Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest