- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használt VGA / videókártya ajánló
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
válasz
bkadar1 #2793 üzenetére
Nem tudok nem szubjektív lenni, mert szeretem ezt a gépet. Tisztában voltam vele vásárláskor, hogy nem lesz szuperszámítógép, de játékon kívül eddig mindenre elég volt nekem. Összehasonlítási alapom nem nagyon van. Illetve de, a munkahelyi i5-nél lassabb.
Ha az segítene a döntésben és van esetleg egy megszokott progid vagy valami, szívesen kipróbálom vagy lemérem, hogy mennyi idő alatt indul el vagy csinál valamit. -
PHenis
senior tag
válasz
bkadar1 #2788 üzenetére
Szia,
Kingston V300 került bele. Gyorsulásról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a gyári hdd-vel addig ment amíg csináltam egy telepítő pendrive-ot a gyári windows-nak. Még vettem bele egy 4 giga ramot, így szerintem egész jól fut a gép... bár már a 2 éves és alaposan belakott win miatt egy kicsit döcög néha. -
Krisz82
csendes tag
Sziasztok!
Van egy NP350V5C-A03HU laptopom, melyet Win8-al vettem.
Mikor már vállalhatatlanul lassú kezdett lenni az amúgy újkorán sem gyors rendszer, gondoltam egy merészet és ubuntu linuxot tettem rá a windows helyére.A problémám annyi lenne, hogy most, mikor szeretném visszarakni a windows8-at az eszközre, annak bios-ába, az eddigi F2- vel sem, illetve semelyik másik F-es billentyűvel sem hajlandó beengedni a rendszer.
Szóval ebben szeretném a segítségeteket kérni.
-
Csorbi
addikt
válasz
Feralheart #2789 üzenetére
Biztos, hogy ez ideillő kérdés? Attól még, hogy a laptop Samsung...
Ezt inkább olyan topicba tedd fel, ahol programokat ajánlanak bizonyos feladatokra vagy probléma megoldására. -
Feralheart
tag
Sziasztok
Egy apró tanácsot szeretnék kérni.
Ti mit csinálnátok akkor, ha van három eszközötök (15,6" Samsung laptop, 12,1" Lenovo laptop és egy Samsung okostelefon), amelyekkel egyforma arányban hallgattok zenét, és közel 50GB zenétek?
Hogy oldjátok meg a zeneszámok összeszinkronizálását a három gép között? -
bkadar1
tag
-
seger
addikt
Sziasztok. Keresek samsung np530u3c alaplapot. Ha valaki tud segíteni keressen privátban.
Köszi -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
np535u3c tulajdonos vagyok. A gépen win8.1 van, a hdd-t ssd-re cseréltem.
Azt szeretném megérdeklődni, hogy a gyári samsung progik közül mit szabad/érdemes feltenni?
Fent van ez az SW update progi, ott fel van téve minden illesztőprogi, meg egy settings nevű dolog.
Ez így jól van?Van itt olyan akinek ilyen notebookja van és szinten csinált ssd upgrade-et? Érdekelne, hogy másoknál mennyi gyorsulást hozott, mert nekem egy kicsit lassúnak tűnik.
-
sgery
őstag
Talán valakinek fontos információ, ezért megosztom.
Magyarországon a Samsung nem értékesít semmilyen alkatrészt notebookhoz és táblapc-hez sem (a többiről nem tudok, de gondolok a többi terméknél is hasonlóan van) magánembernek. Tehát ha Neked elromlik bármid és kellene hozzá új alkatrész, azt kizárólag úgy kapsz Mo-on, hogy a szerviz cseréli zsíros pénzért. A szervizeket a Samsung szerződés köti, de a hivatalos válaszuk is ez volt, miszerint nem vehetek itthon hozzá semmit sem. Ez olyankor ciki, mint nálam is, egy olyan alkatrész kellene hozzá, amit 2 csavar tart, 1 perc kicserélni, gyerekjáték (szó szerint) de ezt csak nettó 9.000Ft-os díjért végeznék el. (ennyiért komplett vadi új billentyűzetes dokkolót kapni hozzá ebeyen).
Mondanom sem kell, a világ összes többi részén lehet rendelni, sőt, van ahol hivatalosan a samsung weblapjáról is lehet házhoz szállítással.
Újabb Magyarországra jellemző hozzáállás -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy Samsung NP550-P5C laptopom, amin Windows 7 Home Prem OA windows matrica van. A recovery particio már nincs meg, de szeretném aktiválni a hozzá tartozó kulccsal.Ilyenkor mit kell tennem? Használtan lett vásárolva.
A Windows matricán az szerepel, hogy Samsung Electronics, de a Samsung nem szolgáltat telepítő lemezt.
Ilyenkor mit csináljak, mert nem tudom aktiválni a windows a most a gépen lévő rendszerrel, ami szintén Win7 Home 64bit .
-
Lextor
csendes tag
-
Inhuman01
tag
Sziasztok !
A következő kérdésem lenne :
Munkatársam vett használtan egy Samsung 300e laptopot. Win 8 van rajta ugye, de szeretne rá win7-t tenni. Csak sajna a bios le van jelszavazva. Így nem tudom beállítani a boot sorrendet. Valakinek valami ötlet? Az univerzális bios jelszavakat már próbáltam. (phoenix bios) A hátulját levettem ott rövidre zártam bios-al kapcsolatos 2 érintkezőt, de nem felejtett el el a jelszót :-(
Bármilyen ötletet szívesen fogadok :-) -
Lextor
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de azért megpróbálom.
Nővérem Samsung 370R laptopja a következő hibát produkálja:
Win7 rendszer szerint az aksija 100%-ra feltöltve, de ha kihúzom a töltőt akkor kikapcsol a gép. Everest szerint az aksi elhasználódása 0% , de mégsem tud róla üzemelni.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek az aksi lett hulla vagy valami alaplapi cucc halt meg? A gép több mint fél éve így üzemel és a gari természetesen ez idő alatt lejárt róla.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Zsírkréta
csendes tag
rátudok kattintani,de csak annyi és ugyanugy fehér marad jobboldalt semmi nem jön be
ez olyasmire vall,hogy behalt a bios vagy az alaplap?
régebben win7 és win8 nál simán kitudtam jelölni pl F4-el a botmenüben a boot sorrendet de a win 8.1 felfrissitése óta nincs ez az opció és igy felismeri az usb-t de ujrainditáskor nem arról boot-ol
-
Csorbi
addikt
válasz
Zsírkréta #2767 üzenetére
Amiatt nem kell visszatérned Win7-re. Egy kis utánajárással magad is megtalálhattad volna, de logikus is, egy op.rendszer nem tud engedélyezni, vagy letiltani BIOS beállításokat, tehát a BIOS-ban kell a következőket beállítanod:
Advanced -> Fast BIOS Mode [Disabled]
Boot -> Secure Boot [Disabled]
Boot -> Boot Device Priority [Disabled] ha választhatóvá akarod tenni a boot sorrendet, de ehhez be kell dugva legyen az eszköz, amiről bootolsz.
Boot -> OS Mode Selection [UEFI OS] Win 8, 8.1 esetén, vagy [CSM and UEFI OS] Win 7, 8, 8.1 esetén -
Zsírkréta
csendes tag
jó estét.lehet hogy valahol levan irva de had ne olvassak vissza x ezer hozzászólást. adott egy samsung NP3005Z noti . azt vettem észre hogy nemtudok sem a boot menübe sem a bioszba belépni,meglátásom szerint amióa win8.1-re frissitette magát a rendszer
az lenne a kérdésem,visszalehet valahogy varázsolni a boot menüt?
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Nekem van egy Samsung NP300 E5Z-S03 laptopom. Vettem bele egy SSD-t, ami bekerült a HDD helyére.
Nemrég tudtam meg, hogy a DVD-olvasó helyére bele lehet tenni a HDD-t is beépítő kerettel. Azt meg lehet tudni egyszerűen, hogy melyik vastagságú kell bele vagy vegyem ki és mérjem le? Ahhoz szét kellene kapni a masinát...
Ezt kifejezetten NP300-hoz találtam. Elvileg a vastagságát írja, ez így valószínű, de azért rákérdezek.
Vagy jó lehet a legolcsóbb is? [link]A másik, ami jó lenne, ha nem látszana a beavatkozás és rá lehetne rakni az eredeti külsejét a keretre.
Köszönöm, aki tud segíteni!
-
Bozsi80
tag
válasz
ToMmY_hun #2757 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Természetesen nem win alól indítottam a telepítést, úgy csináltam,
ahogy írod... UEFI: ki, OS mode: CSM, Secure boot: disabled...
Próbáltam lemezről és USB-ről is (boot-nál ezeket állítottam legfelülre).Nem tetszik, hogy a "secure boot" körül még szerepel a "win8".
Bármit csinálok... próbálom törölni... ha minden "disabled"-re vált,
a "CertNames" mindig "Win8 Certificates" marad (ezt külön nem lehet állítani). -
Lilly2015
újonc
Sziasztok!
Sajnos 4 év után úgy néz ki, hogy újra kellene telepíteni a gépemet, mert a böngészőben állandóan jön a nem válaszol üzenet. Először azt hittem, hogy azzal van a baj, de most már amikor a vezérlőpultban kutakodtam, akkor is lelassult és kiírta. Ezért segítségre lenne szükségem. Egy olyan leírást keresek, ami részletesen leírja, hogy hogyan kell notebook-on win7-et újratelepíteni. Régen asztali gépem volt, meg persze hozzá lemez, amiről tudtam telepíteni, de most mivel nincs lemezem, mert gyárilag lett telepítve, így már itt elakadtam, hogy hogyan is kellene elkezdeni. Tényleg olyan leírás kellene, ami mint a hülye gyerekeknek elmagyarázza lépésről lépésre. Gondolom először is valahogy ki kellene menteni egy DVD-re az op. rendszert, mert ha formázom a C:-t, akkor az is megy vele?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Bozsi80 #2756 üzenetére
Ugye nem windows alól indítottad a telepítést? Én USB kulccsal tettem fel Series 9-re Win-t, elsőre sikerült is de arról is bootoltattam.
Első körben UEFI és secure boot-ot kapcsold ki, a boot prio-t állítsd be úgy hogy az USB kulcs magasabb szinten legyen mint a háttértár és mehet. Így jónak kellene lennie. -
Bozsi80
tag
Sziasztok!
Van nálam egy Samsung NP300E5C lapos, amire Win8 1.0 volt telepítve.
A tulajdonosa megkért, hogy tegyek rá neki Win7-et. Persze, nagyon szívesen…
misem egyszerűbb.
Gondoltam én, aki már vagy 678-szor telepített windowst és épített konfigokat.Szóval átnéztem mindent… win8, UEFI, GPT, MBR, BIOS beállítás, stb.
Addig el is jutottam, hogy sikerült eltüntetnem a 6-7 GPT partíciót (diskpart-tal)
és végre lett egy MBR-es NTFS partíció a win7-nek.
Végre elindult a win7 ultimate 64 bit telepítése… na végre… gondoltam én.
Jelszó megadás, idő + dátum és frissítés beállítás után véglegesítés… szuper.
Gép újraindul… Samsung logo… gép újraindul… Samsung logo… gép újraindul…BIOS-ba is próbáltam enabled-disabled (secure boot, UEFI, stb), load default,
de setovább. Win7 nem tölt be, gép nem indul, nem áll fel a rendszer.Legyetek szívesek S.O.S segíteni, mert nagy szükség lenne a masinára!
Előre is köszönöm!Üdv, bozsi80
-
MAGUS7
tag
Sziasztok úgy néz ki hogy végre van időm a garanciáztatásra NP350V5C a melegedés a probléma, csak böngészésnél 50c-fok fölé megy,hűtőpaddal is képes 40c-fölé menni,meg a dvd iró rosszalkodik,recovery partíció le lett törölve,mert nem találom,gyárilag Win8 64b ezt hogyan lehet vissza szerezni ? most win7 van rajt,töltővel együtt kell leadni szervizbe ? csak mert a macskám megrágta a töltő vezetéket,megragasztottam,ebbe a szerviz nem köt bele ? volt már valaki aki szintén melegedés miatt adta le a gépet ? cseréltek valamit ?
-
Lacka89
aktív tag
Helló all.
Van egy samsung np370r5v s01hu laposom fel akartam rakni a windows 7et, de nem látja a hdd-t. hogyan tudnám felrakni a win7et?
előre is köszi -
dzsoni999
csendes tag
válasz
DeltaPower #2751 üzenetére
Produkáltam egy újabb lefagyást, de semmi nincs az eseménynaplóban, egyik kategóriában sem. A Catalyst-ot az AMD honlapról töltöttem le, 14.12-es változatot.Gond nélkül felment, de a fagyás sajnos utána is megvan. Most már simán program indításkor is lefagy. CtrlAltDel-re sem reagál.
-
DeltaPower
addikt
válasz
dzsoni999 #2749 üzenetére
Igen, az eseménynapló. Lefagyás után újraindítva meg kell nézni a naplóban, hogy volt-e a lefagyás időpontjában valami piros naplóbejegyzés az Alkalmazás vagy a Rendszer kategóriában. Ha valamilyen "ati***.dll"-t tartalmazó bejegyzés van, akkor tényleg vga vagy vga driver hiba lehet (esetleg chipset), máskülönben (ha szerencséd van) írja a lefagyást okozó alkalmazás vagy szolgáltatás nevét.
Driver frissítésnél ajánlott először a Samsung weblapról vagy SW Update-ből letölteni a legfrissebbet, mert az általános Catalyst nem biztos, hogy jó hozzá.
-
brickm
őstag
válasz
csasaKKP #2740 üzenetére
SZia!
Köszönöm a segítséget!
Valóban az akkumlátorral volt a gond.
Próbálgattuk a lemerítését, 30% környékén teljesen leállt a gép. Gondolom cellazárlatos és azt akarta jelezni a gép.
Kivettük, hagytuk 1 napig, majd feltöltöttük teljesen, ment pár napig az akku azóta teljesen nullás. Ha kihúzom a tápot, azonnal leáll.Hallottam akkumlátor regenerálásról, néhány cég csinálja. Esetleg tudsz erről valamit, érdemes rászánni pár ezret, jó lehet az akku utána, vagy ilyen mértékű károsodás után felesleges?
-
dzsoni999
csendes tag
válasz
DeltaPower #2748 üzenetére
Hol találom a hibanaplót? (win7)
Ez lenne az eseménynapló? Ha az, mit kell keresnem? -
dzsoni999
csendes tag
Segítségeteket kérem. Adott egy NP355v5c gép, AMD Radeon HD 7660G+7670M Dual Graphics kártyával.
Le-le fagyogatott, ezért memtest86-al ellenőriztem a memóriát ( nem volt hiba) és Aida 64-el csináltam stabilitás tesztet, és kizárásos alapon a video kártya miatt történik. Kérdéseim: Mivel lehetne detektálni a hiba pontos okát? Driver frissítés megoldhatja-e a problémát? A kártya driver-jeit "kézzel" kell-e frissítenem, vagy elegendő lefuttatnom az AMD Catalyst-ot (14.12)? -
Csorbi
addikt
válasz
scott_free #2744 üzenetére
Biztos ami biztos, a Samsung felé (is) tedd fel a kérdést - az a hivatalos!
-
Mikisys
őstag
válasz
scott_free #2744 üzenetére
BUÉK!
Mi is itt vettük pár éve és magyarországi garancia van hozzá, 2év+2hónap regisztrálás után.
A garancia leginkább a vásárlás illetékes helyén (országban) érvényesíthető teljeskörűen.Üdv!
-
scott_free
senior tag
sziasztok,
nem egészen 2 éve vettünk egy Samsung NP300E5X-A01HU laptopot, ami most garis javíttatásra szorul.
a kérdésem az lenne, hogy csak itthon lehet ezt a garanciális javítást kérni vagy külföldön is?
(szóval, hogy világgarancia van-e rajta vagy csak országhatáron belüli? - az iponban vettük)köszi!
-
szabi820
tag
Sziasztok!
Van egy 2011-ben a T-mobil-tól vásárolt Samsung N150-es netbookom.
Az a gondom,hogy nem bírom visszaállítani arra az állapotra amikor legelőször bekapcsoltam.
A Recovery azt írja,hogy nem található helyreállítási (mittudom én mi?)a merevlemezen.
Pedig ha megnézem a partícióknál ott 20GB-ot lefoglal a Recovery.
Indításnál is hiába nyomom az F4-et,semmi nem történik.
Van erre megoldás?
Valaki használja még ezt a kis gépet? -
csasaKKP
senior tag
Szia!
Valami problémát érzékel a PMIC (helytelen feszültségszint?), szedd ki az akksit, majd később rakd vissza. Ha nem segít, merítsd le teljesen az aksitt és töltsd fel újra. Ha nem segít, akkor merítsd le az akksit újra, de nem muszály teljesen, indítsd el a Samsung Easy Settings programját (gyárilag telepítve, ha Windows 8), kattints az "Energiagazdálkodás" szekcióba, majd az "Akumulátorélettartam-meghosszabbítása" ikonra felül. Kapcsold be, hogy csak 80%-ig töltődjön fel az akku. (Ha nem Windows 8-as a gép, akkor BIOS-on belül is bekapcsolható.)Ha ezek közül egyik sem segít, akkor érdemes új akkumulátor után nézni (de lehet akár töltő és töltésvezérlő elektronika hiba is). Ha van multimétered, és tudod helyesen kezelni, mérd meg az adapter feszültségét.
Kérlek írd meg a fejleményeket.
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Samsung np350v notebook mai napon egy érdekes jelenségbe kezdett.
Amikor 100% ra tölt az akku, a sárga batteri ledje villog. Szabályos időközönként. Ahelyett,hogy zölden világítana folyamatosan. eddig nem találtam,meg mire akar ezzel utalni.
. Ha esetleg valaki tudja,legyen szives árulja el. -
Mikisys
őstag
Kellemes Ünnepeket és BUÉK!
-
Mikisys
őstag
válasz
szoki007 #2734 üzenetére
A komplett burkolat drága, nem tudom, mennyibe kerülhet és a cseréje sem könnyű.
Nézd meg a zsanért, ha szépen dolgozik, nem ugrik mozgatáskor, akkor a takarólemez darabot vissza lehet ragasztani.
A ragasztást ha jól látom, akkor Kloroformmal lehet végezni, ez oldja kismértékben ezt a fajta műanyagot és szépen összeolvad a másik felével. Ha szépen sikerül csinálni, akkor szinte észrevehetetlen lesz.
Ha nem jó a Kloroform hozzá, mert másféle a műanyag, akkor valamilyen két-komponensű műgyanta szerű gyorsragasztóval érdemes próbálkozni, de csak a törési felületen kenve.Üdv!
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy NP300 E5A S02 tipusu gepem .
Nem reg a bal oldali zsaner takaro muanyagja egy normal felnyitas soran letort ....
Irtam a szerviznek de azt mondtak, toresre nem terjed ki a garancia, pedig itt nem en voltam a hibas .
Valaki nem tudja hol kaphatok hozza alkatreszt ? Ahogy nezem , a kijelzot burkolo keretet 1:1-ben cserelni kell . -
WolfG85
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Van egy Samsung NP3505VC S03HU laptopom, és behalt rajta a bios. Probáltam már azzal a megoldással, hogy kiveszem belőle az elemet, de mint kiderült nincs benne. Tudnátok-e segíteni, hogy ilyen esetben mit tudnék tenni. Válasszotokat előre is köszönöm!
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős hozott egy samsung np540u4e gépet.
Nekem teljesen fura a boot menüje.
Hol lehet beállítani hogy usb-ről bootoljon?Illetve windows 7-et hogy tudok rátenni?
Köszi a válaszokat
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Mikisys #2730 üzenetére
Az USB PowerShare-nek pontosan az a lényege, hogy teljesen kikapcsolt állapotban is legyen tápfeszültség az USB-n. Ez így működik az asztali gépen és notin is egyaránt, szóval annak az 5V-nak folyamatosan ott kellene lennie ha ez a funkció engedélyezve van.
Érdekesség, hogy kikapcsoltam az UEFI boot-ot és azóta nem jelentkezett a probléma. Még csak pár órát használtam így, szóval egyelőre nem biztos hogy ez megoldotta.
-
Mikisys
őstag
válasz
ToMmY_hun #2727 üzenetére
Valószínűleg ez nem hiba, bár a szerviz ezt jobban meg tudja ítélni.
Én arra gyanakszom, hogy nem kikapcsolt állapotban tölt az USB-n keresztül, hanem "alvó", Stand-By állapotban.
Ha kikapcsolom a gépem, az USB nem kap tápot, tehát nem tölthet, viszont alvó módban van az USB kimenetén töltőfeszültség.Üdv!
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP900x3d notim és van egy furcsa hiba vele kapcsolatban.
Az USB 3 port időnként eltűnik és újraindításig nem is hajlandó újra használatba vételezni a gép. Ez eddig egyszerű driver problémára utalna, de nem ilyen egyszerű a helyzet. Van ennek az USB-nek egy powershare funkciója, azaz tölteni lehet vele rácsatlakoztatott eszközöket a gép kikapcsolt állapotában is. A probléma az, hogy ebben a kikapcsolt állapoban is időnként megszakad a töltés és nem is kapcsol be újra addig, amíg be nem kapcsolom a gépet.
Tapasztalt valaki hasonlót, illetve hogy oldhatnám meg a problémát? BIOS update kizárva, mert a legfrissebb van rajta, downgradelni hivatalosan nem lehet, usb driver pedig volt már cserélve.
-
DeltaPower
addikt
-
valeno
tag
válasz
DeltaPower #2724 üzenetére
A fogyasztas nem szamit tulsagosan,ha attol eltekintunk te melyiket ajanlanad ?
-
valeno
tag
válasz
DeltaPower #2722 üzenetére
Igazabol egyetemhez kellene,es azert neztem ezt a 15,6 colosat mert hordozni is szeretnem.
Az lenne a kerdesem,hogy mondjuk egy Asus X550l-l osszehasonlitva ,amiben i7 4500u es nvidia gt740 van milyennek szamit erosebb vagy gyengebb? -
valeno
tag
Sziasztok!
Most szeretnek karacsonyra venni laptopot igy nezelodom.
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/samsung/ativ-book-6-np670z5e-x01-p169086278/
Errol a geprol tudna valaki irni par dolgot pl.: mennyire alkalmas tervezoi programra(solidworks,inventor) illetve jatekra?
Elore is koszonom ,es bocs a linkert de telon nem lehetett mashogy beraknom. -
Sátán44
addikt
Telepítenék egy Samsung NP300E5C laptopot, amin win 8.1 van, de F2-vel a biosba nem sikerül bejutnom, simán bootol tovább.
Nem tudjátok, hogy van valami programjuk, amivel be lehet jutni? -
Norberto666
tag
Üdvözlök mindenkit!
Olyan problémám van hogy windows 8.1 hivatalos gyári,nem tudok belépni a gépházba mert mikor rányomok csak megjelenik az ikon a tálcán és ezen kívül nem mülödik pár csempe ikon sem!
Olvastam már több helyen is erröl a problémárol de megoldast sehol nem találtam!
Valaki tudna esetleg segíten hogy lehetne orvosolni ezt a dolgot?Elöre is köszönöm szépen a segítséget!
-
Mikisys
őstag
Jó, erős, megbízható gép.
Ne tölts le rá felesleges kiegészítő, kis nyúlfaroknyi alkalmazásokat, bővítéseket, akkor gyors marad és megbízható.
Én W8 nélkül venném, DOS-alaprendszerrel, erre internetezéshez Ubuntu-Linuxot, egyébre edig W7-et telepítenék rá, bőven van hely, mindenre.
Kamerát nem használom, nincs feltelepítve, nincs rá szükség, sokat lassíthat, akadozhat bizonyos esetekben.
Érdemes egy külső USB-egeret használni, jobb, gyorsabb a kezelése, mint a tapipadnak.Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
szaboi6512 #2712 üzenetére
Nálam ez Automatikus-ra van állítva, szerintem ez a legjobb.
Belekattintasz a kis körbe és alkalmaz, majd OK.
Elvileg így át kell kapcsolnia.Üdv!
-
lolal
senior tag
válasz
szaboi6512 #2712 üzenetére
Üdvöz Leheletem. Szeretném ezúton megérdeklődni a topic lakóktól hogy ez a fajta Samsung NP270E5E-X01HU Notebook-nevű gépezet. [link] , a linkben is , hogyan szuperál , milyen. Esetleg ha van valakinek, egy-két véleményt meghallgatnék róla
-
lsc
nagyúr
válasz
szaboi6512 #2710 üzenetére
Elméletileg így ki van kapcsolva.
-
lsc
nagyúr
válasz
szaboi6512 #2708 üzenetére
Terhelésre maxon kell fusson, esetleg ha a samsung segédprogramban az energiatakarékos beállítás van beállítva az lehet gond.
Megtaláltam egy régebbiben: Valamelyik samsung progiban /w7 alatt easy settings/ nem állítottál be csendes módot? Akkor a proci csak alapjáraton megy.
-
szaboi6512
őstag
Hali!
Samsung NP300E5C ennek a prociját hol tudom beállítani hogy maxon fusson? -
Tapasz1
újonc
Sziasztok!
Az alábbi problémám van, hasonló a korábbi beírásokhoz. Van egy samu NP370R5E laptopom, amelyen gyári win 8 van, amely időközben automatikusan frissült 8.1 re. A probléma a következő: SW frissitésre kattintva elindult a folyamat, majd kisvártatva elsötétült a képernyő. Ezután csak csökkentett módba lehet elindítani. Lementettem minden adatot, majd újra akartam telepíteni a gyári win 8-at.
A képernyőn az alábbi üzenet jelenik meg:Az alkalmazás v az op rendszer nem tölthető be, mert egy szükséges fálj hiányzik, vagy hibákat tartalmaz.
Fájl: \windows\system32\winload.efi
Hibakód: 0x0000001Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszönöm -
Csorbi
addikt
válasz
BBfater #2703 üzenetére
Légy kedves visszaolvasni 15-20 hozzászólást, folyamatosan olyan hozzászólásokkal vagyunk tele, hogy kicseréltem a vinyót SSD-re/megdöglött a vinyó és vettem másikat, stbstb, - és nem tudom telepíteni a Windowst. Mi mindig leírjuk a megoldást, majd jön egy újabb ugyanezt kérdező, aki nem tud visszaolvasni egy kicsit, holott már többször meg van válaszolva a kérdés...
-
BBfater
csendes tag
Sziasztok!
Eszköz: Samsung NP 300 E5c-S05 HU
Hiba:
Adott volt e gép gyárilag előretelepített OP. rendszerrel. A vinyó sajnos annyira bemondta az unalmast, hogy meg se mukkant. Vettünk egy másik vinyót. Megformáztam és bele került a gépbe.
Jelenség. A gépet bekapcsolom, bejön a samsung logó majd a gép kikapcsol. Eltelik 1-2 másodperc samsung logó feltűnik majd kikapcsolás és ez a ciklus játszódna amíg bírja az akksi.
Ha beteszem a win 7-et akkor felpörög 10-15 mp-g majd ujraindil
Egyszerűen nem tudom, hogy mit tegyek. miként tudnék rávarázsolni egy rendszert.
Aki már találkozott ilyen esettel legyen kedves és árulja el a titkot!
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
Samsung laptopoknál hogy van, garancia csak garijeggyel érvényesíthető, vagy valamilyen tag-gel is be tudják azonosítani gépet mint pl. a Dell?
egy Series 9-es N900x3-ról lenne szó. -
WINiMc
csendes tag
Helló!!
NP370r5e gépem HDD-t kicseréltem Samsung 840EVO SSD-re a BIOS nem látja. USB-n keresztül látja minden de SATa-n keresztül nem. Másik gépben működöt rendesen Win8 települt!
Az ötleteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF DASH F15 Gamer laptop 240Hz / i7-11300H / NVIDIA RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest