Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Ha egy kicsit is több ész szorult volna beléd mint ami akkor észrevetted volna a következőket(elnézést a személyeskedésért de ha már Te is elkezdet akkor...):
1: Hajnali kettő után írtam hulla fáradtan, máskor nem nagyon van időm mivel álltalában estig/délutánig egyetemen vagyok, tanulok etc.. De biztos analfabéta vagyok meg nem is vagyunk egy súlycsoportban etc... Noha az utóbbiban egyre inkább biztosabb vagyok.
Bár aláírom a magyar fogalmazás valóban nem az erősségem de ez kompenzálva van az angollal, úgyhogy nagyon nem érdekel. Noha valóigaz nem egy szépirodalmi mű volt véleményem szerint követhető és értelmes volt az érvelésem, bár lehet Neked már kicsit sok volt.
2: Telefonról írtam ezért nincs ékezet és ezért lehet számodra nehezen követhető az érvelés.Kíváncsi lennék, hogy mások is ennyire 'zavarosnak és követhetetlennek' látják e az érvelésem.
Én eddig úgy vettem észre a topic egyes részeiben, hogy inkább Te vagy az aki párszor sületlenségeket hordott össze melyeknek se eleje se vége de leginkább értelme nem volt.Elnézést a többiektől a flame-ért. Részemről ennyi, ha még akarsz valamit akkor innentől kezdve kérlek vedd igénybe a privát gombot.

Abéla (#9091) @ De könyörgöm milyen VGA-val... hogy nem vagy képes felfogni amit írtam anno is?! Én a 6990-hez képest beszélek CPU limitről... Ott a 3.7-en járatott i7 is cpu limites volt. Ha nem hiszed akkor nézd meg Guru3D-n. Rohadtul nem érdekel, hogy Neked 5970-el milyen VGA limited van mert NEM arról beszéltem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár aláírom a magyar fogalmazás valóban nem az erősségem de ez kompenzálva van az angollal, úgyhogy nagyon nem érdekel. Noha valóigaz nem egy szépirodalmi mű volt véleményem szerint követhető és értelmes volt az érvelésem, bár lehet Neked már kicsit sok volt.