Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Én 1x találkoztam olyannal, hogy egy hipermarketes ''moslék'' gépre feltelepítettek pc-dos -t, persze rögtön felszántottam a vinyót, új partíciók, win98, és újraindítás után a partíciók visszaáltak a PC-DOS -osra, mintha semmit se csináltam volna
Ezt többször is megismételtem, míg én is ki nem kapcsoltam az áramot, majd vissza és ekkor már nem tért vissza ez a múzeális op.rendszer kísérteni
2-3 évvel később amikor rendszerinfót tanultam, az oföm mondta, hogy reset után a memóriában megmarad(hat)nak az adatok, és ezzel a módszerrel elvileg a pcdos visszaírhatja magát. Vírust is írtak ilyen módszerrel.
Dupla off: ebből is látszik, hogy mennyire g*cik a hipermarketek, mert az elégtelen, silány minőségű gép mellé felraknak egy totál használhatatlan op.rendszer féleséget és a géppel a hozzá nem értők abszolút semmit se tudnak kezdeni csak úgy ha hívnak egy szakembert aki jó drágán ''használhatóvá'' teszik a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest