Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi0622
újonc
válasz
Batib #126448 üzenetére
Sikerült belépnem a távirányítóval lassan nyomtam...De ott nem találtam és mertem semmire nyomni igy inkább megpróbáltam a menüben valo visszaállitást.Ország kijelölésnél csak Ausztria,Németország és Svájc van csak de viszont van a storeban HBO és több más alkalmazás ia mint a korábbi németben.. gondolom a lokalizáció frissités segitett..köszönöm szépen a segitséget!
-
tomi0622
újonc
válasz
Batib #126407 üzenetére
Egy barátomnak ugyan ilyen tvje van amit te irsz állitolag annyi a különbség a 7090 és a 7000 közt hogy ez német piacra szántákés igen valoszinű ezért nem látom az HBOGOt sem.Factory reset igen ezt akartam volma kérdezni hogy hogyan tudom elöcsalni mert van egy elözö samsung tv-s távirűnyitom de ezzel nem jon össze a az info,menü mute kikapcs kombinácio.?szervizeseknél mármint??
-
tomi0622
újonc
Üdv!
Pár évnek ezelött németben vettem egy Samsung KS 7090 (UXZG) és lenne pár dolog ami idegesít.
Elsönek hogy pl bekapcsolásnál a filmajánlatok menünél és a TVPLUS menu teljesen német a store is..
Idegesit hogy nem tudok rávarázsolni HBOGO-t..és egyéb értelmes alkalmazást..
Egy kicsit olvasgattam és találtam egy oldalt allitolag lehet kicsit okositani a tv-t persze saját felelösségre...
Nem vagyok túl jó angolbol de ugy vettem ki hogy ezzel a modszerrel root nélkül lehet kezdeni vele valamit...
[link]
Mindenféle tippet tanácsot magyarázatot elfogadnék hogy kicsit többet hozzak ki a tvböl...Köszönöm elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest