag
igy csináltam alapból is...
(még a hülyék sem tudják eltéveszteni, mert a csatik ugyanolyan színüek mint a kábelek, egy fekete, ződ meg narancs)
5.1 be van kapcsolva, nem digi, hiszen a többi szól (ha a digit beixelem, a többi se szól, csak a digin jön jel)
próbáltam már a forditókábelt is, hátha a centrnek megy a mély és forditva, de igyse megy :( -
kikka80
tag
ha nem tévedek a hangszóróhoz 3 csati van (első, hátsó, mély) bár nem ismerem ezt a tipust. a hangkártyán állítsd be 5.1- et. hátsó a midi mellett közvetlenül, aztán mellé az első hangszaróké, a mélyé meg a másik szélén a digitális kimenet. aztán a ahol beállítottad az 5.1- et ott van egy gomb, h NE A DIGITÁLIST használja. elvileg akkor jó lesz és a digitális kimeneten küldi a mélyet.
-
Volkov
senior tag
semmikor sem szól :(
de tuti müxik, mert a divx playerrel megy...
szép kis topic, matav freestrarttal jo vicc lesz végignézni
igen,igen, minden fent van...
win me van egyébként fent.
SB live 5.1 digihez van vkinek friss drivere win me alá?
hogy lehetne megnézni hogy jön-e ki jel a sw/cent kimeneten ugy hogy ne tegyem tönkre? -
Zoli?
csendes tag
Mi közben nem szól?(mp3,divix,dvd...)
nézz körül itt: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=6386&arc=f
Ac3 filter fent van?
bass redirection-t bekapcsoltad, -
Volkov
senior tag
Hali!
Kén egy ki segítség.
Van egy SB live digital 5.1-es hangkarim, mellé egy Genius SW 5.1 Home Theater.
Bedugom szépen ahogy kell, de a center meg a mély nem akar szólni :(
Ujra telepitettem a hangkártyát, ki van jelölve az 5.1, minden a helyén, de nem megy :(
Valaki segítsen!
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest