Új hozzászólás Aktív témák
-
gombocda
csendes tag
Sziasztok!
Win7 program vezérlőpult-felügyeleti eszközök-számítógépkezelés-lemezkezelés alkalmazásával particionálni és formázni akartam a Samsung winchesterelet egy ide 160 gb-osat és egy sata 1 tb-osat.
Ezután a win7 kiírta, hogy végzett és indítsam újra a gépet.
Újraindításkor meglepődve láttam, hogy a bios kiírja a winchestereket, de nem lép tovább és a win7-ig sem jut el.
A berakott win7 telepítője eszközillesztő szoftver hiányról írt, amit nem tudom hol lehet megtalálni. Az alaplap eredeti telepítőlemezét nem fogadja el. Partició managerrel és xp telepítővel is próbálkoztam sikertelenül.
Meglepetés akkor ért, mikor usb külső winchester illesztőre (3,5" external enclosure) csatlakoztattam az ide 160 gb-ost, egy másik számítógéphez, mert közvetlenül belülre nem mertem, amin szintén win7 van telepítve.
A másik gépbe müködés közben dugtam be az usb-t és jobbra lent egyszer csak megjelent, hogy eszközillesztő szoftver telepítése.
Innentől kezdve a sajátgépben is megjelent a winchester és az eőző gépben visszacsatlakoztatva a ide-re hibátlanúl működik.
A sata winyót pedig win7 telepítése után a bekapcsolt számítógéphez a tápegységre csatlakoztattam és így telepítette automatikusan a szoftvert.
Kérdésem az lenne, hogy akkor most ezt az eszközillesztő szoftvert bármikor elfelejtheti? Mit lehet tenni, hogy ez ne történjen meg mégegyszer?
Köszönettel: gombocda
Új hozzászólás Aktív témák
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest