Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dm1970
aktív tag
válasz
sityupityu #96793 üzenetére
Akkor egy kivétel én 153-ért vettem a 48h6400-t, nem utolsó darab volt, nem alkudoztam.
asdxv
Ez: [link] engem is érdekelne, megköszönném én is a privit.Más.
Volt lentebb szó az IR hosszabbítóról. Nekem T-home-os HD Intek beltérim van, és egyszerűen nem sikerül beállítanom a távirányítást. Ha valakinek ez sikerült már jól jönne egy kis instrukció.K dm
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Tervezek venni egy Samsung 40JU6500 UHD TV-t, amit játékhoz és filmhez használnék.
Az lenne a kérdésem, hogy HDMI-n keresztül át lehet-e vinni a képet a VGA-ról és az rendes 4k lenne?
Köszi a választ! -
lowzor
veterán
válasz
sityupityu #96786 üzenetére
AUO panelnél 20-30 foknál nagyobb szögnél már eléggé veszítettek a színek az árnyalatukból, meg a Gamma Shifting nevű jelenség is előjött.
Nagyon kicsit fakul a Samsung panel is, de szerintem sokkal jobban megmaradnak a színek, sokkal jobb ránézni oldalról. -
-
M3aN
senior tag
válasz
sityupityu #96791 üzenetére
Röhej, kamu akció, bár ezért nem is szeretem az MM-et, sokkal drágább mint a többi, legalábbis amit eddig néztem
Na megvárom hogy jövőhéten az Euronics-ban mennyi lesz esetleg -
-
M3aN
senior tag
Hol érdemes megvenni a készüléket az Edigital, MM és Euronics hármas közül?
40 vagy 48J6200 a kiszemelt modell.
-
válasz
lowzor #96781 üzenetére
"Élőben is azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban megmaradnak a színek oldalról"
De egészen pontosan milyen szögben is voltál ahol tapasztaltad a színtorzulást? Valahol a tévé oldalánál? Ugye alapból igyekszünk pont szembe lenni a tévével, de ha ez nem is sikerül, még oldalról nézve sem látni színtorzulást (itt még a nézhető szögre gondolok, ahol még lehet élvezni egyáltalán a tévézést) bármilyen panel legyen is, csak ha extrém helyzetben vagyunk a kijelzőhöz képest. Szerintem.
-
-KP-
addikt
üdv,
samsung smart tévékre lehet twitch.tv appot feltenni?
-
lowzor
veterán
Hát nem tudom, láttam már ezt a tesztet és már akkor is csodálkoztam rajta (az rtings-en jó pár marhaságot olvastam már amúgy).
Papíron az S-PVA-nak van a legjobb betekintési szöge a VA panelek között. Élőben is azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban megmaradnak a színek oldalról, mint az A-MVA-nál. Neten is ugyanezeket írják, egyedül az rtings-nél jött ki ez az eredmény. Vagy a J6300-ba gagyibb Samsung panel kerülhetett? Amcsiknál nem ívelt a J6300? -
morfondőr
addikt
Üdv!
48H6400 TV melyik HDMI portjára kell kötni a PC-t a lehető legalacsonyabb input lag érdekében? Van egy PC feliratú csatlakozó, de ott DVI-t is ír, nálam a VGA-hoz is HDMI-n csatlakozik. -
PuMbA
titán
válasz
lowzor #96778 üzenetére
AUO-nak van a legjobb betekintési szöge és összességében a legjobb panel, Samsung a második, Sharp a harmadik, szóval mondom, hogy tök mindegy és igazából az AUO-s panelre kéne utaznod, de ahogy itt is írják a konklúzióban, szabad szemmel elég nehéz észrevenni a panelek közötti különbséget és teljesen felesleges bármilyen panelre is utazni
-
Saltwater
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #96774 üzenetére
Kiderült hogy adáshiba volt, csak a véletlen egybeesés okozta, hogy pont valamit megnyomott az asszony a távirányítón
-
válasz
Kicsirics77 #96774 üzenetére
-
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Asszony megnyomott valamit a távirányítón, és az egyik csatornán most nincs kép, viszont középen egy hangszóró kolbászol és hang van.
Hogyan hozhatom vissza a képet? Minden más csatorna tökéletesen műxik
UE48JU6060
Köszi -
Flashget
félisten
válasz
szilacus #96760 üzenetére
ezt csináld.
menü-adás-csatornabeállítások-kézi hangolás-Digitális csatorna hangolása
itt kkeresed azt a muxot amelyikre rakta a szolgáltató az 1 vagy 2db új csatornát. ott végzel egy új keresést.
majd ezután töltsd le penre a csatornalistát, mert az azon a muxon lévő csatornákat szanaszét fogja dobálni. megszerkeszted a sorrendet és visszatöltöd.vagy végzel egy teljesen új keresést (Digin automata és hálózati keresést kell beállítani, szolgáltatónak egyéb J szériánál főleg különben csak az analógot hangolja be) lemented és megszerkeszted.
Amit leírtál olvasd el még1x aszerint mit hagytál ki. -
Szlavik
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szóval az a helyzet, hogy vettem egy hónapja kb egy h6400-at. minden tökéletesen működött egy darabig vagyis nem tudom, hogy a hálózat hibája vagy a tv-vel van probléma.
Szóval a telóról youtube irányítás az elején simán ment. kb 2 hét elteltével azonban valami hiba van. Wifin keresztül nem tudom a dolgokat lejátszani telóról küldve.
Azóta vettem egy új wifi router, mert az is kellet a Rossz UPC modem kombó miatt.
Ez mi miatt lehetséges? Eljut a betöltésig szintig aztán onnan semmi. A telón is karikázik a videó és a tv-n sem történik semmi. Hanem egy idő múlva betöltési hibát dob. Az érdekes, hogy önmagában simán működik a dolog. Tehát, ha szépen a távirányítóval keresek úgy ok a dolog, de telóról irányítva már nem.
A segítséget hálásan köszönném.
ha valakinek van valamilyen konstruktív ötlete, PLS Privátban vagy akár itt is. Előre is köszönöm.
-
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Samsung 40H6400 3D-s televíziózom van.
Letöltéseknél látok ilyet. Kettő között mi a különbség?Frissítő fájl (USB-n)
All Windows, 855.03 MB, exe, Többnyelvű Verzió : 2820.1
2016.05.30és
Firmware Update User Manual
All OS, 0.47 MB, pdf, Többnyelvű Verzió : 1.0
2015.02.27 -
Astery
senior tag
válasz
szilacus #96760 üzenetére
Ma játszottam végig a folyamatot mert az új TV miatt nekem is csatornákat kellett állítani. Eddig analóg csatornákat néztem (DIGI) most átálltam a digitálisra. Szembesültem is vele, hogy ezeket nem lehet szabadon átrendezgetni - max kedvencekbe szervezni, de az nekem nem az igazi. Találtam olyan programot amivel a TV-ről kimentett csatorna listát lehet PC-n szerkeszteni és visszatölteni. Ezzel szépen töröltem a haszontalanokat és sorba rendeztem a magam óhaja szerint.
Visszatérve a kérdésedre ... van automata és manuális keresési lehetőség. Az automata minden keresés után törli az addigi sorbarendezést és vagy freki szerint rendezi őket (analóg) vagy a szolgáltatói beállítás szerint (digitális) rakja sorba. Tehát ha te csak egy csatornát szeretnél kikeresni, akkor a manuális keresést kell választanod. Ha lemented a csatorna listát és ugyanazt visszatöltöd ... akkor nem csináltál semmit hiába volt közben egy keresés. Remélem jól értettem a kérdésed. -
-
novi68
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a garipapír a tévé dobozán kívül van-e,vagy benne esetleg? Azért kérdezem,mert neten rendeltem meg és nem szeretném,ha nem új lenne a termék. Ki kell-e nyitni a dobozt a garipapír kitöltéséhez,vagy nem? Illetve az esetleges üzemórát meg tudom-e nézni? Paranoiás vagyok egy kicsit,mert egyszer pórul jártam az extrémnél egy telóval...
-
szilacus
tag
Egy kis segítséget kérnék!
Egy új TV csatornát szerettem volna megkeresni, Elsőnek mentettem a csatorna listát pendrivra, majd automatikua keresés, csatorna lista vissza újabb csatorna sehol.
Mit rontottam el? Tv H6400-as -
-
belan
addikt
hello ma vettem egy samsung h7000 és ps4 akarom össze kötni de nem reagál egyik hdmi bemenet re ,csináltam gyári beállításokat és ugyan úgy semmi változás ,mi lehet a gond???
pendrive megy összes bemenetbe be dugom megy
-
-
lowzor
veterán
J6200-nál valaki megnézné a Service Menu-ben, hogy milyen panel van benne?
A Samsung panel nekem bejön, ami a H6400-ban van, mert oldalról is egész jó ránézni.
A 43LF630V-mben AUO panel volt és az nem volt valami szép oldalról (durva Gamma Shifting).
Vagy a 6-os Samukba jobb minőségű AUO panelek kerülhetnek? -
lowzor
veterán
Lehet, hogy mégsem használtat kaptam?
Panel Display Time: 21hr [link]
Viszont ettől függetlenül sajnos pixelhibás...
Meg nem értem, hogy miért volt kibontva a talpat a TV-hez rögzítő elem. -
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE32EH5000WXXH televízió.
A tegnap éjszaka folyamán egyszercsak kikapcsolt, pedig még nem járt le az időzító de nem foglalkoztam vele, bealudtam inkább. Ma kapcsolnám be és csak villog pirosan a led. Áramtalanítást próbáltam, "szikrázgat" ha a konnektorba dugom. Sajnos a garancia már lejárt, így vagy megpróbálom megjavítani vagy kuka. Valami ötlet esetleg?
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #96747 üzenetére
Akor ezért "érzem" most már,hogy teljesen függöleges állásban van a tévé.Persze hátúl rögzitettem a falhoz.
Az előre "bukás"veszélye miatt. -
válasz
Kicsirics77 #96745 üzenetére
Közben ugye Batib-tól megtudtuk, hogy még az 55-ös is ugyanakkora.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
sityupityu #96729 üzenetére
gőzöm sincs,pl a saját 43" tv méreteit sem tudom,meg a 32"-ét sem,mivel elfér és nem méregettem,de gondolom a 48" meg az 50" között nem lehet akkora különbség.
-
PuMbA
titán
KU6300 teszt, játékra jó
-
válasz
Flashget #96742 üzenetére
Igen, az lehet. De én itt kicsit kevertem az előbb a boltokat.
(#96741) Top cat Szerintem pár méreten belül tuti, hogy tök egyformák ezek a talpak, látod, hogy a 48-as talp ugyanakkora mint az 55-ös. Ilyen mélységkülönbség meg nincs is.
De most már érthető, hogy sok 55-ös tulajnak miért bukik kicsit előre a tévé. Mert ugyanaz a talp. -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #96731 üzenetére
tuti az MM-nél valami hiba került a gépezetbe..ha ezeknek az árait nézzük.
mert 48H6400 180K
48H6200 180K
48JU6400 200K -
Top cat
addikt
válasz
sityupityu #96738 üzenetére
Lehet, hogy ezek a talpak egyformák vagy mélységben különböznek?
A 40 colos 67 X 27. Azért egy 55 colosnak már illene nagyobb talp.
-
lowzor
veterán
válasz
Igen, a 40 colos. Vennék én 48-ast, csak az ide nagy lenne.
-
Batib
őstag
válasz
sry
Az asszony kopott mérőszalagja akadt a kezembe.
Helyesbítek: 67cm -
-
Batib
őstag
válasz
FirstAndroid #96727 üzenetére
57cm
-
-
-
lowzor
veterán
válasz
sityupityu #96731 üzenetére
Pedig az MM-nél cseréltettem volna a H6400-at J6200-ra (ha továbbra is 126k lenne), de így inkább visszakérem az árát, vagy kérek egy másik H6400-at.
-
-
Flashget
félisten
-
válasz
#21715712 #96726 üzenetére
Jó tévé ez a J6200, ezt mondom én is állandóan, de ezt az árat kicsit durvának tartom.
(#96728) Kicsirics77 Vajon a különböző méretű tévék talpai között van különbség? Mármint az egymáshoz közel lévő méretek között.
A nővéreméknek 55 colos van, de nincs otthon senki, de én a 48 colosét le tudnám mérni. Nem tudom, hogy van e különbség a kettő között. -
Kicsirics77
veterán
válasz
FirstAndroid #96727 üzenetére
300mm a mélysége ami biztos,szélességről nem találtam adatot.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az UE55H6400 készüléknek milyen széles a talpa? A TV állvány miatt lenne fontos. Köszönöm!
-
törölt tag
J6200 mediaban 150re felkuszott az szep
-
hypp01
tag
48h6400 -t kellett volna inkàbb megvennem.
De annyira ki akartan próbálni az uhd-t.
Csalódás -
dethroner
veterán
válasz
Tegla80 #96709 üzenetére
Mit kell itt lenyelni?
(#96704) Spec De a lényeg akkor sem jön le senkinek ebből a dologból? A társaság egyik fele váltig hajtogatja hogy vigye csak fektetve a vevő, mert hát a gyártól a boltig sem bántak vele hímestojásként.
Ez igaz, de amikor a boltban átveszed, aláírod hogy egy sértetlen darabot kaptál. Ha hazafelé a te hibádból történik valami, akkor mehetsz panaszkodni a PH fórumra. De ha a futár hoz sérült darabot, nyugodt szívvel küldöd vissza és kapsz másikat. Csupán ennyi a nagy különbség, hogy a vásárlás előtt, vagy utána lett-e szétbarmolva. -
törölt tag
válasz
#45185024 #96713 üzenetére
Működőképes a dolog, csak nem ilyen formában. Állítólag amcsiban csinálják, hogy megrendel 4 tévét, majd otthon leteszteli mindet, (de nem 2 perc alatt a futár mellett), és a 2 hetes határidőn belül visszaküld 3-at. Csak egy kicsit több zseton kell hozzá, mint 1 tévé vétele esetén, de asszem ott van ilyen halasztott fizetési mód is, és akkor még a pénz sem akadály.
hypp01 Melyik típus? Nem lehet a wifi rendszerben hiba, vagy vezetékes kapcsolattal sem megy? Akkor garancia.
-
lowzor
veterán
-
belan
addikt
hello kis infot kérnék samsung h7000 vagy h6400 vagy f7000 vagy ju6800 melyik jobb választás kép minőségben ?
-
Spec
őstag
válasz
dethroner #96702 üzenetére
Van némi rálátásom a dologra. Teherhajón nem dolgoztam, de el tudom képzelni mit művelnek a több tonnás konténerekkel a ki-be rakodásnál.
Viszont logisztikai, és kisker raktárakban rendszeresen járok, és látom hogy mi megy ott. Össze vissza tologatják, rakosgatják a raklapokon a cuccot, letojják hogy LCD Tv van-e benne, vagy hűtőszekrény, vagy mosópor. Volt olyan, hogy fel akarta venni a csóka a targonca villával a raklapot, kicsit megszaladt, és simán a raklap feletti első sor doboznak nekinyomta a villát. Elmormogott egy k*rva anyádat, aztán kicsit visszatolatott, és felvette rendesen.
Olyan is volt, hogy egy komplett raklap LG monitort kb. 40 cm-ről engedett el a csávó a targoncáról, mert véletlenül rossz kart húzott meg. Akkorát zöttyent a földre, hogy öröm volt nézni. 1-2 ilyen eset minden raktárba megesik napi szinten. Mindennapos dolog, nem is érdekli őket szerintem. Úgy vannak vele, ha megsérül, megsérül, majd úgy is cserélik garanciába.
Félre ne érts, nem azt mondom hogy nem lényeges a szállítás mikéntje, dehogy is nem. De úgy gondolom, nagyobb jelentőséget tulajdonítotok neki, mint amekkorát kellene. Fektetve, megfelelően kipányvázva, rögzítve, és normálisan, óvatosan autózva nem lesz baja. Ha meg mégis akkor az valószínűleg gyári hibás volt. Feszültség volt benne, vagy már eredetileg is törött volt. Amúgy van kifejezetten egy szállítási útmutató Samsung tv-khez. Érdemes megnézni, ha valaki maximalista, és e szerint végzi a szállítást, akkor tuti nem történik nagy baj
https://www.youtube.com/watch?v=_S1JoYUoTiA -
dethroner
veterán
válasz
#94529552 #96699 üzenetére
Tudod ez kb olyan, hogy ha nagyon gyorsan át akarok kelni a forgalmas úttesten gyalogosan, akkor lehet hogy szabálytalankodom, és a piros jelzés ellenére is átfutok, persze ha kellően körülnéztem előtte. De ettől független ha valaki kikéri a tanácsom az úttesten való átkeléssel kapcsolatban, senkinek nem fogom ezt ajánlani, inkább a türelmet és a szabályosságot javaslom.
(#96701) Spec A pára és a hőfok nagyon lényegtelen. A működésre vonatkozóan vannak gyártói ajánlások. Az hogy ha nincs bekapcsolva, a dobozban milyen az időjárás, teljesen mindegy. Amíg az eső nem mossa szét a dobozt, a tévé nem károsodik. A szállítás helyzetére meg mennyi rálátásod van? Dolgoztál teherhajón, logisztikai raktárban, vagy valami olyan helyen ahol ezrével tárolják?
-
Spec
őstag
Kicsit belekotyogok én is a szállítás témába. Szerintem túlpörgitek ezt a dolgot nagyon. Persze van preferált szállítási mód. Igen, valóban állítva ajánlott szállítani, óvatosan, nem dobálva, stb. Nem mindegy, a hőfok, páratartalom, stb.
De szerintetek, ezt amíg eljut hozzátok a házba hányszor szegik meg? A gyártótól több ezer km-t hozzák kamionon, vagy konténerben, hajón. Sós, párás levegő, 40-50 fok egy acél konténerben, vagy a platón a ponyva alatt. Vagy éppen kopogó mínuszok.
Aztán össze-vissza rakodják kézzel, targoncával, a nagyker raktárban ide-oda tologatják raklapon, dobálják ahol érik. Az áruház logisztikai raktárában ugyanez. Aztán fel a teherautóra, ott is ide-oda pakolják, dobálják. Aztán ugyanez az áruház saját raktárában. Kiszállításkor ugyanez.
Szerintetek minden egyes alkalommal fehér kesztyűben, óvatosan, élére állítva, beállított páratartalom, és hőmérséklet mellett rakosgatják őket, mint a hímes tojást? Lófütyit! Ne legyetek naívak ennyire.
Ne csináljatok úgy, hogy "amit nem látok, az nincs is"Szerintetek miért van mindenen 15-20 cm vastag hungarocell? A dobozon a jelölések csak azért vannak, hogy a gyártó bevédje magát. Ajánlások, de általában mindenki letojja. Persze ez nem jó dolog, de ez van sajnos.
Ehhez képest semmit nem számít az már, ha te fektetve viszed haza a boltból a kis autódba 4 réteg pokrócon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Politika
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest