Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
töky76
tag
Sziasztok,
f6400-on nincs mediacard foglalat? Magyarán a set top box mindenképp kell?![ Szerkesztve ]
-
Tonio51
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy UE40F6500-al pendrive-re felvett filmet hogyan lehet a számítógépre elmenteni?A tv RAW formatálást csinál a pen-re,de azt nem kezeli le a Windows.Üdv.: Tonio51 UE40U6900 TV, Amiko Alien2+műholdvevő. Galaxy Gand Pryme+ Galaxy A5 2015
-
Eliot99
csendes tag
válasz Yodafon #61288 üzenetére
Tőlük nem csak neten lehet rendelni kiszállítással, én is személyesen vásároltam meg. Budán és Pesten is van egy-egy üzletük, én a Gyömrői úti üzletükben vettem. Mint ahogyan fentebb is írtam, maguktól, előttem bontották ki a TV-t, hogy vásárlás előtt még ki is lehessen próbálni. Abszolút korrektek voltak.
-
Eliot99
csendes tag
válasz Yodafon #61284 üzenetére
(#61284) Yodafon, (#61285) Flashget, (#61286) misa479:
Múlt hét csütörtökön vettem egy UE46F6400-t, és nekem magyar Samsungos garanciát adtak. Úgy ahogyan misa is írja, én is direkt rákérdeztem még vásárlás előtt, és akkor azt mondták, hogy alapban mindegyik Samsung TV termékükre magyar Samsung hivatalos gari van, csak egy-két olyan típusnál lehet más a helyzet, amit nem tudnak beszerezni a Samsung Hungarytól. Úgyhogy vásárlás előtt egy telefont érdemes megereszteni az irányukba, hogya konkrétan az adott TV-vel mi a helyzet, de alaphangon hivatalos magyar Samsung garit adnak. Ráadásul végig nagyon korrektek és segítőkészek voltak, én csak ajánlani tudom őket.
-
PainKiller13
őstag
Van egy LE40D503 TV-m, ami LD530-ra van állítva, hogy lejátsza a filmeket, ha visszaállítom és frissítem, azzal mivel lesz jobb a TV? Gondolom ugyanúgy csak 530al fogja játszani a filmeket, és gondolom többféle fájltípust nem fog lejátszani, vagy igen?
-
Bilux
veterán
Valaki felrakta már az új 1119 FW?
Esetleg valami javulás?! Vagy megint csak az adatforgalmat növeltem?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Rx
aktív tag
válasz T_Stark #61280 üzenetére
Szia!
1 hónapja én is ezek közül választottam a Samsungot.
3D filmet jó nézni rajta, kiadja a térhatást.
A felhősödés nálam minimális két foltban lehet észre venni, de nem zavaró, illetve ismerőseimet is vártam, hogy mikor szólnak e miatt, de nekik nem tűnt fel eddig.Jobban örültem volna a nagyobbnak, de ez is bőven elegendő jó pár évig, főleg az 55cm után..
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Flashget
félisten
válasz Yodafon #61284 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy az EU-n belül bárhova jó, de bolti garit is jelent egyben. Hozzájuk kell visszavinni, ha elromlik és tovább tart a javítás is mivel nem tudni melyik országból hozták (általában szlovákia)
Míg a samsung viszonteladótól pl. edigital vett tv esetében kiszállnak házhoz a samsung szerviztől. Viszont utóbbiaknál drágábbak is a készülékek.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz devil-k #61267 üzenetére
nem
D6500-hoz de a P2470HD monitorhoz, sőt még a 4db 3D szemüveghez is adtak kék szinű törlőkendőt samuék.
úgy látszik ezt is megvonták meg sok minden mást az eltelt évek alatt, hogy a pr célokat szolgáló smarton tudjanak javítani és a költség ugyanannyi maradjonRealme GT Master Edition
-
T_Stark
őstag
Üdv!
UE40F6400 és LG 42LA620S között vacilálok. Az F6400-ról mit érdemes tudni, amiért jobb/rosszabb vétel lehet a másiknál? Mennyire felhősödik? 24p-t tud? Elvileg fekete/kontraszt jobb a Samun.
Monitorként is használnám gépre kötve, általános dolgokra, valamint 2D és 3D filmezésre.
TV adás másodlagos.[ Szerkesztve ]
-
mutyi
őstag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a DS video alkalmazást a Samsung F6400-as Tv-re, de sehogy sem megy.
Ha belemegyek az Samsung Apps-be és keresés,akkor ott beírom,de nem ad rá találatot.
A Synology oldalán azt olvastam,hogy USA-n kívül be kell állítani egy develop usert és utána pár dolgot,de azok sem úgy látszódnak,mint ahogy az oldalon írják.
A másik módszer,hogy pendrive-ra rámentem az adott file-t kitömörítve és miután az apps-be belemegyek és a további apps-ra kattintok, utána kellene a pendrive-ot bedugni és várni, hogy lással az appot a pendrive-on.
Ehhez képest semmi. Kiírja,hogy mit akarok megnyitni, képet, zenét, video-t.Mit rontok el, kezdek ideges lenni?
-
Kickass
őstag
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #61267 üzenetére
A tartozékok zacskójában, vagy esetleg a szemüvegek mellé csomagolva szokott lenni egy kék, korábban fehér színű, 12x15 centis kendő. Egy ilyen itt van az asztalomon a laptop kijelzőjét szoktam vele törölgetni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peterix
csendes tag
Üdv.
Samsung LE32R71B televízión ha a txt-t bekapcsolom adott csatornán tudok navigálni a txt-n de kilépni már nem enged gyakorlatilag a tv műsort sugározza de a txt marad > más csatornára se tudok váltani/tv-n lévő oldalsó gombokkal se > egyedül csak txt oldalak váltása működik ill. a hangerő szabályzás de azt se jelzi ki az lcd-n.
Ezen állapotból csak úgy tudok kilépni ha a készüléket kikapcsolom.
Kérdésem valaki tapasztalta ezen "hiba" jelenséget ha igen mi okozhatja ?
Esetleg a táv nem kompatibilis hozzá (BN59-01040A) de akkor miért enged belépni a txt-be ?
Választ és az információt/kat előre is köszönöm.
-
-
BBéci
legenda
válasz attamero81 #61258 üzenetére
Az IPA az izopropil-alkohol (szakszerűtlen) rövidítése. [link]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
Samsung UE46F6320 review [link]
-
legenda
válasz Abydosgate #61253 üzenetére
szia,
valóban érdekes, nekem ue40f6100aw van, és simán megy digi kábel tv alatt az említett művelet.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FR33
aktív tag
Érdekel valakit samsung UE40F6640? pár napos védőfólia rajta csak kipróbálva volt 1+2 év gari ( gyári gari - )még nem regeltem be.
Lehet lesz egy nagyobb így nem is használom.MediaMarktbol vettem. Priviben ajánlatot adhattok. köszi -
superg
senior tag
Hát én inkább maradok az LCD tisztitónál párszáz forint és sokáig elég.Az enyém nem hagy nyomot pedig valami Colorovo márkájú.
-
BullZeye
veterán
válasz Flashget #61251 üzenetére
Támogatom, épp tegnap először takarítottam volna TV-t, van külön monitortisztítóm, befújtam, letöröltem, tiszta foltos lett, anyáztam, próbáltam körkörösen, sehogy se ment.
Aztán mérgemben kimostam a törlőkendőt, kiraktam száradni, mikor már majdnem megszáradt, de még nedves volt, 2x áttöröltem és a foltok teljesen eltűntek, szóval nem kell semmi szart használni, csak enyhén nedves mikroszálas törlőkendőt.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Abydosgate
újonc
Helló !
Tapasztalat:
UE40F6320-as készülék új 4 napos. Hazavisz, örül. MindigTV légi vétel beprogramozás után jön a fekete leves: NEM LEHET AZ ADÓKAT ÁTSZÁMOZNI. . Nosza keressünk friss firmware-t lett is : T-MST12DEUC 1119.0. Feltettem de a helyzet változatlan.Megdöbbentő módon a csatorna átszámozás gomb inaktiv szürke. Lehet egy kedvencek listát készíteni oda betehetem a csatornákat kedvem szerint sorrendbe, de pl. az első helyen a 14. MTV1 olvasható. Szóval ha kedvenc listát használok ( plusz két gomb nyomás) akkor pl. tehetem a MTV1-est az első helyre de a sorszáma 14 marad :-(. Bosszantó, hgoy 2014-ben nem én szabhatom meg a csatorna lista sorrendjét...
Írtam az ügyfélszolgálatnak, udvarias választ kaptam is, idézem:
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy az F sorozatú tévékészülékekben a Menü-Adás-Csatornalista útvonalon érhető el a csatornalista szerkesztése funkció, azonban szolgáltatótól függően nem minden esetben érhető el (ez azzal magyarázható, hogy a szolgáltatót kötött sorrendben küldi a csatornákat). Ilyen esetekben szintén a Menü-Adás útvonalon a Kedv.szerk. útvonalon van lehetőség tetszőleges sorrendű csatornalistákat létrehozni.
Nem volt kedvem visszakérdezni: Önök próbálták? Itt tartunk...
Lemaradt még valami: Van még Samsung készülék a birtokomban azzal simán szerkesztem a csatornalistát...
[ Szerkesztve ]
-
Eliot99
csendes tag
válasz misa479 #61232 üzenetére
Szia!
Most csütörtökön vettem egy ugyanilyen TV-t amit te akarsz. (Samsung UE46F6400)
Én innen vettem (lásd lenti link), és nagyon elégedett voltam az üzlettel.- udvariasak, segítőkészek voltak
- helyben, előttem, maguktól kibontották a gyári dobozt, és még vásárlás előtt kipróbálták, hogy rendben működik, és hogy minden rendben van-e vele (nincs pixelhiba pl.)
- kérés nélkül segítettek kivinni a kocsimhoz
- magyar gyári samsung garit adtak hozzá (1+1 év), és maguktól mondták, hogy ettől függetlenül, ha a vásárlástól számított három munkanap alatt meghibásodna, akkor természetesen egyből cserélik az üzletükben
- árban jelenleg a legjobbak között vannak (186.300.- Ft)
-
Flashget
félisten
válasz syler123 #61249 üzenetére
nézd ha paraszt vakítás pereld be a gyártókat akik tíltják az alkoholos és hasonló szerek használatát mert roncsolja a képernyőn lévő védő fóliát.
egy biztos én nem követem a tanácsod. sima vizes "kék" törlő kendő teljesen megfelel a célnak.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
attamero81
senior tag
válasz Botos Marci #61247 üzenetére
Én is előtte állok.Csak annyival,hogy a 46F6500 és 47LA640 közt vacilálok.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
tag
Sziasztok!
3D TV vásárlás előtt állok viszont nem igazán tudok dönteni aktív vagy passzív technológia a jobb .
Továbbá az is érdekelne hogy a Samsung TV lejátszák a torrentről letöltött 3D anyagokat .
Gondolok itt (p.l Half SBS verzókra stb.)
Eléggé kezdő vagyok ebben a téma körben.
Előre is köszönöm a segítségeteket.Egyik lehetőség Samsung 46F6670
[link]
Másik lehetőség LG 47 A740S
[link]Üdv Marci
-
zjuhasz
aktív tag
sziasztok,
ES6710 típusom van és valamikor ősszel került fel rá az akkor legújabb 1042-es firmware. Akadt vele néhány hiba, gondoltam megnézem a Samsung honlapját, van-e újabb. Erre mit látok? a 1036-os firmware van fenn, de már kb. 1 hónapja. Ezek visszaléptek??? Persze a tv nem is engedi telepíteni, hisz' downgrade lenne. Tapasztalt már valaki ilyet, hogy egy régebbi firmwaret kínál a gyári weboldal?Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Flashget
félisten
válasz Atomantiii #61239 üzenetére
kellett, hogy kapjál törlőt a tv-hez.
mezei viz segítségével letörlöd vele.vagy veszel kimondottan LCD tisztitót a lényeg ne legyen alkohol tartalmú!Realme GT Master Edition
-
legenda
válasz Atomantiii #61241 üzenetére
van itthon nedves tisztítókendő is (lcd/led/plazma képernyőkhöz - a notikhoz vettem), azzal nyomnám a tévét is, de még sosem kellett úgy nekiesni, a sima száraz mikroszálas törlőkendő mindig elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Atomantiii #61239 üzenetére
amennyiben csak poros, úgy mikroszálas törlőkendővel.
-
Atomantiii
addikt
Magát a képernyőt hogyan/mivel szoktátok tisztítani? Mert ha rásüt a nap akkor nagyon látszik, hogy poros a képernyő.
-
-
Sur1G
aktív tag
válasz attamero81 #61236 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az a probléma, hogy 100-ról indultak, amit ráköltenének, de talán még a 115 ezer ft-ra rá tudom venni őket, hogy ne vegyék meg a JVC. Néztem az LG is de az még +11 ezer FT. Arra már esélyem nincs.
-
attamero81
senior tag
Helloka!
A bevásárló központból származó JVC és társai (blaupunkt,stb) felejtősek.Ha 120 a plafon és 102 cm akkor az LG is lehet jó vétel (42LN5700) /ezért meglincselnek ebben a topicban/ és csak 125.000 és FHD a készülék.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Idősebb házaspár megkért, hogy nézzek nekik utána egy tv-nek, amit az egyik nagy bevásárlóközpontban láttak JVC 40"-os full hd lcd TV. Én nem nagyon ismerem a márkát, illetve nem is nagyon találtam róla a neten véleményeket, így beajánlottam nekik egy SAMSUNG UE42F5000 típusú TV-t. Minimum 102-107 cm kell nekik, viszont 120 ezer FT a plafon, amit TV-re tudnak költeni. Tudtok valamit erről a típusról? Ajánlhatom nekik jó szívvel, vagy van valami durva típushibája stb...
Köszi
-
misa479
csendes tag
Tervezem, hogy veszek egy 46f6400 tévét. Egy ideje figyelem a fórumot, egyszer elő is került a 220 Volt. Vásárolt már valaki náluk Samsung tévét? Volt a készülékkel, vagy a bolttal valami gond?
Előre is köszönöm az infókat. -
BBéci
legenda
válasz Janesz1981 #61228 üzenetére
Az tuti, hogy nem 120 hertzen.
-
BBéci
legenda
válasz Janesz1981 #61226 üzenetére
Az európai modellek képfrissítése az 50 egész számú többszöröse, 100; 200; 400; 800; 1000; 1200. Az USA-beli és más vidékekre gyártottaké pedig a 60 többszöröse, 120; 240, 480, stb. Ennek legfőbb oka, hogy a tévéadásokhoz igazodnak, hiszen televíziókról beszélünk.
A PC mód más tészta és az egyéb 60 fps-es anyagokat is vidáman kezelik a tévék, de nem lesz belőle 120 Hz.[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz attamero81 #61221 üzenetére
Nem a felbontásról volt szó.
Amikor a TV kiírja, hogy a beérkező jel 1080/24, akkor 24 hertzen megy? Természetesen nem, és ezért írtam az előzőt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
attamero81
senior tag
Alapjában nem téved,mert ha HDMI vagy PC módban eleve olyan jelet kap (pl: 60 Hz 1920x1080) akkor utána már nem fog nagyobb frekvencián menni.Alapjában önmagát beállítja milyen felbontáson menjen.Esetleges HDMI forrásokból eredő jelet lehet váltani,de a tv-n ami alapból Full HD azon nem tudsz feljebb állítani.Majd a UHD tv-ken már jobban lehet variálni.
-
-
attamero81
senior tag
válasz PainKiller13 #61216 üzenetére
A második már inkább jobban menne neked.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
ha a tv-t monitorként használom hogy lehet beállítani hogy ne 60 hz legyen. sajnos a vga beállításoknál a max 60 hz amit azért nem értek mert a tv elviekben 400 hz megjelenítést tud. erre valakinek van megoldása?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
PainKiller13
őstag
válasz PainKiller13 #61215 üzenetére
Közben eszembejutott a jó öreg aukciós oldal, találtam is egyet, létezik valami olyan táblázat ahol megtudom nézni, hogy mely távok működnek még vele?
Ez például típusra elég közel áll az említetthez, konkrétan olyat nem találtam itt sajnos.
-
PainKiller13
őstag
válasz attamero81 #61213 üzenetére
Köszi szépen, körbenézek, ebayen nézegettem, de csak ilyen univerzálisakat találni többnyire, attól meg félek hogy vacak.
Ez jó lehet? Vagy hol lehet ilyesmit kapni idehaza?
[ Szerkesztve ]
-
attamero81
senior tag
válasz PainKiller13 #61212 üzenetére
Távírányító csere megoldja a problémát D5000-esé frankó.
AA59-00455A[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Arra tud valaki megoldást, hogy a TV-men átállítottam a típust hogy vigye a filmeket, viszi is szépen, viszont a távirányítón nincs pause illetve folytatás gomb.
Samsung LE40D503 és LD550-en van.
-
sandró60
addikt
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Tutu7030 #61205 üzenetére
Hat most biztos rajtam kivul mindenki ertette, hogy ez miert rossz, de en sajnos nem. Talan mert azt csak a szervizben csinaljak, tenyleg fogalmam sincs. Nem lehetne, hogy csak megmondod, hogy nem lehet, vagy ha igen akkor hogyan? Bocs, de en tenyleg tok uj vagyok a TV felhasznalok kozott. LCD monitoraim 1000 eve vannak, de az ezek szerint tok mas ezen a teren (is).
-
Tutu7030
veterán
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok! Egy 40F6400-em van, most ismerkedek vele es van egy kis problemam. Nincs semmilyen TV-s elofizetesem, vagy micsodam, idaig nem volt TV-m es ezt is csak azert vettem, hogy filmeket nezzek rajta, nem akarok TV-zni. A problemam az, hogy mindig mikor bekapcsolom a TV-t akkor kapok egy "gyenge, vagy nincs jel" uzenetet, meg hogy futtassam le az automata keresot (amit mar 12 fele kombinacioban allitgattam, lefuttattam, hatha ki tudom valahogy kapcsolni). Azt szeretnem, ha nem lenne ez a pattogo "kepernyokimelo" es be tudnam allitani, hogy ne jelezze ezt a dolgot a TV. Meg lehet ezt oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest