Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kocsonya
tag
Hi!
Nekem is egy ideig hasonlo felallas volt a gepemhez, nekem szerencsere ment minden elsore! Az SB Live es a Genius topicokat kell vegigolvasnod, ha valami nem megy.
par jotanacs, de lehet, hogy mar magadtol is rajottel dolgokra.
Surround mixerben, ahol az 5.1et kivalasztod, ott van egy olyan gomb, hogy settings ott pipal be mindent es a center es a sub hangerejet allitsd maxra a redirectiont meg szerintem 100Hz-re (nekem ez jott be a legjobban), nalam a master es a wave hangerok 66%ra voltak allitva es inkabb a hangrendszer erositojet hasznaltam hangositasra
mp3 alatt meg nem sikerult elernem, hogy a center is szoljon pedig en megcsinaltam mar mindent, amit forumokon irtak
ac3filter a legujabbat a ac3filter.sourceforge.com/download oldalrol toltsed le es allitsd be 5.1re, a DRC-t azt kapcsold ki mert az eltunteti a hangok felet, az automatrixon belul vedd ki az normalizet a tobbi pipa maradhat
asszem ennyi
jah es ne haragudj de ha ilyen beallitasoknal is keves neked ez a cucc egy kb 20m2 es szobaban, akkor mar egesz komoly gond lehet a hallasoddal:DD (nalunk albiban neztem a LOTR3-at haverom a masik szobaban ugyanilyen cuccon zenet hallgatott es atjott, hogy mi a fene van aprilisban is mar dorog az eg?:DD szoval szerintem a melye az boven eleg)
Aktív témák
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest