Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz UltraViola #40070 üzenetére
Üdv. Így van az Input lag pont azt jelenti hogy a konzol vezérlőjén bármely gomb lenyomása és a Tv-n való észlelés idejét jelölt..
ezt a videót már többször bemutatták itt érdemes megnézni gombnyomás után mennyivel később mozdul az "emberke" a játékban[link]Lumia 950XL
-
Flashget
félisten
válasz UltraViola #40070 üzenetére
Ha nem játszol online akkor semmi hátráltatója.
Viszont ha multin nyomod egyből kijön a 70-100-as inputlag aminek 0-30 között kellene lennie.
6100 inkább a te tévéd ha multizol is.Realme GT Master Edition
-
vlevi
nagyúr
válasz UltraViola #40076 üzenetére
Képcsöves tévén játszottál?
Mert annak elvileg nulla az input lagja. Az input lag ugyanis abból adódik, hogy az LCD tévék különböző képjavító algoritmusai megjelenítés előtt feldolgozzák a képet, és ez időbe telik. Képcsöves tévén semmi ilyen feldolgozás nincs, azért ott ez a lag nem létezik. -
Lehiñito
senior tag
Hali. Szerintem a crt tévéknek jó lehet az input lagja, azt ne hasonlítsd az eh6030-hoz.
Lehet hogy nem vennéd észre, de szerintem a 100ms már nagyon sok. Főleg a online játszol. -
Flashget
félisten
akkor lefordítom, hogy érsd
maradjunk a fifánál.
te még ott tartasz, hogy becsúsztál Messinek míg akivel játszol ő már örül a gólnak amit rúgatott vele
de fps játékban a legszembetűnőbb miért alkalmatlan multihoz az ilyen magas inputlag. Sajnos monitoroknál is a gyártók azt erőltetik mekkora a válaszidő 2 vagy 5ms, de az inputlagról mélyen hallgatnak különben jó pár monitort az emberek meg sem vennének.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz UltraViola #40141 üzenetére
és ezzel gyakorlatilag végig hátrányban leszel..
szerintem vedd meg a 6030-at tévézéshez, játékra meg vegyél egy Dell IPS panellal szerelt monitort
mindent arra kell használni amire tervezték..szerintem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Brave_86
aktív tag
válasz UltraViola #40145 üzenetére
Igen, érdeklődtem náluk is, hol van raktáron. "budaörsi üzletünkben bruttó 139.999 Ft-os áron"
Akkor már a MediaMarkt ban is ugyan ennyiért kapható. Most olyan "akció" van, hogy ha leadok egy használt háztartási cikket akkor azt beszámítják és 10k-val olcsóbb 149-ről 139-ért hirdetik így, voltam megnézni személyesen a minap.
Az auchanban is 4-10-ig van 10havi 0% thm-re ez a típus, de pesten elvileg egy üzletben sem volt már kapható 5-én. -
GLOCK34
aktív tag
válasz UltraViola #40150 üzenetére
Szerintem nem mindegyik egyformán felhős. Munkatársamnak a 6100 nagyon elhanyagolható mértékben felhősödik. Pl nekem d7000 van és itt is van némi bevilágítás vagy "felhőcske" . Nincs mit tenni,ez van.
-
Flashget
félisten
válasz UltraViola #40150 üzenetére
kevés az olyan LED tv aminél irritálóan felhős a kép. van ilyen de nagyon kevés.
nálam csak akkor látszik haloványan, ha megnyomom a source gombot és vagy az asztali BD lejátszó vagy az allsharet akarom választani.
Filmeknél vagy tévénézés közben gyakorlatilag semmit sem látni ebből.Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz UltraViola #40900 üzenetére
Pedig a külső merevlemeznél nincs jobb megoldás.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Pow
tag
válasz UltraViola #40900 üzenetére
Nekem ntfs-re van formázva a 16gb pen ill. az 1tb hdd, mindkettőt hibátlanul kezeli a tv. ( ES6100)
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
Flashget
félisten
válasz UltraViola #40908 üzenetére
gondolod?
mi a probléma? milyen fájlkiterjesztésű az a film?
NTFS particiót simán fel kell ismernie ahogy írták.Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz UltraViola #40904 üzenetére
A box kiiktatásával még jobb lehetne a képminőség.
(#40907) Flashget
Ne rontsd el az örömét!
A belépő tévék és egyéb készülékek tulajdonosainak döntő többsége tényleg azt hiszi, hogy a drágábbak csak szolgáltatásokban tudnak többet. Aki tisztában van vele, az pedig azzal vígasztalja magát, hogy úgysincs mellette jobb, amihez lehetne hasonlítani és ebben van igazság. 8 nap alatt annyira megszoktam a mostani teszttévé képét, pláne kalibrálás után, hogy nem sírom vissza ötpercenként az előzőt, csak negyedóránként.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz UltraViola #40912 üzenetére
Ha kábeles UPC, akkor a Mediacard szolgáltatást kell kérned.
-
Flashget
félisten
válasz UltraViola #40911 üzenetére
az érdekelt volna, hogy 24p a film vagy .mkv
ki ír valami hiba üzit? pl. ez a fájl nem kompatibilis vagy nem játszható le?
mert akkor lehet a Level nem jó neki és átkell konvertálni.
Tsmuxer-ben nyisd meg a fájlt és nézd meg High@L4.1 vagy mi van ott?egyébként erről is volt szó korábban..ezek nem igazi 3D-k.
Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
válasz UltraViola #40918 üzenetére
Ha arról a bizonyos oldalról töltessz.Ajánlom az MVT-vel végzödő t....tet.Megbizható minőségű
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz UltraViola #40920 üzenetére
Ha lehet ne offoljunk
-
Balos89
csendes tag
válasz UltraViola #41096 üzenetére
ezt hogy érted h igy sem jó valami?
neked is ilyen típusú tvd van? -
BBéci
legenda
válasz UltraViola #41282 üzenetére
Amit találtál és ide bemásoltál, az arra a tévére ér valamit, amelyiken a ráaggatott műszer azokat az értékeket mérte optimálisnak. Volt módom összehasonlítani három egyforma típusú és méretű TV kalibrációs adatait és köszönő viszonyban sem voltak egymással. Ami az egyiken éppen a szabványos és színhű képet adja, az a másikon űberszar.
Ezek elsősorban az R Offset és a White közötti értékekre vonatkoznak, a Backlight, Contrast, Brightness, stb. akár stimmelhet a tiédre is, érdemes kipróbálni, aztán picit igazítani rajtuk.
Amiket a listában OFF-nak jelöltek, azokat feltétlenül kapcsold ki Te is!(#41284) jani-wan
Amit linkeltél, az HDMI to Scart, Te korábban a fordítottját írtad.A mozifilmek döntő többsége nem 16:9 arányú, mint a tévéd, hanem keskenyebb. Ha azokat nagyítod, többé már nem full HD lesz és az átméretezés rontja a képminőséget.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
válasz UltraViola #41457 üzenetére
Szia, esetleg az élességet vedd le.
Nekem, ami esetleg mérvadó adat lehet, vagy kiindulási alap:
Contracst:72
Brgithness:26
Backlight:7Nézd meg ezt, a többit pedig szem alapján érdemes megcsinálni.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
utánvétel
aktív tag
Ez így igaz, a legnagyobb mértékben.
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
drlovi
aktív tag
válasz UltraViola #41472 üzenetére
Sziasztok,
Van egy D6500 ös tvm, és hosszú idő után szerettem volna filmet nézni hddről. De nem tudja megnyitni a könyvtárakat a hdd-n. Ill. ha streamelema videot akkor a nem támogatott fájlformátum lép fel. Régebben ilyen hibám nem volt.
-
Tegla80
addikt
válasz UltraViola #41469 üzenetére
egy Fifában online eléggé számitana
ne-má,pont a fifában ,ahol mozdulatsorok vannak hozzáfűzve a lenyomott gombhoz. mit érezhetsz itt, a késésből,de most tényleg,itt hogy is érezhetnéd (mondhatnám így is:"ülj le , 1 es ! )
neked is pont jó lesz a 6030
Sony® & PlayStation®
-
JoeYi
őstag
nem lehet hogy túl közelről nézed? A pixelességen nem változtat a kalibrálás. Kapcsold be a játékban az élsimítást
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
-
KERiii
tag
válasz UltraViola #41758 üzenetére
köszi a választ! Kérdeznék akkor a TV-ről még, gyors jeleneteknél pl. focimeccs, akció jelenetek, észrevehető elmosódás vagy szellemkép? Felhősödés mennyire jellemző a TV-re? Ha a késés tényleg nem nagy akkor lehet ez a tv lesz, jobban bejön az EH
-
Bari81
tag
válasz UltraViola #41758 üzenetére
Csak megjegyzem, elsőnek 6030 -at vettem, majd 2 hétre rá inkább buktam rajta és pont a késés miatt cseréltem le 6100-re, főleg fifázok pc-ről , meg ps3. Aki játszani akar annak bőven megéri a többletköltség, mert már így szemmel tényleg nem érzékelhető a 6100-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Android szakmai topik
- Milyen légkondit a lakásba?