Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
-
up
senior tag
Szóval nekem is ilyen remegésem, hullámzásom van a 765mb-vel. Csak nem vihetem vissza, mert écsanyám elhányta a qva számlát!!
Ezen kívül a geometriája, konvergenciája is pocsék, fáj tőle a szemem egy idő után. A színei viszont nagyon szépek! Ha a hullámzás, remegés nem lenne, akkor végül is megérné az árát, de ténynek tűnik a hozzászólások fényében, hogy nagy a szórás. Ki lehet fogni jót is (talán).
De az egyik legnagyobb szívás - és ez tuti a 795-nél is így van, mert az is MB - , hogy nem igazi flat (az igazi flat-ek a NF-ek Samsungnál, mint NaturalFlat). Hanem ennél egy sima görbe képcső elé beraktak egy nyomi üveglapot. Ettől ugyan nem tűnik valami laposnak, viszont kurvajó, mert töksötétben még a _saját_ képét is képes visszatükrözni... akkor már inkább oldschool képcsőt ajánlanék, ezzel alaposan beszoptuk itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő