-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
Mikor lesz a es7000-hez SAMYGO?
-
Zsüll
tag
Látom szóbakerült így pontosítanék. Ha felteszitek a SamyGo-t, vagy frissítitek, akkor minden készülék bekapcsoláskor automatikusan elindul és így már nem kell semmit manuálisan elindítani.
-
Flashget
félisten
válasz
donjohnson #40196 üzenetére
kiváncsi vagyok, hogy még tovább tudnak rontani a mínőségen a 2011-es modellekhez képest..gondolok az ultra clear panelra ami 2012-ben már csak a 7000-től járt a kevesebb csatlakozóra, gagyi talpra üveg talp helyett.van e még ettől is lejjebb samuéknál.
2012-es modelleknél ami pozitív a kétmagos proci, a BT támogatás és hogy az ES6500-től a 3D FHD. -
utánvétel
aktív tag
válasz
donjohnson #40196 üzenetére
És az baj? Legalább kicsit el lehet forgatni, usb és hdmi madzagok ki-be dugdosásakor, ha például egy pont passzentos szekrénysorba van elhelyezve.
-
donjohnson
addikt
nagyon úgy néz ki, hogy egyes 2013-as samsung tv-knek is karácsonyfatalpa lesz.
utánvétel: nekem nem baj, a mienk is ilyen. csak olvastam itt, hogy valaki emiatt nem vett samsungot, mert nem tetszett neki.
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Képélesítésnél az reális,hogy csak a csatornalogo-t illetve a karikákat élesíti,a képet nem?
Olyan homályos az egész kép(nem vészesen,de zavaró kezd lenni)(Eh5000).Vagy mit kellene állítani? -
ultio
aktív tag
válasz
Tegla80 #40191 üzenetére
Alapból én is a nagyobb felé hajlok, de elolvastam ezt a cikket és ez a mondat elbizonytalanított: Melyiket vedd: ha megteheted akkor csakis az EH6030-at. A többi képe a vibrálás/remegés miatt könnyen csalódást okozhat.
Milyen minőségű filmeknél lehet ezt az esetleges vibrálást/remegést érzékelni?
-
Conv
csendes tag
Szeretnék valakit megkérni, akinek 6030 sorozatú készüléke van, hogy a szerviz menüben megnézné az "EDID" opciókat?
Konkrétan, hogy alapból be van-e kapcsolva, ha esetleg igen, akkor a hozzá tartozó albeállítások (HDMI1, HDMI2 stb) be vagy kikapcsolt állapotban vannak-e?Köszönöm előre is.
-
Tegla80
addikt
szia
Élőben láttad már őket? mindenképp nézd meg,és Te döntsd el
sztem a nagyobb,de "butább" panel. (ha átlag tv néző vagy, minden másnál nincs jelentősége a 100hz nek)
én így döntöttem a 100hz rovására. azóta sem bánom,mert a 6os széria 100hz el minimálisan jobb sztem képre. ahhoz már 7-8 as kéne venned ,h annyival jobb legyen.(ami szintén nem tökéletes, arra plazma kellene) sztem! ezt mégegyszer mondom
szóval: 40 es +1
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
nightshadow #40189 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
CarajoEsp
senior tag
Tárgytalanná vált, így módosítottam.
Köszönöm.
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlása előtt állok, ez a 2 kiszemeltem:
UE32EH6030W,
illetve
UE40EH5000W.Nagyjából egy árban vannak. A nappalim mérete alapján (20 nm2) inkább a 40 collos kellene, de a 6030-ból a 40-es jóval drágább.
Egy WD Tv-hez kötném, kérdés, hogy mi a fontosabb, a nagyobb méret v. a tényleges 100Hz-es frissítés.
A 3D nem érdekes, mert a lejátszó nem tudja.Köszönöm!
u.
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 46D7000-es tévét mennyiért tudok eladni? Mi lehet ennek a piaci ára? Kb 1 éves lehet, 5 év garanciával vettem. Kifogástalan, minden tartozéka megvan.
Köszi
-
utánvétel
aktív tag
-
valaki használ itt 40D5500-as tv-t? ha igen, akkor ha van kedve és ideje írhatna nekem 1-2 tippet a tv-vel kapcsolatban...okosságok, tippek. stb stb
-
greencard
tag
De jó, hogy feljött ez a téma... Már akartam én is kérdezni. A régi képcsöves tévénél megszoktam, ha csatornát váltok kiírja a tévé az időt. Na, ezt a funkciót nagyon hiányolom. Aztán pedig azt, hogy mióta digitális a kábel tv, azaz van epg, használom az infó gombot.
Azt mondjátok, hogy nem lehet sehogy sem alapból, tv-re vagy mobilra tett app nélkül, elérni, hogy csatorna váltásánál megjelenjen az infó? Hát, ez elég gáz.
Ennél alapabb dolog nem is létezik.
Kipróbáltam a SMART TV Remote app-ot: tényleg működik a váltásnál az infó kiírása, bár, egy kicsit lag-os. De azért 2013-ban ne kelljen már még egy alkalmazást elindítani, hogy az infó+idő megjelenjen. Továbbmegyek, használom a nézés ütemezés funkciót is, így, az is jó lenne, ha azt is kiírná a csat váltásnál, hogy mi van beütemezve. Még továbbmenve: lehetne szerkeszteni az OSD-t - na, az lenne a legjobb: idő, infó, nézésütemezés, ébresztő, betűszín.
"Aztán semmi ku...kodás!"
- Duna TV
-
XZoli
aktív tag
ma a smarthub elkezdte frissiteni magát, de félúton abbahagyta, mi van ilyenkor, a tv-ét tudom nézni rendesen
-
lecsoo4
tag
még annyi, hogy hogyan lehet samsung fiókot létrehozni?
-
lecsoo4
tag
mennyire kellene hasítania az "okos" részének a tvnek? ha rákattintok a smart hubra akkor mit kellene látnom? ha a samsung appsra kattintok miért írja ki a tv h nincs hálózat, pedig előtte utána is azt írja a beállítás hogy jó a wifi kapcsolat. hol lehet elérni 3d filmeket/trailereket?
-
Tutu7030
veterán
Ha van androidos telefonod, akkor a Smart TV Remote alkalmazást telepítve, az alkalmazás beállításánál a "Channel switch info"-t kijelölve, csatornaváltáskor megjeleníti a műsor infót is.
-
KovyBoy
tag
Az én állam is leesett ma rendesen. Voltam ma 2 multiban, mondom megnézem milyen árba vannak az ES6100 készülékek. A madaraséknál a 37 colos 180e, a sima tacskóban meg 260e a 40 colos.
A madarasban még okés az ár (vannak bolond helyek, lehet még van is,aki megveszi annyiért), de a sima tacskóban valamit sztem nagyon elszúrtak, 1 hete még 190e-be került ugyanez a készülék.
Közbe meg neten házhoz szállítással együtt meg lehet kapni a 40 colost 160e-ért gyári samu garival (én is annyiért vettem). -
Tapló
csendes tag
Valóban ez idegesítő probléma, minden csatornaváltás után megnyomni az infó gombot, valamilyen szintem megoldás rá, (nekem es6100-ban van ilyen) hogy a guide-be (műsorújságba) bemész, ott a kis ablakban megy a csatorna amit néztél, és végig tudsz menni a listában, hogy hol mi van, mi lesz, hol tart. Igazából ha úgyis az infóra vagy kíváncsi. :-) Ha meg valami megtetszik, csak rányomsz és láthatod is
Bár most látom, ha megnyomod az info gombot, és lépkedsz a nyilakkal fel - le akkor mutatja ott is hogy mi a helyzet a másik adókon.
-
mawer
csendes tag
Sziasztok,
Előre is elnézést kérek ha már korábban elhangzott, de a visszaolvasás nem az erősségem...
Szóval a kérdés: Samsung UE40D6500 tv-n van olyan lehetőség, hogy amikor csatornát váltok kiírná automatikusan azokat az adatokat amik az aktuális csatorna tartalmaz? (pl. műsor címe, hossza, stb.)
Ha megnyomom az info gombot, akkor ezt kiírja, de mindig info-t nyomkodni minden csatornaváltáskor elég gáz. Korábban míg UPC-s set top boxot használtam ez a beállítás alapvetően aktiválva volt magán a set top boxon. (Csatornaváltás után pár másodpecig ki volt téve automatikusan az info, majd eltűnt. Ilyet be lehet valahol ezen a TV-n állítani?)
Köszi -
Flashget
félisten
válasz
Brave_86 #40155 üzenetére
biztos, hogy lesznek sőt még le sem gyártották azokat a tévéket amiket február közepe, vége felé vesznek az emberek
tavaly én az edigitaltól vettem február végén a D6500-at és február eleji volt a gyártás, valamint 15K-val volt olcsóbb mint karácsonykor.
mostani modellek esetén nem tudom lesz olcsóbb ennyivel a karácsonyi árhoz képest, de amikor készlet kisöprés van biztos lesznek akciók. -
Flashget
félisten
válasz
UltraViola #40150 üzenetére
kevés az olyan LED tv aminél irritálóan felhős a kép. van ilyen de nagyon kevés.
nálam csak akkor látszik haloványan, ha megnyomom a source gombot és vagy az asztali BD lejátszó vagy az allsharet akarom választani.
Filmeknél vagy tévénézés közben gyakorlatilag semmit sem látni ebből. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
UltraViola #40150 üzenetére
Szerintem nem mindegyik egyformán felhős. Munkatársamnak a 6100 nagyon elhanyagolható mértékben felhősödik. Pl nekem d7000 van és itt is van némi bevilágítás vagy "felhőcske" . Nincs mit tenni,ez van.
-
UltraViola
csendes tag
amúgy akkor ha én most a 6100-st veszem meg mnert az jó játékra azt mondjátok, csakhát nagyon felhősödik
Akkor az ugyebár ha jól tudom smart TV akkor ahhoz nem is kell HD-s tartalomra előfizetnem a UPC-nél mert neten keresztül az jönni fog?
A másik kérdés hogy a 6030-ason elég ha beteszem a dokóbol a kártyát a TV-be és van adásom? vagy csak tányérnál?
Kösszi, abbahagyom lassan -
Tapló
csendes tag
válasz
Robbie85 #31198 üzenetére
Remek leírás, én a kicsit gyengébb 6100-ast használom, de totál hasonló véleményem van a készülékről. Ez hogy felvétel közben nem tudok más csatornára kapcsolni, vagy csak néhány csatornát engedélyez, nem tudom mitől lehet. Valami oka biztos van, jó lenne tudni mi az, valakinek nincs tudomása erről? Pl elindítom a felvételt az M1-en, tudok kapcsolni pár csatornát, de ha más csatornát választok, akkor kiírja, hogy "megállítja a felvételt és csatornát vált?" Ki tudom kapcsolni a TV-t felvétel közben, és USB-ről is lehet lejátszani... Bosszantó, hogy amíg az asszony barátok közt-öt néz addig én venném fel a meccset és nem tudom. :-) Time shifttel működik a dolog. Ötlet?
-
Flashget
félisten
válasz
Brave_86 #40146 üzenetére
ennyire sürgős a tv vétel? mert január végén kiszórják a másodjára a modelleket esetleg február elején, és akkor simán tudsz venni akár jobb akcióban is mint most.
10havi 0% thm ez a pr. a vásárló felé..bankok a kamatokból élnek az pedig be van építve az árba csak az árat vitték lejjebb.
-
Brave_86
aktív tag
válasz
UltraViola #40145 üzenetére
Igen, érdeklődtem náluk is, hol van raktáron. "budaörsi üzletünkben bruttó 139.999 Ft-os áron"
Akkor már a MediaMarkt ban is ugyan ennyiért kapható. Most olyan "akció" van, hogy ha leadok egy használt háztartási cikket akkor azt beszámítják és 10k-val olcsóbb 149-ről 139-ért hirdetik így, voltam megnézni személyesen a minap.
Az auchanban is 4-10-ig van 10havi 0% thm-re ez a típus, de pesten elvileg egy üzletben sem volt már kapható 5-én. -
Flashget
félisten
válasz
UltraViola #40141 üzenetére
és ezzel gyakorlatilag végig hátrányban leszel..
szerintem vedd meg a 6030-at tévézéshez, játékra meg vegyél egy Dell IPS panellal szerelt monitort
mindent arra kell használni amire tervezték..szerintem. -
Brave_86
aktív tag
Hali
A pc dream-nél nincs raktáron EH6030. És azt mondták csak január végén várható. (Infó a többieknek is.)
Honnan lenne érdemes még venni/rendelni? Esetleg innen?
THX -
davy88
csendes tag
Sziasztok!
Logitech K400-as billentyűzetet hajtok, de úgy látszik kifogyott az egész ország a készletekből...
esetleg vmi tipp, hogy hol lehet találni Bp.-en? Köszi!
-
UltraViola
csendes tag
válasz
Flashget #40084 üzenetére
Értem köszi a segitséget.
Még egy hülye kérdés
DE akkor ez max akkor abban jelenik meg h ő előbb látja mi fog történni?igazából annyira nem hátráltat nem? szóval csak a nagyon élesszemüeket zavarja vagy mindenkit?azért vacilálok ennyire mert akinek meg van ő nem észlel semmi ilylet azért vagyok kiváncsi a valós tapasztalatra és mondjuk a tietekére aki ugymond ért hozzá.
Bocs h ennyire izé vagyok csak beleszerettem ebbe a TV-be viszont ha játékhoz tényleg nagyon gáz akkor hagyom mert a 6100 az meg felhősödik és az már most tudom hogy engem nagyon lenyirna lehet hogy jobban mint a játékszitu.
Valójában nem vagyok egy műszaki analfabéta sőt,
-
Fuso tv alkalmazásnál lehet online is nézni a műsorokat? ( mintha valaki ezt írta volna..)
-
dj_real83
csendes tag
Lenne még egy kérdés, van egy asus laptopom, a lényeg hogy csak vga kimenet van rajta, a tv-n(eh5300) viszont nincs csak hdmi, meg olyan hogy hdmi(dvi) hogy tudnám összehozni, hogy a laptop képét a tv-n nézzem?nem játszani szeretnék, csak alap képet, net,progik, stb. Találtam olyat ahol össze lehetne forrasztgatni kábeleket, de nem vagyok annak a híve. esetleg úgy működne, hogy vga-dvi átalakító dugó, arra menne rá egy dvi-hdmi kábel???
-
dj_real83
csendes tag
válasz
oliver7777 #40103 üzenetére
.
-
fgo
tag
Az lenne a problémám , hogy a nYouTubeHD3D telepítésénél ezt írja ki: "Az új alkalmazás telepítésre kerül (1/1) " de a folyamatjelző csík nem indul el... semmi nem történik!
mi lehet a gond? -
hkari
őstag
válasz
roby42 #40106 üzenetére
Beledugtam, de nem jön ki hang
Valamit még be kéne állítani valahol? Egyébként ez a típus van nekem: UE40ES6100W
-
dj_real83
csendes tag
Hali.Van egy 32eh5300w-tvm.Azt kérdezném, hogy az gáz-e ha a tv-t szekrénybe rakom, pont akkora a hely, hogy oldalt, felül 1-1cm marad, alul a talpmagasság. szerintetek lesz baja?
-
vacs
veterán
S.O.S
ES6100-on hogyan tudom kitörölni a hálózati beállításokat ?
Rossz wifi jelszót írtam be, és emiatt nem tud csatlakozni, viszont a jelszót nem tudom átírni a jóra, és nem is tudom törölni a hálózatot ?
Segítsetek -
nyirzoz
aktív tag
Akinek drága a Samsung wifi stick annak egy alternatív megoldás:
Client módba rakni,táp a TV USB-ről és ethernet kábel.
Negyedéből megúszható. -
fdisk
őstag
Az itt említett penemet a tv egyik napról a másikra nem látta.Felvételkor azt írja ki,h csatlakoztassak egy eszközt.
Holott vettem fel rá még az előző nap.
Egyébként pcre dugva sem lehet semmit sem kezdeni vele.
A sajátgép nem is lát semmilyen eszközt,
Tc-ben látom a meghajtó betűjelét,de ha ráklikkelek "nincs ilyen meghajtó"-t ír ki.(csatlakoztatás után lehet hallani a win hangját h csatlakoztattam,a led a penben folyamatosan világít(szerintem nem kéne folyamatosan világítania),,de ennek ellenére semmit nem lát)
Formázni ezen ok miatt nem tudom.
Kipróbáltam más progival is,hátha az látja,de nem.
Lehet meghalt a penem? -
V.Szabee
tag
válasz
V.Szabee #40074 üzenetére
Sziasztok,
erre valaki tud választ?
Van egy ue40es6100-as TV-m. Beállítottam, hogy wifi-n keresztül tudjak netezni. Az lenne a kérdésem, hogy a wifi kapcsolatot hogy lehet megszakítani?
Mert ahogy észrevettem így egyfolytában a neten lóg, TVzés közben is feldobott egy ablakot, h frissítette magát.Előre is köszi!
-
Brave_86
aktív tag
Hali
pcdreamshop -ban a rendeléshez ugye ajándékba adnak most kábeleket. Meg tudja valaki mondani mekkora ezeknek a hossza?
Köszi. -
sinus1
csendes tag
Egy hónapja van 32es6100-as tévém, amihez vettem egy logitech k400-as billentyűzetet. Tökéletesen működik a tévével, viszont olyan leírást nem találtam, hogy melyik gomb mit vezérel. Tud valaki ilyet, vagy próbálgatni kell?
A tévé egyébként remekül bevált, a felhősödés nem jelentős (filmnézés közben nem lehet észrevenni), a smart részét is egyre többet használjuk (pl. a youtube app-on nézzük a gyerekkel a vonatos videókat, de a böngésző is jól jön néha ). Nagyon szép képe van.
-
Pow
tag
válasz
Így lehet felrakni : Fuso .
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Nemrég vettünk egy EH5300-as tv-t.
Gondoltam szétnézek a szervíz menüben. Az info-menü-mute-power kombinációval, sikerült is belépnem valahova. Lényeg, nem állítottam el semmit sehova. Kiléptem. A tv lenulázta magát. Mindent alaphelyzetbe állított. Ez nem is lenne gond. Ami feltűnő változás volt a kép minőségének jelentős megváltozása.
Kérdés: Lehet, hogy ahol vettük be volt kalibrálva már a kép. És sikerült lenullázni, vagy mi lehet ennek az oka. És mi lehet rá a megoldás?? Boxal használom. Így a tuner elálítódás kilőve. Hdmi-n kap képet.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
sandró60
addikt
válasz
Ment PÜ
-
sandró60
addikt
válasz
lecsoo4 #40104 üzenetére
Ez a csatorna rendezés-A Smart gombra kat- az ikonoknál csatorna ikonra katt és már bent is vagy a rendezés menűben.Egy elég hosszú folyamat amig elrendezed a neked tetsző sorrendbe.Van a másik lehetőség,hogy pendrive-re lemented a csatornákat és azt számitógépen rendezed egy hozzá való programmal
-
roby42
csendes tag
-
lecsoo4
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy Samsung ue32es6540 típusú tv-n automatikus csatornabehangolás után hogyan lehet sorba rendezni a csatornákat?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. -
oliver7777
tag
A FUSO-t a Smart HUB-on a Samsung App-ok között kellene keresni? Mert hiába írom be a keresőbe, hogy fuso, nincs találat. (UE40ES6100)
-
törölt tag
Letöltöttem a FUSO-t, nem vágtam magam hanyatt.
Csak Tv2, MTV, Viasat3 van nézd listán.
Fuso liveot és a 200 prémium filmet nem találom. -
nedyre
csendes tag
jé ez dejó, köszi! végre megtudtam pontosan milyen tévém van
http://www.samsung.com/de/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32ES6200SXZG-specAbban esetleg tudsz segíteni, hogy miért nem jó a Plex nevű alkalmazás?
Elindul és csak a háttér jön be, vagy valamikor a kilépés meg a beállítások menüpontok és semmi más. -
JoeYi
őstag
válasz
gyurigyerek #40086 üzenetére
100ms ping esetén az ellenfeled csinál valamit, majd 100ms múlva eljut a tévédhez hogy mi volt az, aztán 70ms múlva kirajzolja neked, tehát összeségében 170 ms mire megtudod merre gurul a labda
-
Ametist
csendes tag
Néhány napja a távirányító INFO gomb megnyomására a képernyő jobb alsó sarkában megjelenik egy kis ikon, aminek közepén egy ceruzaelem szerű jel van, bal oldalon LED TV felirat zöld háttérrel, jobb oldalon Conventional TV felirat szürke háttérrel, és egy mutató a LED TV felirat/skála elején mocorog.
Ez meg mi a csuda?
TV: ES7000 -
Ametist
csendes tag
Ismét egy kérdés, a Smart menüben jobb felül a Smart HUB felirat alatt a Smart TV "ikon"-ra kattintva csak egy állókép jön be. Ennyi???
TV: ES7000 -
Stewe969
csendes tag
sziasztok
6510-es kompozit bemenetére analóg a/v jelet be tudok vinni???(ez a tv-n a zöld színű dupla integrált jack)
IPHON-ra van valami program ami működik távirányítóként???
-
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
Smart menüben Develop account-tal beléptem és be szeretném beírni a FUSO szerver IP címét: 217.113.62.80. A gondom az, hogy akár távírányítóval, akár billentyűzettel írom, a harmadik maszkot nem veszi be két karakteresként, tehát 62-t nem tudok beírni, első karakternek meg nem veszi be a nullát. Hogyan kell jól csinálni?
TV:ES7000 -
gyurigyerek
csendes tag
-
Flashget
félisten
válasz
gyurigyerek #40083 üzenetére
a pinget ne keverd ide, mert az elsősorban user és netszolgáltató függő és laggolást okozhat ha túl magas.
a magas inputlag pedig csak hardver függő. -
Flashget
félisten
válasz
UltraViola #40076 üzenetére
akkor lefordítom, hogy érsd
maradjunk a fifánál.
te még ott tartasz, hogy becsúsztál Messinek míg akivel játszol ő már örül a gólnak amit rúgatott vele
de fps játékban a legszembetűnőbb miért alkalmatlan multihoz az ilyen magas inputlag. Sajnos monitoroknál is a gyártók azt erőltetik mekkora a válaszidő 2 vagy 5ms, de az inputlagról mélyen hallgatnak különben jó pár monitort az emberek meg sem vennének. -
bucsupeti
senior tag
Valaki erre a kérdésemre tud mondani valamit?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Hali. Szerintem a crt tévéknek jó lehet az input lagja, azt ne hasonlítsd az eh6030-hoz.
Lehet hogy nem vennéd észre, de szerintem a 100ms már nagyon sok. Főleg a online játszol. -
vlevi
nagyúr
válasz
Képcsöves tévén játszottál?
Mert annak elvileg nulla az input lagja. Az input lag ugyanis abból adódik, hogy az LCD tévék különböző képjavító algoritmusai megjelenítés előtt feldolgozzák a képet, és ez időbe telik. Képcsöves tévén semmi ilyen feldolgozás nincs, azért ott ez a lag nem létezik. -
UltraViola
csendes tag
válasz
Flashget #40073 üzenetére
Hát csak is online Fifázok mondjuk :/
De igazából lehet a mosatni TV-mnek is van iylen válaszideje, ha meg ilyen van legalább akkor nem lenne gáz, jó mondjuk most jön a válasz hogy akkor minek kérdezek ha én megválaszolom
akkor összegezve a dolgokat csak nagyon kemény gémereknek és TV Fanoknak ( bocs a kifejezésértszembetünő?
-
totigor
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek SAMSUNG UE 32D5000 típusú tv-je? Egy kis segítség kellene! Köszi
-
V.Szabee
tag
Sziasztok!
Van egy ue40es6100-as TV-m. Beállítottam, hogy wifi-n keresztül tudjak netezni. Az lenne a kérdésem, hogy a wifi kapcsolatot hogy lehet megszakítani?
Mert ahogy észrevettem így egyfolytában a neten lóg, TVzés közben is feldobott egy ablakot, h frissítette magát.Előre is köszi!
-
Flashget
félisten
válasz
UltraViola #40070 üzenetére
Ha nem játszol online akkor semmi hátráltatója.
Viszont ha multin nyomod egyből kijön a 70-100-as inputlag aminek 0-30 között kellene lennie.
6100 inkább a te tévéd ha multizol is. -
UltraViola
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #40071 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséget.
Továbbra sem tudom eldönteni hogy mondjuk egy fifánál 1080p-n ez mennyire lenne szörnyü vagy akármin. De itt jön a kérdés vajon most az én régi nagyképcsöves sima SCARTal összekötött szitujával vajon mennyi ez ba válaszidő, lehetséges hogy itt is lehet ennyi vagy több? csak annyira vak vagyok hogy ezt nem érzékelem? -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
UltraViola #40070 üzenetére
Üdv. Így van az Input lag pont azt jelenti hogy a konzol vezérlőjén bármely gomb lenyomása és a Tv-n való észlelés idejét jelölt..
ezt a videót már többször bemutatták itt érdemes megnézni gombnyomás után mennyivel később mozdul az "emberke" a játékban[link] -
UltraViola
csendes tag
Most akarok vásárol SAmu EH6030at.
A sok hasznos tanács megerősített hogy ezt a TV-t kellene vennem.
Eddig egy sima régi képcsöves 60centis tvm volt.
1.Akkor ha jól értem küldö vinyóról lejátszik mindent faszán, Vmint miylen az a pendrive amiről tudok sallangmentesen sima HD filmet nézni?
2. Ami talán a legfontosabb és ebben a témában is láttam eltérő hozzászólásokat.
Xboxhoz kellene sok helyen láttam hogy játékra alkalmatlan az input lagja miatt.......az mit takar ?
A boltban az eladó ezt a TV ajánlotta hogy ezzel a játék is tökéletes mert ő kiprobál álltalában minden TV-t (üzletvezető, ismerősöm) és ezzel nem csikoz be a labda Fifánál szép grafikája van.
Itt pedig olvasom hogy játékra alkalmatlan , miben jelenik meg ha nyomom a paszt mondjuk 1 másodpercel később passzol vagy hogy mi? nem vagyok egy nagy gémer csak Fifázok meg tenisz amit azért is vettem meg mert 3d-s igaz csak sztereotipik.............
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm, ha lehet minél több emebr irhatna véleményt, pláne akik játszanak is rajta. -
JoeYi
őstag
válasz
xxxbmx #40062 üzenetére
úgy látom még ennél a típusnál is így lehetett belépni a szerviz menübe: TV in Standby -> "info" -> "menu" -> "mute" -> power on (ezeket kell egyszerre nyomni a távkapcson). És a szervizmenüben típust kell váltani.
A baj, hogy ha nem jön össze, akkor úgymond tégla lesz a tévédből, bekapcsolni se tudod.
amúgy minden oké vele? Immáron 5 éves igaz?
-
fgo
tag
Widgetet szeretnék telepíteni itt a fórumba leírtak szerint a tv (es6570) mindent megcsinálok és ezt írja ,a szerver nem elérhető development 002 ,mi lehet a gond? a szerver UsbWebServer
-
xxxbmx
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kerdesem hogy a full hd tv-men van egy usb port ami elmeletben csak kepek es zenek lejatszasara alkalmas, viszont olvastam olyan tesztet ahol meg tudtak csinalni hogy filmet is lejatszon? Ezt szerintetek meg lehet oldani? Koszi
-
whatnot
őstag
Hali,
a 32ES6100W kb. kéthetes tévénk tegnap este működés közben csak úgy kikapcsolt.
Azóta ha áram alatt van, csak a standby fény erősödik, ill. halványul el lassan, valamint távirányítóra csak villog a fény, de semmi nem történik.
Ez mi lehet?
(Hívnám a szervizt is, de az hétvégén nincs, a Lurdy ház képviselet pedig nem veszi fel a telefont.) -
bucsupeti
senior tag
40"-os Samsung D6500 TV-m van. A hálózaton van egy Windows Home Server 2008. Ez látszik is a TV-ről. Képeket zenéket le is játszik, de a videókra azt irja hogy nem támogatott formátum (bármilyen videóra ezt írja).
Miután feltettem a szerverre a Serviio videószervert azzal tudom nézni a videókat. Viszont nem értem hogy önmagában miért nem tudja lejátszani a hálózati kiszolgálóról a filmeket.
Egy egyszerű médialejátszó lejátsza a Serviio-n keresztül és a médiamegosztáson keresztül is. A Samsung SmartTV meg nem.
Meg tudja magyarázni ezt nekem valaki? -
Flashget
félisten
-
valaki tapasztalt mar olyat ,hogy a letoltott filmek hangereje ugrandozik? neha felerosodik, neha elhalkul! ez mitol lehet? thx
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ES6100 tulajokhoz.Kezeli a Tv az MKV-be levő feliratot?Vagy csak a mellé rakott ugyan olyan nevűt?
Köszönöm -
ozz
tag
UE32EH5300 Smart Tv-n jobb alul van egy gomb amivel be lehet kapcsolni, meg lehet csatornákat váltani, stb.
Viszont olyat nem lehet mint a régi tv-ken hogy áramtalanítja teljesen a készüléket? (főkapcsoló) -
-
mycso
veterán
Nálam is megy táblával is (p6200@4.0.4) és telefonnal is (i9300@4.1.2).
Ja az allshre-re értettem, a samsung smart view-ről nem tudok nyilatkozni, majd délután meglesem.Egyébként visszább írtam, hogy pl. a smart remote progi működése, nagyban függ az android verziótol, pl. JB-vel nem megy, de ICS alatt tökéletes.
-
imrufo
tag
Nekem fel van téve a telefonra az AllsharePlay is, össze van párosítva a tv-vel. Nem tudom ez mennyire számít, de nálam minden működik. Poénból azt is meg lehet csinálni, hogy számítógépről elkezdek AllShare-en keresztül a telefonon nézni egy filmet, amit tovább tudok osztani szintén AllShare-rel a tv-re. Vagy telefonon elkezdek nézni egy youtube videót, és azt is át tudom tenni a tv-re, ahol megnyitja a youtube klienst, és ott folytatja a lejátszást.
Szoftververziók nem tudom mennyire számítanak, de az ES6100-on a legfrissebb hivatalos szoftver van, Androidon meg 4.1.2... -
hkari
őstag
válasz
imrufo #40038 üzenetére
Bármelyik programot próbálom, nem megy a rohadt Concorde One -omon...
Ezért imádom az androidot
Amúgy hogy működik nektek a tv-vel? Szinte mindenhol azt írják, hogy 6100-al nem mennek ezek.
Már az első lépésig sem jutok el ami elvileg ez: .Check if Wireless Remote Control or Network Remote Control is enabled in your TV’s System or Setup menu. If you don’t see either of them in the menu, Samsung Smart View App can’t be used in your mobile device.
Nekem semmi ilyen nincs a menüben
-
greencard
tag
válasz
imrufo #40038 üzenetére
1-2 dolog még:
1. Számomra ki is van váltva mind a gyári Samu bill, mind pedig a Logitech kombók.
2. Youtube kapcsán fontos nekem, hogy tudjak állítani a felbontáson, és a full screen-en. És ezt így pillanat alatt meg tudom csinálni. Ráadásul, a Sam Smart View esetében a kurzort még full screen-en is érzékeli. A Sam Remote akadozva vitte max. vagy sehogy. Szerintem ott nincs is kurzor.Szóval, nekem tökéletesen megfelel!!!
-
greencard
tag
válasz
imrufo #40038 üzenetére
Éppen 5 perce tettem fel a Samsung Smart View-t, de nem néztem meg a tapipad részét. A Dual View opció miatt tettem fel, de az én tévém csak 6100-as, így nem tudom nézni a konyhában mobilon a tévét.
Annyiban különbözik és okosabb is a Samsung Remote-tól, hogy ez tud magyarul is, és felsorolja a csatornákat, hogy mi is megy éppen, így könnyebb váltani az m1-ről, ha éppen Columbo megy a Story4-en. Csak rásasolsz, hogy melyik csatin mi megy, és már váltasz is.
Vissza az app-hoz: kipróbáltam, viszi a kurzort, mint a pinty. Nagyon állat.
Köszi szépen!
-
imrufo
tag
válasz
greencard #40030 üzenetére
Üdv!
Tesztelgettem egy kicsit egy 40ES6100+Note2 kombóval.
Valamiért a Note2 nem kompatibilis a programmal, ezért egy módosított "SamsungSmartWiew" távirányító progit próbáltam, ami ránézésre tök ugyan ez. A böngésző egér beállítása gyorsra van állítva, egész használható is, csak kicsit darabosan követi a kurzor az ujjam.
Viszont kipróbáltam az "AllshareControl" progit is, nekem speciel jobban is tetszik, és ezzel az egér villámgyors, reccenés nélkül. Érdekesség, hogy mindkét megoldás sokkal szebben vezérli a kurzort, mint a gyári samsung billentyűzet tapipadja... -
-
greencard
tag
Sziasztok!
Nekem még mindig a Samsung Remote android app-pal van gondom. Aki kedvet érez tesztelni, az töltse már le a telefonjára, legyen szíves, innen:
És nézze meg, hogy mennyire gyorsan tudja mozgatni a tévé képernyőjén a browserben a kurzort. Illetve, ha a beállításoknál módosítja az érzékenységet, akkor van-e hatása?
Azért lenne oly fontos, mert nem netezek annyit a tévén, de ha mégis, akkor ezzel a progival ki lehetne váltani a bill+egér kombót. Csak ez a kurzor mozgatás nagyon lassú vele...
Köszi mindenkinek előre is.
-
Parson
addikt
válasz
Rebell #40025 üzenetére
Az oldal hasznos, de amit bemásoltál az nem indokolja az opció hiányát.
Az oldal alján viszont a következő szöveg áll:Connect your devices through Audio Return Channel-enabled HDMI ports. HDMI Licensing has strongly recommended that Adopters label all Audio Return Channel-compliant HDMI ports with the letters "ARC" for easy identification, but does not require manufacturers to do so. Please check with your manufacturer to determine which HDMI ports (if any) will support Audio Return Channel functionality.
Ezzel pont azt irják le, amit feltételeztem, hogy erősen ajánlják az ARC opció HDMI portonkénti feltűntetését, ha az adott port tudja, de nem irják elő kötelezően ezt a gyártóknak. Igy ez még mindig kérdéses a D5000-es esetén az én olvasatomban.
-
Parson
addikt
válasz
blakey #40023 üzenetére
Eh, ez pech... a 3D nem vágom hogy jön ide, audio hang visszavezetésre gondoltam. Vagy netán arra gondolsz, hogy ez az ARC a 3D támogatással együtt jött az 1.4-es HDMI-be? Csak ezesetben látom félig logikusnak az érvelést...
Mindenesetre köszi az infókat!
Marad akkor az optikai kábel lehetősége...
-
Parson
addikt
válasz
Rebell #40021 üzenetére
Szóval elméletileg fel kell tűntetve lennie az ARC opciónak a HDMI portok vmelyikénél?
Van egy oldal, ahol a másik TV-m - Samsung UE40D5000PWXBT - leirása alapján az tudja ezt az ARC opciót, viszont most megnéztem, és ezen nincs feltűntetve egyik HDMI portnál sem...
Az első TV-m az ősöknél van, majd meglesem ha náluk járok (jobb lenne enélkül is tudni), oda kéne ez az opció az erősitő és TV közötti HDMI kábel kapcsolathoz.
-
-
Parson
addikt
Sziasztok,
sehol nem találok infót arról, hogy a Samsung LE32B650T2W tipusú tv tudja-e valamelyik HDMI porton az Audio Return Channel (ARC) opciót. Tud vki segiteni ebben?
Előre is köszi!
-
jancsyx
csendes tag
sziasztok.
ma este bekapcsoltam a tvmet es egy hatlamasat durrant utana sotet kep a bekapcsolast jelzo ego pirosan villog es a tv jobb hatulja halkan sipol mi lehet a baj ? de gondolom javitani kell vmit rajt arra valaki arat tud mondani?
segitseget elore is koszonom
SANSUNG LCD TV
Modell: LE32S62B
Tipus: JA32EO -
geryyyy
tag
Samsung UE-40D6100 TV-n próbáltam ki egy Intenso 3,5"-os 3 TB-os USB 3.0-s külső HDD-t, gyárilag FAT32 rendszerrel, amiket rápakoltam filmek, mindent felismert a TV és le is játszott. Viszont már HD filmeket nem tudtam rátenni, mert ugye ennél a formátumnál 4 GB a limit (azt hiszem). Leformáztam NTFS-re, onnantól kezdve még az eszközt sem ismeri fel :/
Valami ötlet valakinek? -
RudY
addikt
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok!Készülékem (ue40es6100) a következőt produkálta.Bekapcsolásnál a Samsung Smart tv felirat helyett szines,leginkább az adásszünetnél látható "hangyaháborúhoz" hasonló foltok voltak láthatók.Tapasztalt már Valaki hasonlót?
-
KisApám
addikt
válasz
Signum04 #40006 üzenetére
Itt van pár beállítás, az ES8000-esre vonatkozóan,
amit "ráhúztam" az ES7000-re:http://www.flatpanelshd.com oldalán
illetve a http://www.avforums.com oldalán található.Egy kicsit oda-vissza játszottam még azért velük.
-
Signum04
tag
-
oliver7777
tag
válasz
KovyBoy #39997 üzenetére
Felhősödés nálam van sajnos, de mondjuk érdekes, mert amikor valamit tölt be a tv és fekete kép van (de ez nem az az igazi full hd koromfekete) akkor látszik, de filmnézés közben vagy akár tv nézés közben sötét jeleneteknél nem látom a felhőket, szerencsére
Egyébként amit kalibrálásra mondtál helyet ott meg is csinálják, vagy a készüléket lehet esetlegesen kikölcsönözni? Utóbbival az a gond, hogy én nem értek hozzá, azt se tudom, hogy egyáltalán mennyire nehéz megcsinálni. -
elodman
aktív tag
Ave!
Samsung monitort max 160 e FT-ig PC játékra (élvezhető FPS sebesség, kevés motion blur), filmnézésre, eseti SD/ HD tvzés mellett jónak láttok? (Asszem ezek nem IPS-esek - de talán ez mégsem akkora baj)
Extrák mint smart, 3d nem kellene, lényeg a jó képminőség( 1080p), jó sebesség PC hez.
pl. ezek közül
UE40ES6100W, UE40ES5500, UE40EH5000 az utóbbi tetszik nekem ára és vásárlói ajánlatok alapján (ha igazak).Thanx némi infoért !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest