Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedge
csendes tag
ok ez nem is gond, köszi a választ... ha a saját gépem lenne már rég szétkaptam volna és betoltam vna egy floppy meghajtót, de akiknek csinálnám kérték, hogy ha lehet ne szereljük szét mert akkor elveszik a sulinetes jótállása a gépnek ügye.
Azt hallottam, hogy egy SP2-es WinXP telepítő már megbírkózik a feladattal vagy talán úgy is megoldható ha a windows disztribúciómba beintegrálom az alaplaphoz kapott SATA vezérlőt és így nem kell a floppy megoldással bajlódnom. Erről vélemény? -
dwiki
senior tag
Ez így önmagában túl általános és nem is igaz, mivel alaplapfüggő hogy win felismeri e a sata winyokat mindenféle floppy nélkül. Nekem sincs pl floppy meghajtóm, de van két sata winyóm, és egy asus A8N-SLI delux alaplapom... És gond egy szál se...
Az más kérdés hogy sulinetbe nem ilyesmi alaplapokat szoktak dobálni, és az megint más kérdés hogy az ő esetében valószínűleg valóban itt van a kutya elásva, ahol írod...
Csak azért írtam le ezen dolgot, hog ne általánosítsunk azért
....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....