- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roszondasz
csendes tag
Sziasztok. Nemrégen vettem egy 250Gb-s Samsung SATA2-es vinyót, és ezt beletettem a gépembe amiben addig egy normál 40-es Seagate volt. Majdnem megőrültem, mire sikerült Windowst raknom rá, de nagy nehezen megcsináltam. Akkor a gép szépen látta mindkét vinyót, tehát mindent át tudtam másolni a Seagate-ről. Ezután ezt a vinyót elvittem egy másik gépbe, ott volt egy újratelepítés és minden rendben volt. Aztán a sors úgy hozta hogy ismét vissza kellett hoznom ezt az itthoni masinába, de ha beteszem a sata-s mellé nem jön be a Windows, hanem folyton újraindul. Nem értem miért van, pedig mindent úgy csináltam ahogy a legutóbb és még a BIOS is látja. Ha valaki tudja h mi a gond légyszi segítsen. THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Interactive Brokers társalgó
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest