- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Volt ma a Samsung szervizes emberke,el vitte a TV-t ,hagyott csere utalványt. 5 perc alatt lezavartuk. Utána irány a váci úti tecsko,ott 10 perc alatt egy köteg kp.-t nyomtak a kezembe,még a külön vásárolt egy év gari is vissza lett utalva (ezt utalták,mire hazaértem már a számlámon volt). Ebből jelesre vizsgáztak.Holnap irány a MM.,lássuk mi a választék. Most ott 2-3 év plusz garit adnak ingyért,szombatig.
-
Kácsa
aktív tag
Két hete kicserélték a kijelzőt a 40F6100 tévémben (gyorsak voltak,házhoz jött ki a szerelő - garanciális javítás). Most megint baj van a kijelzővel, véletlenszerűen 10-20 mp.-ig lecsökken a fényerő (mindegy ,hogy tv-adás vagy hdmi-n nézet film), egy széles (kb. 10 cm) vízszintes szürke csík kíséretében (mintha felhő lenne).
Be is jelentettem a Samsung livechat-en.
Kérdésem, ha tudja valaki a választ,hogy mi lehet ez a hiba. Meg,hogy a szerelő nem adott a javításról munkalapot, ez neki kötelessége lett volna? Természetesen a garanciapapírra beírta a javítást ,de ezt akár én is beírhattam volna,mivel nem pecsételte le. -
törölt tag
Ha nem látszik rajta semmi nyom, hogy külső behatás érte ( nem feltételeztem ilyet, csak a rend kedvéért írom) , természetesen ezt jótállás keretén belül orvosolják.! Hívd a szervizt!
Flashget, Nem elírás? 17 éves, ezért 17% engedmény lenne logikus.
Ez is jár: Samsung Smart Tv vásárlásával, most HBO GO voucher jár ajándékba, mellyel több mint 1800 órányi szórakozást tartalmazó műsortár érhető el! 3 hónapig használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest