- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flashget #91219 üzenetére
Még jó cimbora, mert engem kimondottan a szappanopera effektus sem zavar annyira, pedig hányni tudnék, ha véletlen egyet ilyen szart elkapok kapcsolgatás közben.
Egyébként nálam, még mindig nincs új szoftver (2800), de azt is tudom, ha véletlenül gyorsabb lesz tőle majd a tv, akkor kitépem a LAN kábelt belőle, wifi-t nem is állítottam be, ha már ott volt egy kábel szabadon...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Pól2
csendes tag
Üdv:
ha valakit érdekel !http://pcforum.hu/hirek/17839/ezek-a-titkos-netflix-kodok-amikrol-mindenkeppen-tudnod-kell
-
ottesz
aktív tag
Na megvettem a tv-t.(H6400).Kérdéseim:
Van hozzá speciális képernyőbeállítás
Az infra adót működésre lehet bírni egy T-hom tányéros settobox-hoz(jobban szeretném ha tv távírányítót lehetne használni vele)
Egyenlőre ennyi...De biztos lesz még... -
törölt tag
válasz
#81999360 #91170 üzenetére
Hülyeséget kérdeztem, vagy nehezet?
Közben találtam pár beállítást neten, de nem tudom melyik illene erre a tévére... -
PuMbA
titán
válasz
Flashget #91213 üzenetére
Kivétel, akinél szakad vagy akadozik a kép az ilyen magasra állított Motion Plus miatt
Sportmeccsnél lassítások után, nálam 5/0 vagy Tiszta felett még egy ideig ugyanúgy lassítottan megy a kép, míg a Motion Plus felismeri, hogy már jelenetváltás történt a képen és más algoritmus módszert kéne alkalmazni. HDTVTest meccs nézési tesztek alapján még a legdrágább modelleknél is előfordul ritkán ez a hiba, olcsóbbaknál meg többször.
-
RBJ
addikt
40H6400 még nem láttam tegnap a frissítést. Ha netán felfrissít a beállításaim megmaradnak?
-
Flashget
félisten
Most, honnan szedted azt a netflix kapcsán?
Mert ez a módszer a Hbbtv-hez kell de nem az volt most a téma.
Itt van a D szériánál miként kell rákeresni egy adott appra ha az nem jelenik meg a többi között. -
Gabesz87
veterán
Ha factory resetet csinálok, akkor minden visszaáll gondolom alapra, és állíthatok be mindent!? Mert ahhoz semmi kedvem, akkor inkább hagyom így, ahogy van. Végül is gond nélkül működik évek óta. Ez a Motion Blur meg nem érdekel, ezekkel az egyedi értékekkel baromi jó a kép nekem, szóval marad így.
-
rocsaba
tag
Sziasztok, véleményetek szerint az alábbi (UE32J5100AW valamint UE32J5500AW) 2 TV között csak a smart funkció a különbség, a képminőségük egyforma? Esetleg tudtok ajánlani ezeknél jobb 32” megoldást?
-
bump3r111
tag
Sziasztok, Samsung F6400 TV-hez HW600 Soundbar-t mivel kössek össze, HDMI-vel vagy optikai kábellel? Hogy tudja a DTS-t / Dolbyt? Van minőségbeli különbség a két kábel között?
+1 HDMI (ARC) esetén tudnám irányítani a TV távkapccsal a Soundbart? Elméletileg van rajta ilyen funkció.
-
Gabesz87
veterán
Csak egy kis érdekesség: tegnap kíváncsiságból belőttem az IPTV forrásra az összefoglalóban olvasható képi beállítás értékeket. A nagy része nekem eleve úgy volt beállítva (talán egy tesztben olvasható kalibrált értékek alapján, ha jól emlékszem), viszont a Motion Blurt amikor Tisztára állítottam, olyan ocsmány, hányinger lett a kép (RTLII HD ment épp a háttérben), mintha valami ratyi Xvid-es SD minőség lenne. Elmosódott az egész. Nekem Egyedin van, és 9/3-as értékekkel. Így tűéles a kép.
-
Bugatti63
csendes tag
UE40S9AS Ha valaki tudja, hogy hány Hz-es panel van benne az légyszi írja meg. Kerestem de sehol nem írják.
-
PuMbA
titán
válasz
SunMount3r #91197 üzenetére
Az összefoglalóban van egy leírás a PC-ről történő lejátszással kapcsolatban és az MPC-HC program audió beállításainál meg lehet adni ms-ban a hang csúsztatását
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
H6400-al kapcsolatban kérdezném, hogy ha PC-re kötve akarok játszani "rajta" és csak DVI-HDMI átalakítós képküldési lehetőség van (tehát hang küldés nuku), akkor, ha a PC-re kötve szólna a hang lenne szignifikáns elcsúszás a hang és a kép között?! Van e valakinek tapasztalata vele? A kátryám egy 9800GT és csak sajnos DVI kimenet van rajta. Nem emlékszem pontosan mennyi a H6400 imput lagja, de úgy emlékszem, nem annyira vészes, de ez a késleltetési elcsúszás érdekelne.
Ha pedig lenne elcsúszás, akkor miként lehetne korrigálni, "szinkronba hozni" a hangot a képpel?
Win 7 OP rendszer.
Köszi!
-
sandró60
addikt
válasz
jambiyya #91194 üzenetére
Nálam (H6400) is ahogy #mflex-fórumtárs irta fénysebességgel frissít és már ott is volt a netflix. Pedig a smart frissitése "KI"állásban van.Tudom a szervizmenűben lehetne állitani,hogy ne.
A másik régebben vásárolt samu-tévénél(EH4500) is van netflix,de itt keresésel találta meg.Igaz a kezdetektől (2012)ugyanaz a firmware van fent.Annó megtudták oldani,hogy a tulajdonos tudta nélkűl be"másszon"a tévé"lelkébe" -
jambiyya
őstag
válasz
sityupityu #91176 üzenetére
Detto. Netflic felkerült, a 2800-as fw meg nem. Most átnéztem a smart részt és megint arra jutottam, hogy nem sok minden van ott, ami érdekelne.
-
Gabesz87
veterán
Egyetértek, bár mi azért a 3D-t élvezzük néha, csak 32"-on nem annyira látványos. Youtube helyett én WP-n Tubecastot használok, és egyszerűen kiküldöm a képet a TV-re róla. Egyszerűbb, mint TV-n pötyögni. Persze más, ha valakinek van billentyűzet hozzá. Ill. ha a Netflix felpörög, és lesz normális magyar tartalom, akkor majd ősszel lemondom az HBO Max Pack-om. Szóval a smart rész engem sem izgat, én is inkább a minőséget helyezem előtérbe.
-
-
Flashget
félisten
Digikábelen is ha a kártyát használó csatornával kapcsolom be (Digifilm) a tévét kell vagy 10mp mire észhez tér. Ha kódolatlan csatornával indítom akkor ez nincs. Nyilván ez a része összefügg a kikódolással.
UPC-n is van free csatorna már úgy tudom megnézted azt is kártya nélkül? -
mobbo
senior tag
gamefly alkalmazást használja valaki? milyen vele játszani? nagyon késik?
illetve milyen gamepad jó hozzá? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
A YT alkalmazást leszámítva én egyáltalán nem használom ezt a smart lósz@rt.
Ezzel nem vagy egyedül, a YT-t is csak a fényerő bug miatt kapcsolom már csak ki-be.
Felőlem, el is tűnhetne a 3D-vel együtt, és inkább legyen stabil és gyors, mert bekapcsoláskor (néha) mire "megkúrják" egymást a upc kártyával, az már nonszensz kategória.7500-ön ilyen nincs, azonnal van adás(kép).Cöhhh
-
S.A.M.U.E.L.
csendes tag
Netflix app.... JU szériás tévén nekem mára megjelent az elérhető alkalmazások között, de a letöltés gombra kattintva ezt kaptam: "Nem lehet letölteni, próbálja később CODE 220".
Aztán ötödik próbálkozásra elindul mégis a letöltés, és most működik, megy a 4K-s mozi.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Samsung TV-t szeretnék vásárolni,elolvastam az összefoglalót és értesültem,hogy az 5xxx széria kizárva.
Így 2db TV maradt a kiszemelteim között,180k fölé nem nagyon szeretnék menni,de ha muszáj elmegyek picivel fölé.Aqua-ból kell vásárolnom mindenképp,mert vásárlási utalványom van hozzájuk.
Samsung UE48J6200A-t szemeltem ki,ha nincs vele gond akkor őt választom.
Samsung UE50H6400 a B terv ha nem jó széria lenne az első választott.
-
válasz
Kicsirics77 #91178 üzenetére
Én sem kimondottan neked szántam, csak úgy megjegyeztem.
-
Flashget
félisten
válasz
Gakocsis #91175 üzenetére
közben lehet beugrott ahogy ránéztem a távkapcsolójára.
nyomd meg a smart gombot és utána a search gombot ekkor előhozza a böngészős fajta keresőt és abba írd be a netflix szót. vagy a netflix app szavakat
asszem így kellett használni D szérián az app keresőt. én anno a krb fireplace miatt használtam csak. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Én is csak széljegyzetként jegyeztem meg.
-
válasz
Kicsirics77 #91171 üzenetére
Nálam nem frissít a tévé de most megnéztem, hogy van e nálam. Van. És ezzel kb le is zártam az egészet. A YT alkalmazást leszámítva én egyáltalán nem használom ezt a smart lósz@rt. Ha itt nem olvasom a fórumot akkor én észre sem veszem, hogy van valami új.
Nem is tudom, hogy miért vannak ezért az egészért oda az emberek.
-
Flashget
félisten
válasz
Gakocsis #91172 üzenetére
csak szemléltetésként, 2012 februárban én a 1018-al vettem a D6500-at. A samsung a 1017-el tíltotta le a samygot. Később persze a samygosok megoldották a problémát és a 1016-ig lehetett visszarakni az fw-t és utána senki nem akart újabb verziót.
nem is biztos, hogy frissítened kell csak az app keresőbe írd be netflix -
Gakocsis
tag
Sziasztok. Egy D6200 -as tvm van amin még a legelső, T-GAS6DEUC-1016.0, BT-G szoftver van. Ezt manuálisan tudom e frissíteni, hiszen én is szeretném élvezni a NETFLIX előnyeit.
Ezt hogy tudom megenni. A netes frissítés sosem jelzi, hogy lenne frissebb szoftver verzió, pedig biztos jött ki az elmúlt két évben. A smart hub ma is frissített, és törölt két alkalmazást.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van egy ilyen TV-m és szeretném "kalibrálni". Egyáltalán nem értek hozzá, eddig azt sem tudtam hogy mit jelent.
Másik fórumon láttam ezt a kifejezést aztán utánaolvastam.
PC-n szoktam sorozatot nézni és egy PlayStation 4 van rákötve amin néha játék folyik, ha ez esetleg számít.Honnan lehet ezeket a "beállításokat" lelesni?
-
d@minator
addikt
válasz
d@minator #91168 üzenetére
Most csináltam egy TV visszaállítást és jó lett.
A fene sem érti pedig már nem egyet csináltam előtte. Külön a Smart Hub és külön többször a TV-n is csináltam korábban és nem lett jó tőle. Most a Smart Hub kapcsolati teszt is ok.
Azt viszont nem értem, hogy a TV mostani és közelmúltbéli visszaállítása után egyszer sem kérte a wi-fi jelszót. Mintha régen kérte volna...Nem?
-
d@minator
addikt
válasz
Flashget #91163 üzenetére
Csináltam de ugyanaz. Viszont ha csinálok egy Smart Hub kapcsolat tesztet az negatívan zárul.
"Nem lehet befejezni a Samsung Apps tesztjét.
Nem indíthatók alkalmazások. Frissíteni kell a TV szoftverét. Ha a probléma nem szünik meg forduljon a Samsung ügyfélszolgálatához. (ERR08007)"2790-es van rajta és nincs újabb.
-
Gabesz87
veterán
Rohadt jó. Bekapcs után most engem is a Smart HUB frissítése folyamatban van, próbálja meg később üzenet fogadott. Másodjára már ment. Viszont míg tegnap még jó pár appot láttam egymás után, most mintha mappába lennének, vagy mi. Van egy kiemelt, egy legutóbbi, meg egy minden törlése. De a Netflix ott is van már, telepítve a kiemeltek közt!
-
d@minator
addikt
Nem jön be a YouTube sem Netflix azt írja, hogy a "Smart Hub frissítése folyamatban van". Már ez van vagy 1 hónapja (vagy több). - 48H6400
A Telekomos STB is időnként kikapcsol tehát a kék led alszik ki (HD) a power világít. Újra be kell kapcsolni a saját távirányítóval.
Mi lehet velük?
-
Clever0
senior tag
válasz
waryou84 #91147 üzenetére
Az új tévéknél az eszme az, hogy a tévébe dugsz egy infra adót, azt teszed a sat-box vevője elé. A tévé távján lenyomott gombokat a tévé kicseréli a sat-box-nak megfelelőre és ezt sugározza az infra adóján. Ha a régi tévék erre nincsenek felkészítve, akkor hiába veszel USB-s infra adó-vevőt.
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Nekem ma a Sony KDL 42-W705-ösmre jött egy software updatet, és már megy a Netflix. A kérdésem, hogy van egy Samu UE32F4510 (AWXZH) tévé rokonnál, várható hogy ott is elérhető lesz a Netflix? Hogy áll a Samu ehhez?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bump3r111 #91151 üzenetére
Bekapcsolás után nem hajlandó behozni a smart hubot, csak kb 1 perc elteltével
Nem tudom H6400-on ez milyen lesz, mert nálam még mindig nincs frissítés, de már észrevehető volt a lassan eszmélés egy ideje, ami kibaxott idegesítő, hát akkor eltudom képzelni nálad.
Még jó, hogy a másik tévémen (Hu7500) nincsenek ilyen baromságok, mert az (még) baromi gyors mindenben és remélem, hogy úgyis marad. -
mobbo
senior tag
js8500 tud olyat, hogy a képet (pl. a saját tunerjébe kötött műholdast) kiküldje neten (helyi hálón kívülre, külső ip-re) egy másik eszközre? pl. egy ipad-re? hogy lehet ezt megoldani?
-
Gabesz87
veterán
válasz
bump3r111 #91151 üzenetére
Igen, nekem is ez tűnt fel tegnap frissítés után, hogy marha lassú. Ez a sávos dolog még annyira nem is zavarna (bár eléggé hajaz az LG megoldására, amit én nagyon utálok, azoknak a menüje, kezelhetősége számomra átláthatatlan, katasztrofális), csak röccenés nélkül működne. Már-már olyan ez, mint az Android, vagy a számítástechnika: pár évvel ezelőtti hardverrel/szoftverrel cseszheted, frissítéssel, új dolgokkal már nem boldogul akadálymentesen.
-
bump3r111
tag
Na közben nekem is lefrissített a TV, (F6400) de az eredmény katasztrófa.
Bekapcsolás után nem hajlandó behozni a smart hubot, csak kb 1 perc elteltével egy alsó kezdetleges ikon csíkot, amiből el lehet indítani. Addig a Smart Hub gomb nyomkodásánál végig azt írja, hogy várjak mert frissíti.
Más nem tudom hogy van ezzel, de nekem pl ez így szörnyű, mert nekem kábel TV nincs is bekötve, rengeteg Spotifyt hallgatunk, most pedig ráállnék erre a Netflix témára. A HDD-t is a hubból indítottam eddig. De így most egy percig állnom kell a TV előtt, míg egyáltalán behozza egyáltalán.
Van erre valami opció, hogy visszaállítsam a régi smart hubot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest