Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
hally!
vettem 1 sata (sajnos) 80-os maxtor mert gondoltam tök jó buli gyorsabb lesz tölle a gép meg minden! na de ettöl kezdve csak a problémák gyorsultak naha igen a hülyegyerek nem tudja ugye hogy kell felismertetni a sata winyot az xp-vel az odáig oké! azt megoldjuk okosba! de hogy aztán nem üzemel kb fél napot és után beszarik a dolog az már 1picit csücskös nem tom de valaki tud gyogymodót erre az estre szóljon please!
eset a következő: kb 3-4x bedobta a kékhalált az opredszer menet közben 5-ödjére már nem is bootolt be az xp!hmm?
ez mi lehet gondolom felmondta az amugy friss xp a szólgáltatást! kezdeném akkor a telepitést oké boot oké floppy be és beolvassa oké formázás particionálás oké fáljok betöltés nem ok mindig kifagy vagy beteszi azt az üzenetett hogy nem találja ezt meg ezt a fáljt a cd-röl ''ja az xp cd xar gondolom én''aztán hogy az 5dik cdröl se tudjon bebootolni ami már kölcsön kért cd-k az már furi! akkor megprobáltam a patát az meg megy semmi gond na ilyenkor mi lehet a helyzet én már az alaplai raidvezérlöre is gondoltam de nem bizti mert itt többen is panaszkkodtak ilyen esetre! aj miellött azt mondaná valaki hogy más hardver hibe nem az alaplapon és a sata viynon kivül minden kilett cserélve probálva!!! tom kicsit hosszú lett de idegeskedésemben szófos...om lett!!bocs!

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez mi lehet gondolom felmondta az amugy friss xp a szólgáltatást! kezdeném akkor a telepitést oké boot oké floppy be és beolvassa oké formázás particionálás oké fáljok betöltés nem ok mindig kifagy vagy beteszi azt az üzenetett hogy nem találja ezt meg ezt a fáljt a cd-röl ''ja az xp cd xar gondolom én''aztán hogy az 5dik cdröl se tudjon bebootolni ami már kölcsön kért cd-k az már furi! akkor megprobáltam a patát az meg megy semmi gond na ilyenkor mi lehet a helyzet én már az alaplai raidvezérlöre is gondoltam de nem bizti mert itt többen is panaszkkodtak ilyen esetre! aj miellött azt mondaná valaki hogy más hardver hibe nem az alaplapon és a sata viynon kivül minden kilett cserélve probálva!!! tom kicsit hosszú lett de idegeskedésemben szófos...om lett!!bocs!