Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Premier előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- Eladó 27 LG GL850-B Monitor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest