- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz Flashget #60369 üzenetére
Azért szeretném kipróbálni, ami miatt pl. gyakran ha böngészek a tv böngészőjében, bezárul a böngésző és vissza lép a smart hubra, továbbá nem sikerül összepárosítanom a mobilos smart view alkalmazásom a tv-vel, holott bárkit megkérdezek neki megy és van akinek ugyan ilyen típusú F6400-as tv-je van. Az előző 1116 frissítést feltettem még a 1113 után és az pl. javulást hozott, letiltva semmi nem volt benne, de megszűnt benne pl. az hogy amikor egy világosabb felület előtt elhaladt egy sötét tárgy a képernyőn, húzott maga után egy kék csíkot. Szóval én reménykedem hogy ez is javít valamit, pl. a böngészőt, ezért raknám fel. Nem értem a samsung álláspontját, általában minden gyártó közli nagyjából a changelogot, legalább annyit hogy mit javít az adott firmware. Az hogy mit vesznek ki, meg max nem közlik le. Így most a nagy semmiben nem jó tapogatózni. Várok azért majd aztán ha valaki bevállalja és felteszi, majd ír róla véleményt.
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest