- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrufo
tag
-
imrufo
tag
Sziasztok!
Én is ES6100-at használok PC-hez monitornak...
HDMI1-re van kötve PC módban. Namost ha valami ISO-t nézek, mondjuk PowerDVD-vel, akkor automatikusan átáll a tv 24p-re. Idáig minden frankó. De ha mondjuk mkv-t nézek (BSPlayer), akkor marad a tv 60Hz-n. Van értelme átállítani pl. 24Hz-re? Lesz valami érzékelhető különbség, javulás? Nekem 60Hz-n is jónak tűnik, nincs szaggatás, tök folyamatosak a filmek... -
imrufo
tag
Sziasztok!
Szeretnék az ágyam mellé egy 22"-os Samsung tv-t, amit fele-fele arányban használnék tévéként, és monitorként.
Mit ajánlotok? Árban kb 50-et szánnék rá...
Gugliztam egy keveset, és találtam két alternatívát:
T22B350, vagy UE22ES5000.
Ezek közül melyik lehet a jobb? Vagy van esetleg még más elfogadható cucc is?
THX! -
imrufo
tag
Nekem fel van téve a telefonra az AllsharePlay is, össze van párosítva a tv-vel. Nem tudom ez mennyire számít, de nálam minden működik. Poénból azt is meg lehet csinálni, hogy számítógépről elkezdek AllShare-en keresztül a telefonon nézni egy filmet, amit tovább tudok osztani szintén AllShare-rel a tv-re. Vagy telefonon elkezdek nézni egy youtube videót, és azt is át tudom tenni a tv-re, ahol megnyitja a youtube klienst, és ott folytatja a lejátszást.
Szoftververziók nem tudom mennyire számítanak, de az ES6100-on a legfrissebb hivatalos szoftver van, Androidon meg 4.1.2... -
imrufo
tag
válasz
greencard #40030 üzenetére
Üdv!
Tesztelgettem egy kicsit egy 40ES6100+Note2 kombóval.
Valamiért a Note2 nem kompatibilis a programmal, ezért egy módosított "SamsungSmartWiew" távirányító progit próbáltam, ami ránézésre tök ugyan ez. A böngésző egér beállítása gyorsra van állítva, egész használható is, csak kicsit darabosan követi a kurzor az ujjam.
Viszont kipróbáltam az "AllshareControl" progit is, nekem speciel jobban is tetszik, és ezzel az egér villámgyors, reccenés nélkül. Érdekesség, hogy mindkét megoldás sokkal szebben vezérli a kurzort, mint a gyári samsung billentyűzet tapipadja...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest