Aktív témák
-
Bala_
csendes tag
Hááát lehet hogy tényleg visszaviszem.Mindent kipróbáltam, és mégse jó.Beállítások jók (bass redirect, ac3filter stb.)KXprojectes drivert is kipróbáltam, ott se volt jobb, de rádásul ott még a 2 hátsó sem szólt.
Végigolvastam a genius topicot, sztem valami a LIVE kártyával lesz,, de hogy mi az passz.
Leszedtem egy ac3test.avi-t. Ott se jön semmi a szubból, sőt 2 hátsó is a front sugárzókból szól.
Ahogy olvastam (igaz a Geniusról, de gondolom erre a jazz ra is igaz), a basszusnak erősen és jól kellene szólni.Nálam, minden a maxon, a master volume is a maxon és a sub csak zörög meg torzit , de azt is kurva halkan(a többi hangszóró lekapcsolva).
Lehet reinstall kell???
Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest