Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gombocda

csendes tag

Sziasztok!
    Win7 program vezérlőpult-felügyeleti eszközök-számítógépkezelés-lemezkezelés alkalmazásával particionálni és formázni akartam a Samsung winchesterelet egy ide 160 gb-osat és egy sata 1 tb-osat.
    Ezután a win7 kiírta, hogy végzett és indítsam újra a gépet.
    Újraindításkor meglepődve láttam, hogy a bios kiírja a winchestereket, de nem lép tovább és a win7-ig sem jut el.
    A berakott win7 telepítője eszközillesztő szoftver hiányról írt, amit nem tudom hol lehet megtalálni. Az alaplap eredeti telepítőlemezét nem fogadja el. Partició managerrel és xp telepítővel is próbálkoztam sikertelenül.
    Meglepetés akkor ért, mikor usb külső winchester illesztőre (3,5" external enclosure) csatlakoztattam az ide 160 gb-ost, egy másik számítógéphez, mert közvetlenül belülre nem mertem, amin szintén win7 van telepítve.
    A másik gépbe müködés közben dugtam be az usb-t és jobbra lent egyszer csak megjelent, hogy eszközillesztő szoftver telepítése.
    Innentől kezdve a sajátgépben is megjelent a winchester és az eőző gépben visszacsatlakoztatva a ide-re hibátlanúl működik.
    A sata winyót pedig win7 telepítése után a bekapcsolt számítógéphez a tápegységre csatlakoztattam és így telepítette automatikusan a szoftvert.
    Kérdésem az lenne, hogy akkor most ezt az eszközillesztő szoftvert bármikor elfelejtheti? Mit lehet tenni, hogy ez ne történjen meg mégegyszer?
    Köszönettel: gombocda

Új hozzászólás Aktív témák