Keresés

Aktív témák

• kocsonya

tag

válasz Volkov #1 üzenetére

Hi!

Nekem is egy ideig hasonlo felallas volt a gepemhez, nekem szerencsere ment minden elsore! Az SB Live es a Genius topicokat kell vegigolvasnod, ha valami nem megy.
    par jotanacs, de lehet, hogy mar magadtol is rajottel dolgokra.
    Surround mixerben, ahol az 5.1et kivalasztod, ott van egy olyan gomb, hogy settings ott pipal be mindent es a center es a sub hangerejet allitsd maxra a redirectiont meg szerintem 100Hz-re (nekem ez jott be a legjobban), nalam a master es a wave hangerok 66%ra voltak allitva es inkabb a hangrendszer erositojet hasznaltam hangositasra
    mp3 alatt meg nem sikerult elernem, hogy a center is szoljon pedig en megcsinaltam mar mindent, amit forumokon irtak
    ac3filter a legujabbat a ac3filter.sourceforge.com/download oldalrol toltsed le es allitsd be 5.1re, a DRC-t azt kapcsold ki mert az eltunteti a hangok felet, az automatrixon belul vedd ki az normalizet a tobbi pipa maradhat
    asszem ennyi
    jah es ne haragudj de ha ilyen beallitasoknal is keves neked ez a cucc egy kb 20m2 es szobaban, akkor mar egesz komoly gond lehet a hallasoddal:DD (nalunk albiban neztem a LOTR3-at haverom a masik szobaban ugyanilyen cuccon zenet hallgatott es atjott, hogy mi a fene van aprilisban is mar dorog az eg?:DD szoval szerintem a melye az boven eleg)

Aktív témák